icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
9. dec 2011

@monika2712 tak peknu zurovacku prajem 🙂 , a dufam,z e u doktora dobre dopadnes 🙂

mukesina
9. dec 2011

@orchis no est enie je pozitivny test, kiezby sa tvoje pomylenie stalo skutocnostou 😉 .No uz pockam do zajtra.Uz nic nemozem stratit.Chlapa poobede poslem do lekarne kupit test a rano ho urobim.Dufam,z e ten bude funkcny.Akurat som prisla z WC a mam na gatkach biely vutok 😲 , zeby sa blizila mrcha 😠

mukesina
9. dec 2011

@asemilka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 zeby tetusa mala pravdu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .Juuuj a co fajne si mala na obed,ja este len idem varit, neviem sa prebudit od rana, lebo som celu noc nespala ☹

asemilka
9. dec 2011

@mukesina hambac z mekaca 😀 strasnu slinu sme na to mali 😀 ale sa mi to divne zdalo. uplne bez chuti... sladke.. ale kolegyna hovorila, ze to bolo dobre..

asemilka
9. dec 2011

@mukesina som zabudla... co sa tetusky tyka... tak bodaj by mala pravdu. ale tak do pondelka sa vseeeelico moze stat ☹ ale uz aj ja chcem // na tehu teste 😠 😀

rysauka
9. dec 2011

Ahojte babuble, tak to som rada že nie som jediná ktorá už dve noci nemôže zaspať. Baby ja mám taký pocit, že tento mesiac nebudem mať ani ovu. Ma porazí. Síce som len 11DC ale výtok mám iba ráno taký slabý.
@mukesina tak ty vážne budeš tehu keď sa s tebou ten test zahráva

dadula3
9. dec 2011

@mukesina chcela som zdrhnut k sestre do tatier je tam koooooopec snehu!!! Nadherna rozpravkova zima! 😵

mukesina
9. dec 2011

@rysauka no riadne saa so mnou zahrava, dufam, ze do uspesneho konca.Juuuj moja mozno pride neskor,pozeram, ze tento mesiac Vam nieako sarapati tha ovu.CO to je za mesiac?No ani ja nemoxem spat 2 noci, manzel povedal, ze mi kupit tabletku na spanie 😀 Mozno teraz nebudes mat ani vytoka ovu bude.takze poriadne snazilkovat 😉

mukesina
9. dec 2011

@asemilka no bodaj by mala, drzim prsteky, nech tha hnusna mrch anai nepride 🙂

dadula3
9. dec 2011

baby myslite ze je normalne ked som schudla 5kg a som tehotna? Ze by sa mi nieco v tele vyvazilo? Ja teraz naozaj jem proti svojej vôli. ... 🤐

nikol.l
9. dec 2011

@monika2712 tak tá je teda krásna, určite bude super 😉

dajaja
9. dec 2011

@dadula3 ja som pri mojom tehu tiez chudla v prvom trimestri. na konci tretieho mesiaca som mala o 3 kila menej. a to som pritom jedla asi dvakrat viac ako predtym. potom sa to ale rozbehlo a pred porodom som mala uctihodnych 25 kg navyse 😝

nikol.l
9. dec 2011

@orchis ak chceš skús kuk na mimibazar.cz a tak nájdeš kopu rôznych návodov 😉 parlez vous francais 😀 tak ja háčkujem jedine pri telke keď na to ešte vidím xixi

mukesina
9. dec 2011

@dadula3 a co nejdes?ja by som hned isla.juuuuuj krasne sneh a tu slnko a 25 stupnov.Az sa netesim ako prideme na SR ja fakt zamrznem

rysauka
9. dec 2011

@dadula3 bože tak to by som chcela schudnúť a byť tehotná 🙂

asemilka
9. dec 2011

podmeeeee domoooooooooov... este dve hodky tu musim byyyyyyt 😖 dnes sa mi den vlecie 😀

asemilka
9. dec 2011

@rysauka mne by stacilo to druhe 😀

rysauka
9. dec 2011

@mukesina my sme mali v noci -6 stupňou a snehu máme až až

rysauka
9. dec 2011

@asemilka 😀

mukesina
9. dec 2011

@rysauka aj men to druhe 😀 😀 😀 ,no na Orave stale bolo snehu habadej 😉

asemilka
9. dec 2011

joj.. od druhej sa mi cas vlecie ako sopel po rukave... ☹

ktore
9. dec 2011

@dadula3 gratulujem tisko.a mohla by si napisat ako sa citis.boli by sme zvedave na pocity ake maju tehosky po otehotneni,teda kratko po ovu ci si nieco citila a tak.dik.

