Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 nie nemaju to je dedinaa maju len jednu lekaren ☹
@linuska1 no citila som sa vypluta, ked som isla spat a ani za joba zaspat... a potom som sa celu noc budila... chodila pit a na wc...
@monika2712 nebol alebo nebude spln? musim doma pozriet do kalendara... tam je to pekne vyznacene 🙂
@mukesina no mozes. alebo mozes do rana pockat 😉
@monika2712 ja som zato uz dnes asi nespala lebo aj ja nespim dobre na spln ani som si neuvedomila ze bude zajtra.tak uz viem pricinu nespavosti dnes.ale preco to tak vplyva na cloveka to neviem
no konecne som sa opat dostala na MK 🙂 od vcera sa citim nejako mizerne, zase ma viacej pobolieva chrbat a k tomu este aj hlava..... 😕 ale tak co uz....
@dadula3 gratulujem ku krasnym kolajniciam 😅 nadherne silne!!! len tak dalej 😉
@dajaja no moja, ciarocka tam urcite je, veeeelmi ti drzim vsetky palce aby ti od teraz uz len silnela 😉 ale ak sa dobre pamatam tak to bola 25, vsak? v tom pripade si myslim, ze je na mieste gratulacia 🙂
baby, potesili ste ma s tymi ciarockami 🙂
@monika2712 citala som si vasu vcerajsiu diskusiu o pleteni a normalne si ma navnadila 😅 pred chvilou som si vytiahla svoju vlnu, ktoru som kupovala pred dvoma rokmi a rozmyslam co z nej 😉
btw, som 4DC a od dnes rana ako by bolo po mrche, ani kvapka od rana 😕 zatial som ju nemala nijako silnu tak cakam, ze sa rozbehne, ale je to divne. ja mavam mrchu trvajucu aspon 7 dni a teraz....no mozno nejake ticho pred "lejakom" 😀
@orchis nooo len sa pekne pusti do niecoho.. ja robim deku, ale tak vselico sa da.. 😉
Dievčatá tak tu máme konečne piatok 😉 dnes som dobre naladená tak som sa rozhodla , že december je ten ideálny mesiac na snažilkovanie 😀 Takže všetky baby čo sa nám to ešte nepodarilo šup šup...Veď december je mesiac pohody , radosti a darčekov tak myslím , že by každej z nás mohol priniesť ten najkrajší darček 🙂 Takže čakám po Vianociach samé testíky s // čiarkami 😉

@dadula3 jeeeeeej aka krasna dialnica 😉