Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@cumliatko mam mykozu tak mam tabletky do posvy a canesten gel, najhorsie je ze som ani nemala priznaky este ze mi to zistili.. a tie vysetrenia su len stery z krcka je no neprijemne ako to smatra tam ale nic viac... a potom ster - vytok a krv... a mne je zle cely den ale tak mdlo a zalieva ma horucava a potom mi je zima a musim stale zut zuvacku 😀
@zasha ked mne ine nepomaha... a pri prvom som ich zula na tony a sme tu 😀 😀 😀 ale nie no ked musis tak musis 😒
@deniskateniska ja dva roky nevydrzim 🙂 tento mesiac som si pripadala ako kralik kazde dva dni. ale myslim ze moje telo je este lenive po antike. chcem uz nakupovat tie krasne veci 🙂 budem sa snazit teda na to nemysliet
@lienkalienocka a riesite ovulku meranim alebo dako inak? bo teraz sme kazdy den cez ovu a sup 😀 😀 predtym som to ani tak nevnimala proste sme robili a bolo 😀 teraz som si to ulahcila 😀 a vies co? pekne dovolenku si urob vydite si aj ked len do prirody a urobte si romantikus den a bude to 😉
@ellit teraz uz potrebujem trocha stasticka len na to, aby to co najskor preslo a mohla som drzat toho drobceka v naruci 😵
@mimi1111 chapem, ale aj ked je zena mladsia, stale sa mozu vyskytnut nejake rizika 😒
@lienkalienocka ja som sa tiez obavala, ze sa nebude darit kvoli praci, ale mala som posledne 2 mesiace vela dovolenky, lebo som uz nevedela, co s nou, tak mi to asi pomohlo 🙂
@deniskateniska na stastie to zachytili hned a mozu to preliecit 😉
@deniskateniska len som sledovala hustotu hlienu a vidim ze sa na to asi spolahnut neda. buduci cyklus zacnem merat. aj ked to bude obtiaznejsie lebo robim na smeny ale kvoli dietatku som ochotna 🙂 a gratulujem ti
@sjuzan77 rozmyslam ze sa hodim na chvilu na PN. nieco by som si uz vymyslela 🙂 som citala co ste si pisali a tebe sa tiez na prvy sup podarilo ze?
Baby, nemáte náhodou skúsenosti s tým, že vám tehu test vyšiel negatívny a vy ste boli predsa tehu?
@lienkalienocka ano, podarilo sa na prvy krat, bola som strasne stastna, ale aj mierne zaskocena. predsa len, v okoli mam vela parov, ktorym sa dlho nedari a nejak som bola s tym zmierena ze sa k nim zaradime. preto sa aj stale obavam, aby bolo male v poriadku a testy vysli dobre, lebo sa mi nechce verit, ze by sme mali tolko stastia 😔
ked citis, ze ta praca vycerpava, sprav si prestavku, bude dovolenku, alebo aspon predlzeny vikend, ci ta spominana pn. zamestnanie, kde robim ma zo zakona dovolenku navyse, kvoli psychohygiene, tak som si spravila volno a zadarilo sa 🙂
gratulujem a je to super. hlavne uz len teraz pozitivne mysliet a tesit sa na kazdu malickost. drzim palce. a nemala by si nahodou byt uz v inej teme? :D nic v zlom 🙂
@sjuzan77 no ved to bo som vedela ze mam v ktorejsi mamine clanok ze mykoza moze viest ku potratu.. nasla som to.. no ze toto bez priznakov co mam ja sa inak nelieci len v tehu aby sa to nedostalo do maternice a nenapadlo plod 😒
@lienkalienocka dakujem 🙂 no ja som to pozorovala na hliene, ale aj na mm 😀 ten cez plodne dni bol ako byk 😀 😀 a ja zase naopak som chut nemala 😀 ... a posledny mesiac som si zacala merat a som tehu 🙂
@lienkalienocka nie som si ista, ale ak to bolo mne, tak nie - do inej temy sa mi nechce, tu sa citim vyborne 😀
@deniskateniska viem o tom, aj ja som to kdesi citala a preto je velmi dobre, ze to zachytili na zaciatku, neboj, raz-dva sa toho zbavis 😉
@deniskateniska uz zacinam aj ja, tak som zvedava 🙂
@sjuzan77 hej bolo to tebe 🙂 no ked to pojde takto dalej tak tu budu vsetky tehule co bude super. zostavam nech sa to"nalepi" aj na mna 🙂
ahojte,tak sa po dlhsom case ozyvam...tehu este nie som,nejako ani nemame cas na snazenie,ale ved nevadi...do jesene este casu dost...len nejako sa mi zda,ze mi drahy zalepil usta na chvilu,po prehovarani som dostala steniatko... 🙂 tak sa momentalne sustredim na neho a na nasho krpca,ktory mu stale robi zle 🙂 no co uz...ale kazdopadne chcem stihnut tehu,lebo druhe babo chcem letne 🙂 gratulujem vsetkym tehulkam...len tak dalej!