ktore
9. dec 2011

@orchis ahojko.ja by som dnes mala byt 3 den po ovu.normalne som stastna ze ovu prebehla lebo som uz bola celkom v tom ze sa nic nedeje.azrazu teplotka pekne stupa.plodne dni som mala mat podla vsetkeho cez vykend a ovu pondelok ci utorok.tento graf mi na fertiliti ukazal ovu na utorok a women na pondelok ci utorok.to by aj bolo akurat ok.a ja ze vobec nic.tesim sa ani si nevies predstavit.ja som uz stresovala ze nic necitim a predsa prebehla.inokedy je taka bolestiva ze aj tabletku si musim dat a trva to aj tri dni.pozri graf trochu sa pochvalim kym mam s cim aspon nieco http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

jasin
9. dec 2011

Ahojte, ako sa vam dari? nejake nove tehulky?..

ja oddychujem doma,pracujem aspon cez ntb..chceme preckat Vianoce a potom nejaka poriadna dovolenka..

dadula3
9. dec 2011

@ktore ahoj 🙂 tak moj prisznak je jasny len by som spal, spal a spalaaaaaaaaaa 😀 a mala som poriadne krce, bolelo to skoro ako kontrakcie. A naozaj to prislo veeeelmi necakane ako som uz spominala tak nezaoberala som sa ziadnymi drobnymi priznakmi. Ci nejake pichnutie v podbrusku, alebo prsia brala som to tak ze mam dostat m. Aj som si kopec vloziek a tamponov nakupila 😀 teraz to musim dat sestre 🙂 Ale ako hovorim kym nemam papier od lekara tak este pockam. A nic mi nechuti jest.Keby ste len vedeli aka som bola sladkozrut!!!! 😵 Teraz by som mohla mat na stole 10dezertov a nic, je mi zleeeeeee. Ale pockam si na dalsie dni co mi prinesu, ved idu vianoce a same dobroty, to nemoze takto ostat 😀 😀 😀 (mamickine kolace.....a svokrine....same mnamky 😀 )

ktore
9. dec 2011

@dadula3 ano krce som mala aj ja v prvom teho.to nikdynezabudnem.neboli to ani krce ale tak ostre pichanie v brusku az som sa musela skrcit.taka sekunda dve to trvalo.ale inak nic.jedla som dalej.ja som priberala od zaciatku.prestala som okamzite fajcit tak som asi zato tolko aj priberala od zaciatku.

ktore
9. dec 2011

@mukesina
@rysauka
@asemilka baby ak mi to nevyjde tento mesiac tak HURA v januari mi ovu vychadza ked ma manzel vianocnu dovolenku.huraaaaaaaa takze na januar vkladam naaadej.boze konecne mi vyjde ovulka.ci vlastne ak bude.ale mala by byt pravdaze ak na vianoce nebudem mat uz nejakeho toho ducha..joooj.urobim si test na stedry den.mozno este skoro ale urobim.juuuuj baby tesim ja mam taku radost ze to neviem ani sama preco mi je tento mesiac takto.najprv stres ze ovu nebola a teraz hrozne stastna este som sa tak necitila.

ktore
9. dec 2011

@dadula3 vacsina tehotenstiev sa zacina ubytkom na vahe

orchis
9. dec 2011

@ktore tak to som velmi rada 🙂 ved prave, aj u mna je to tak, nikdy predtym som ani nevedela o tom ze mam ovu a zrazu v septembri a oktobri bolesti ako hrom, no a teraz posledny cyklus uz zase skoro ziadne 😉 nie len, ze co zena to iny priebeh ale aj co cyklus tak iny priebeh 😅 tak snad je uz vajicko pekne oplodnene a na dobrej ceste 😉

linuska1
9. dec 2011

ja uz mam treti den pozitivny ovulacny test... vsak mojho trafi... 😅 ma uz podozrieva ze to robim naschval..🙂))) a to ked bude ovulka do 48 hodin.. tak sa odstahuje..🙂)))