icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
9. dec 2011

@dadula3 jeeeeeej aka krasna dialnica 😉

mukesina
9. dec 2011

@monika2712 nie nemaju to je dedinaa maju len jednu lekaren ☹

asemilka
9. dec 2011

@linuska1 no citila som sa vypluta, ked som isla spat a ani za joba zaspat... a potom som sa celu noc budila... chodila pit a na wc...
@monika2712 nebol alebo nebude spln? musim doma pozriet do kalendara... tam je to pekne vyznacene 🙂
@mukesina no mozes. alebo mozes do rana pockat 😉

linuska1
9. dec 2011

@asemilka zajtra je spln...🙂 mozno preto..🙂)

mukesina
9. dec 2011

@asemilka no to ze ja neviem ci pocakm do rana 😀 ,uz chcem vediet na com som, zase nemam spat celu noc?

monika2712
9. dec 2011

@asemilka
@linuska1 jejda jasne, zajtra je spln!!! a kukam do kalendara, ze sak tam nic nevidim, a to za to ze tam mam daco napisane cez to..

no tak jasne, ja som bosorka, ja cez spln nespavam, a zajtra idem na chatu na stretko z gympla, tak aspon dlho vydrzim hore 😀 😀 😀

asemilka
9. dec 2011

@linuska1 kurnik... tak to este par dni budem takto zle spat... 😒

asemilka
9. dec 2011

@mukesina ty len do rana... ja do pondelka 😀

ktore
9. dec 2011

@monika2712 ja som zato uz dnes asi nespala lebo aj ja nespim dobre na spln ani som si neuvedomila ze bude zajtra.tak uz viem pricinu nespavosti dnes.ale preco to tak vplyva na cloveka to neviem

mukesina
9. dec 2011

@asemilka ale ja to nevydrzim.uz soms a vycikala do nadobky 😀 , tak rozmyslam ci mam ist kupit alebo nie

dajaja
9. dec 2011

@dadula3 wow, to su riadne kolajnice.. uz to ani nemoze byt zretelnejsie. ked ja budem mat take, tak uverim, ze som tehu 😀

dajaja
9. dec 2011

@mukesina ides kupit teda? 😀 😀

asemilka
9. dec 2011

@mukesina beeeeeeeeeez 😉 😀

linuska1
9. dec 2011

@mukesina si ako ja..🙂)) tiez si hovorim ze testovat sa nebudem.. a par dni pred mrchou uz testujem..🙂)

mukesina
9. dec 2011

@linuska1 ale mne uz meska 🙂

mukesina
9. dec 2011

@asemilka bola som ,ale nekupila som.Bola tam ta ista baba s chlapom, nic nerozumeiim, pozerali by na mna ako puk 😀 ,ked manzel vstane tak mu poviem nch ide on kupit, uz o nebude prekvapko, ale co uz.ked sa clovek nevie dorozumiet .

mukesina
9. dec 2011

@dajaja bola som , ale som nekupila.Nechcela som kupovat u tych istych, tak poobede ked sa manzel zobudi ,poslem ho kupit a rano testnem.

nikol.l
9. dec 2011

@dadula3 gratulujem 😉

dajaja
9. dec 2011

@mukesina tak budeme testovat spolu. ja este tiez nemam testiky. az poobede pojdem kupit. som veeelmi zvedava, co nam vyjde 🙂

orchis
9. dec 2011

no konecne som sa opat dostala na MK 🙂 od vcera sa citim nejako mizerne, zase ma viacej pobolieva chrbat a k tomu este aj hlava..... 😕 ale tak co uz....
@dadula3 gratulujem ku krasnym kolajniciam 😅 nadherne silne!!! len tak dalej 😉
@dajaja no moja, ciarocka tam urcite je, veeeelmi ti drzim vsetky palce aby ti od teraz uz len silnela 😉 ale ak sa dobre pamatam tak to bola 25, vsak? v tom pripade si myslim, ze je na mieste gratulacia 🙂
baby, potesili ste ma s tymi ciarockami 🙂

orchis
9. dec 2011

@mukesina tak tomu sa povie smola! ako keby ta to len naschval chcelo natahovat 😅

mukesina
9. dec 2011

@orchis no ved to je smola, ja tiez hovorim,z e ma chce len natahovat,ale o chvilu zosiviem z toho 😀 , pretoze mne nikdy nemeskala mrcha 😲 ,co to ,ze opat ta boli chrbat?juuuj tak nech manzel pekne pomasiruje

orchis
9. dec 2011

@monika2712 citala som si vasu vcerajsiu diskusiu o pleteni a normalne si ma navnadila 😅 pred chvilou som si vytiahla svoju vlnu, ktoru som kupovala pred dvoma rokmi a rozmyslam co z nej 😉
btw, som 4DC a od dnes rana ako by bolo po mrche, ani kvapka od rana 😕 zatial som ju nemala nijako silnu tak cakam, ze sa rozbehne, ale je to divne. ja mavam mrchu trvajucu aspon 7 dni a teraz....no mozno nejake ticho pred "lejakom" 😀

mukesina
9. dec 2011

@dajaja no spolu budeme, ale ty aspon vies, ze tam nieco je, a ked je to 25 podla man si na 100percent tehu.a ja?neiem na com som.len meska mrcha.

dajaja
9. dec 2011

@orchis dakujem, aj ked stale tomu nejak neverim.. zajtra spravim dalsi test a ak mi to potvrdi, budem spokojnejsia. ano, bola to 25 test a mrsku (ne)ocakavam zajtra.
ten tvoj chrbat sa ti dost casto ozyva.. ☹ dufam, ze sa coskoro budes citit lepsie 🙂

orchis
9. dec 2011

@mukesina priatel bol vcera nejaky nachladnuty, tak som ho nechcela zatazovat s masirovanim, ale slubil mi to na dnes 😉 ten chrbat ma boli permanentne len niekedy menej inokedy zase viacej 😒 teda permanentne tym myslim posledne cca 2 mesiace.
citis aj nieco ine alebo vobec nic?

monika2712
9. dec 2011

@orchis nooo len sa pekne pusti do niecoho.. ja robim deku, ale tak vselico sa da.. 😉

nikol.l
9. dec 2011

Dievčatá tak tu máme konečne piatok 😉 dnes som dobre naladená tak som sa rozhodla , že december je ten ideálny mesiac na snažilkovanie 😀 Takže všetky baby čo sa nám to ešte nepodarilo šup šup...Veď december je mesiac pohody , radosti a darčekov tak myslím , že by každej z nás mohol priniesť ten najkrajší darček 🙂 Takže čakám po Vianociach samé testíky s // čiarkami 😉

orchis
9. dec 2011

@dajaja dakujem a aj ja dufam, ze ano 😉 no ak 25ka bola pozitivna tak ciarisko na 10ke bi ti uz malo vybit oci 😀 bude to ok 😉 ale som velmi zvedava na tvoj zajtrajsi testik 🙂

dajaja
9. dec 2011

@mukesina neboj, do zajtra uz nejako vydrzime.. aj ked som mala na teste ducha, stale som v napati, tak ako predtym. mozno aj viacej. bojim sa, ze zajtra tam uz nic nebude ☹ vidis, tebe meska a to je dost velky priznak. zajtra rano budeme mudrejsie.. drzim ti moc palce 🙂