my sa chystame na oslavu mamininych menin,tak ak tu nejaka Janka je,prajem vsetko najlepsie...papa a peknu nedelu
@maminka142 Snažiť sa môžem, len hovoril, že aj keď sa podarí vajíčko oplodniť, nemá sa kde uhniezdiť, že mám nízku sliznicu maternice. No uvidíme, čakám na MS a potom idem na to 🙂 Držím palce teda, budeme sa pretekať kto skôr bude mať // 🙂
@lienkalienocka :D v tejto teme sa fakt dari, mozno vdaka neaktualnemu nazvu 😀
@mimi1111 drzim palce 😉
@divetta a na to ti pomôže duphaston? 🙂 No dufam, že nam to vyjde, čo najskôr 😉 Ja čakam na MS, až o taký tyždeň-dva 😒 Mam nepravidelný cyklus, tak ani neviem presne, kedy mi príde, takže moje plodne dni, su ešte ďaleko 😅 Potom mi daj vedieť, či ti duphaston pomohol a či už maš // 😉
@maminka142 Duphaston mi ma pomoct napravit nepravidelny cyklus a aby som vobec ovulaciu mala. Minimalne dva cykly ho musim brat a popri tom sa snazim vitaminy a bylinky na tu sliznicu.Len Duph. mozem zacat brat az 14 DC a ked nedostanem do dvoch tyzdnov MS idem na vyvolavacku. Urcite nam to vyjde, ja tomu verim, len treba vydrzat 🙂
Ahojte kocky, tak sa k vam oficialne púridavam, konecne sme sa zacali snazilkovat, tak budeme cakat a pevne verit, ze nam to vyjde a coskoro uz budeme traja 😉
ahojte, mozem sa k vam pridat? my sme sa tiez uz rohodli pre druhe babo, mam 1 dceru, ma 3 roky, tak by sa patrilo k nej surodenca, antiku som prestala brat uz pred 2 tyzdnami, tak dufam, ze druhe babo bude tiez letne 🙂
@sjuzan77 @deniskateniska dakujem obidvom a nech je vsetko ok 🙂
@deniskateniska no presne... aj ja som jedla zuvacky na tony, ked som bola tehu a tiez sme tu a zdrave.. 😀 Ked musis, tak musis.. 😀
@adele15 drzime pastiky.. 😉
@ivuss01 vitaj 😉
Ahojte kočky, tak som sa odvážila aj ja, aspoň mi to čakanie pôjde ľahšie... My už máme 6 ročného syna, ktorý sa nám prihodil úplne náhodne a neplánovane.
Pred rokom sme sa rozhodli, že mu bocian donesie súrodenca a naivne som si myslela, že sa to podarí na prvý šup...To ste mali vidieť, prvý tehotenský test som si robila 22. deň cyklu, kedy som už potenciálne mohla byť 7 dní tehotná🙂 Potom 27. deň cyklu a potom prišiel menzes... (Inak, odkedy sme začali pracovať na bábätku, môj inokedy pravidelný cyklus si robí čo chce. Raz je 28 dní, inokedy 29, 30. Raz mi dokonca prišla menštruácia po 33 dňoch, ani Vám nemusím hovoriť, koľko testov som minula, jeden dokonca aj po menštruácii, však jeden nikdy nevie....).
Po 6 mesiacoch márneho snaženia som navštívíla doktora, porobila som si potrebné vyšetrenia a záver je taký, že sme zdravotne v poriadku, ja aj manžel. Myslím, že už sme skúsili všetky variácie "plodenia" (rozumej od 10 do 20 dňa cyklu, od 5 do 28 dňa cyklu, každý deň mimo menzes, každý druhý deň, každý tretí deň). Aspoň manžel si prišien na svoje, toľko pravidelného sexu dávno nebolo🙂
Tak tak. Už pomaly rezignujem, možno je naozaj najlepšie nesústrediť sa na to. Viem, že niektoré skúšate dlhé roky, takže môj rok vyznie smiešne, ale aj tak ma to hnevá, že človek je úplne (aspoň dúfam) v poriadku a nič.....
@snazilka007 ono to príde, keď to budeš najmenej čakať 😉. Držím palce.
@katie233 ďakujem, však aj ja si myslím to isté, takže idem sa prestať na to sústrediť 🙂

@lienkalienocka moj liek - prestat sa snazit.. prveho synatora sme "robili" 2 roky a ked sme prestali mysliet na to - dostala som zmluvu v praci a sme si povedali ze sa nejdeme snazit a tak a do 2 tyzdnov som bola tehu 🙂