Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@orchis, @monika2712 baby háčkujete?
@nikol.l strikujem 😉
@orchis hm, a aku mas? nechces spravit taku sachovnicu z dvoch farieb jak je ta moja?
@monika2712 hej tak to neviem a čo pekného robíš?
@monika2712 no mam svetlo hnedu, nerada by som kupovala este nejaku vlnu k tomu, ved aj tuto mam uz velmi dlho a zatial nic z nej. najprv skusim zuzitkovat tuto a potom sa uvidi 😉
@nikol.l deku, robim stvorceky, a potom ich treba zhackovat dokopy.
Baby ako idete vikendikovat?
@orchis hm tak hej.. tak potom sal alebo sveter 😉
ja som vcera inak rozlozila tie mamine stvorceky co este ona robila, a zistila som ze dost vela je ich uplne ina velkost.. tak neviem ci s nimi mala iny zamer, ale tym padom ta deka bude mat velmi nepravidelny tvar 😀 ale tak budem sa snazit to dako pospajat, mensie s vacsimi aby to aspon priblizne vyslo rovnako.
@mukesina ja idem zurovat na chatu 😀 😀 ale este ma dnes o hodku cakar lekar, kvoli tym herpesom a smrkaniu, ale nepredpokladam ze by mi nieco na to dal, zrejme len spravi nejaky vyter a posle ma imunologicke..
@monika2712 wauu tak to musí byť pekné 😉 to si teda šikovná dole klobúk 🙂
@nikol.l ked pozries stranu 432, tak tam je taka hotova jedna, co robila moja mama este, ale teraz mam kopec farebnych stvorcekov, takze bude riadne strakata..
@orchis ja strikujem iba pri telke vecer.. inokedy nie.. a len hladko,takze to je lahke..
@monika2712 tak to je super ze ides na chatu prides zrelaxovana ci unavena ? 😀 prajem ti krasnu zurku 😎
@marcovka1 noo tak to neviem, ale asi skor unavena 😀 😀 mame stretko po 11tich rokoch z gympla, dokonca ide aj nasa triedna.. takze asi bude dlha noc zajtra 😀
caute.. som bola na obede takom dlhsom 😀 vyse hodiny sme boli s kolegynou prec 😀 a ked som prisla, isla som si umyt ruky na wc a nejaka teta mi gratulovala k mimi 😀 ja musim mat po tom obede riadne brusisko 😀
@asemilka no dobreeee... to ja radsej brucho schovavam pod svetrami a volnymi trickami, lebo inak by mi gratulovali kazdy den. 😀
@monika2712 ja som sa ani nezmohla na protest 😀 ta teta hned odisla 😀

@monika2712 no aj ja som rozmyslala nad dekou, lebo ja sa neustale musim niecim prikryvat, vzdy je mi zima, tak rozmyslam nad vzorom lebo mam len jednu farbu.... 😕