Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@lienkalienocka ako dlho si brala HAK?
@snazilka007 vitaj, aj ja drzim palce 🙂
ahojte koceny, my tiez chceme babo zamiesit, od buduceho tyzdna zaciname, mozem sa pridat? 😉
tak aj ja sa pridavam do diskusie, my sme sa uz zacali snazit pred letom, ale zatial nic....takze v tom dalej pekne pokracujeme.... ja som zacala brat kyselinu listovu asi 3 mesiace dozadu....
aj ked je pravda, ze zrovna moj jedalny listok nebol zrovna zdravy..... ale uz na tom pracujem a menim ho.... tak drzte palce
ahojte kočky, aj ja sa pridávam, my sa tiež snažíme od apríla, zatial ale bezvýsledne ☹ dúfam že čoskoro sa to zmení, začala som brať calibrum babyplan, tak snaď zaberie 🙂 držím palčeky všetkým snažilkám 🙂
Ahojte kočky, aj ja sa rada pridám do tejto témy. My začíname už tento mesiac, tak dúfam, že sa konečne po troch neúspešných tehotenstvách aj my dočkáme druhého bábätka.
Ahoj ahoj 🙂 My sme snazenie !stopli"...ale zase rozbiehame. Snazime sa tak cca od maja, ale posledny mesiac az dva (jul/august) sme sa nesnazili...bolo zle obdobie psychicky - robota, stahovanie, zdravie... A teraz zaciname pozitivne naladeni odznova. Tak drzim vsetkym palce a nech sa podari. 🙂
@janielik87 držím palčeky nech to vyjde a dúfam že sa tu čoskoro stretneme ako tehulky 🙂)))
Kazdy den sa nam to tu zvacsuje 🙂 To je super, uz len dufat, ze postupom casu vsetky budeme pridavat vesele spravicky a zaklad novu temu ako tehulky 🙂
vitam vsetky nove snazilky a zelam co najskor 2 palicky na testoch 😉
@lenkasop dakujem 😉 snazim sa drzat, ale dnes ma drobec vynimocne trapi, snazim sa aspon dychat, ked uz nic ine nie som schopna spravit 😖 ale mam co som chcela, lebo vcera som citala o zamlknutych potratoch a nahlom vymiznuti tehotenskych nevolnosti, tak dnes ma to malinke uistilo ze je tu v maximalnej moznej miere 😀
tak dakujem za privitanie kocky. my uz mame jedno babo, teraz bude mat 15 mesiacov a ideme mu riesit surodenca, dufam, ze to stihame tak, aby bol co najmensi vekovy rozdiel medzi nimi, ved uz aj tak to budu dva roky, kym sa druhe narodi, ak by som aj hned otehotnela. ale nedavam tomu velke sance, lebo este nemam kramy od porodu 😖 . kazdopadne sa ideme snazit a ked sa zadari, tak sa zadari.. ja som optimista 😵 (zatial)
@zasha ahoj, no dost dlho. skoro 6 rokov. teraz aj lutujem ze sme to neskusili hned po vysadeni, zevraj velka sanca na otehotnenie. ale tak raz sa urcite dockam 🙂
Ahojky, áno, aj my sa ideme snažiť po lete ... Cez leto sme nemohli, lebo som bola po zákroku a musela som si dať čas na oddych, ale v septembri určite začíname znovu 😀. Som z KE a chodíme do SPLN-u, kde nám pomohli, ale nevydržalo to ☹, nevadí, tentokrát to vyjde 🙂. Som rada, že tu vznikla takáto skupina a môžem sa pridať. Verím, že si budeme navzájom vymieňať skúsenosti a informácie a budeme sa spolu tešiť a povzbudzovať sa ...
Nasadila som si teraz Femibion a pijem alchemilkový čaj, tak verím, že mi to aspoň trošku pomôže ... Ako ste na tom vy? 🙂 😉
@sjuzan77 no aj mna si pekne vysokovala vcera, lebo ja mam velmi pohodove obdobie, zle mi nie je, unava sa straca, obcas pichne v bruchu, v prsiach tak som sa zacala stresovat ci je vsetko ako ma byt 😖 verim ze je. Mne tazko od brucha bolo mozno trikrat ale inac vobec. 😒 tak teraz neviem co si mysliet. Moj doktor je na dovci do 5teho a nemam ani hcg kde si dat zobrat aby som mala klud. budem musiet ako samoplatca niekde.
@danka.chomka
@sjuzan77 Naozaj nečítajte také negatívne veci,zbytočne sa stresujete,hlavne kľud, určite je všetko v poriadku.Tešte sa z toho,že máte dni kedy je Vám trošku lepšie 🙂
@lenkasop @genialna @nena13 dievcata, klud 😀 ja to necitam zamerne, bolo to uverejnene ako skutocny pribeh jednej mamicky v mesacniku pre tehotne, ja za to nemozem, ze maju taku rubriku 😉 samozrejme, ze si uzivam tehotenstvo, pozeram vsetky tie vecicky a strasne moc sa tesim na toho mojho apriloveho drobca 😵 ale obavy su samozrejme vzdy a pochybujem, ze sa najde nejaka buduca mamicka, ktora sa neboji o to, aby bolo vsetko v poriadku..
@nena13 take dni ja este nepoznam, skor mi je luto za tymi dnami, ked mi bolo menej zle, ale ja som si zobrala do hlavy, ze za tieto silne nevolnosti budem mat urcite lahky porod 😀
@danka.chomka neboj sa, vsetko je v poriadku. mne lekar povedal, ze nemam robit paniku pri kazdom pichnuti 😀
aj ja som si dala predsavzatie, ze po lete sa budeme viac snazit ako doteraz... ak teda uz nie som v tom 😀 no uvidime...
@lienkalienocka ja som brala 7 rokov a skušali sme hneď po vysadení a nič....takže to chce asi len čas a trpezlivosť...dúfam že čoskoro budeme tehulky 🙂))))pozerala som si vypočet na tej nemeckej stránke ktorú tu baby spomínali, takže tento mesiac snažilkujeme ďalej 🙂))
@deniskateniska @cumliatko zeny kde ste? jak sa mate?
@danka.chomka ahoj je teplo tak vonku 😀 😀 tak cez den nechodim na net a vecer len poodpisujem 🙂 mne byva zle tak cez den ale ked mam rano "pokec" s misou tak mi je hned lepsie 😀 😀 a zuvackujem a tak 😀 😀 sladke mi nechuti a kysle a slane by som zrala na tony 😀 😀 😀 a ty ako?
@deniskateniska ja praveze podozrivo dobre. akurat pijem jak diiva, ale to od zaciatku tehu, tak som rada ze aspon to mi ostalo. Inac mi neni vobec nic. dufam ze je vsetko jak ma byt. a moj gyndos bude k dispozicii az 5.9. a ja nemam este ani hcg zobrate ani nic, takze nemam vlastne ziadne info o tom jak na tom sme.

No doky ma dovcu do 2.9. Takze na krv pojdem az v septembri. Aspon ma nemoze zjazdit ze jak "neskoro" som dosla 😅 😅