icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
9. dec 2011

Babulky ahojte, tak som konecne doma.. u doktora som dopadla tak, ze asi alergia plus oslabena imunita, idem v utorok na vytery a potom 20. k imuno, uvidim ci z vyterov daco najdu.
No ale podstatna vec... bavili sme sa o tehotenstve, kedze som mu vravela, ze sa znova pokusame, a ze teda ci mozem brat tie lieky co mi predpisal na zastavenie tej mojej nadchy, a on ze nech si teda spravim test, ked som mu povedala kolky den dpo som, tak sa tvaril ze no a, ze ved tie citlive testy to uz musia zistit par dni po oplodneni.. no ako OK, je to lekar, sice nie gynekolog, ale zdala sa mi to total hlupost co povedal, ze aj ked je HCG nulove tak test moze vyjst pozitivne.. tomu teda nerozumiem.. samozrejme dal mi chrobaka, lebo mam lieky a neviem ci ich mozem brat, tak rozmyslam ze pockam este tak 5 dni a potom skusim test, a az potom ich zacnem brat..

linuska1
9. dec 2011

@monika2712 zavolaj svojej gynekologicke...ci ich mozes.... tot nie lekar ale blb... a ak nie nech ti predpise nieco ine ten blb...

monika2712
9. dec 2011

@linuska1 no vies na letaku sa pise ze tehotne ich nesmiu.. otazne je ci by mohli mat vplyv na embryo..
gynda by ma vysmiala.. ta sa furt rozculuje jak ja vsetko riesim.. tak sa jej radsej nic pytat nechcem.. spytam sa pripadne zajtra kamosky lekarky..

monika2712
9. dec 2011

@linuska1 Ozaj a este jedna vec.. uz od ovulky ma pichal pravy vajacnik.. par dni bol klud, a dnes ma v obchode zacalo zas dost silno pichat.. ??? no len dufam, ze to neni nic vazne..

linuska1
9. dec 2011

@monika2712 tak ich neber... a to ti nevedel dat nieco co tehotne mozu?... no odomna by ten doktor zlizol svoje... keby mi povedal nech si urobim test.. by soom mu povedala nech si zrobi on.. iq test... kriste... mna pichalo dnes rano... mozno ovulka .. neviem..ja so muz z toho pichania salena.... 😅

monika2712
9. dec 2011

@linuska1 hm ako nemyslel to zle.. len proste ze ked si chcem byt ista tak nech si spravim.. mna len prakvapilo, ze je toho nazoru ze par dni po ovu uz sa mozem nieco dozvediet.. myslim ze taketo lieky na alergiu asi pre tehotne nie su.. no nic, ved pockam par dni ..

monika2712
9. dec 2011

@linuska1 pocuj inak ty ako co?? tie tvoje nekonciace ovu testy... sak to neni normalne.. mne behom ovulky vysiel iba jeden pozitivny.. skus sa potom na to spytat gyndy, ze ako je to mozne, lebo nerozumiem tomu vcelku.. iba ze by si vylucovala extra vela LH hormonu.

linuska1
9. dec 2011

@monika2712 to je preto lebo mam ovulacne s najvyssou citlivostou.. u nas vraj dostat citlivost 30-40 mlU/ml ja z anglicka mam 20 mlU/ml.. to preto mi to ukazuje viac dni.. 😀 ale to som sa dozvedela az ked som ich pouzila 1 cyklus..🙂) preto nikdy s urcitostou neviem kedy mam..🙂) nabuduce co snad nebude.. uz budem mudrejsia a kupim si 40 mlU/ml..🙂 aby som vedela presne.. ale ovulka by mala byt dnes uvidim co na to teplotka zajtra... aj ked fertility mi asi oznaci vcerajsok. ako stale...🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3814d4

ktore
9. dec 2011

@orchis kazdy cyklus iny,je to tak.jaaaj len keby sa tak uz teraz niekde oplodnovalo cestou do maternice.nech len nejake spermijky prezili.nevadi ze dievcatka same len nech sa nejaka prederie cez vajko aj ked uz je urcite vysilene

ktore
9. dec 2011

@monika2712 aj mna akoby pichalo na lavej strane hoci aj minuly mesiac bola ovu na tej.pichalo aj mna tiez dnes silnejsie.mozno to je len to putovanie aj minuly mesiac som to po ovu citila

monika2712
9. dec 2011

@linuska1 ahaaaa.. takze nakoniec ovu testy su lepsie tie menej citlive.. no fertility vyznaci najnizsiu teplotu, to je jasne, ale tiez si nemyslim ze je to na 100 percent vzdy tak.. ale tak kto vie no...
ja neviem co tej moj vajecnik.. nema dovod ma teraz pichat ..

monika2712
9. dec 2011

@ktore ale putovanie coho? ved vajko uz jedine ze by oplodnene putovalo..

ktore
9. dec 2011

@linuska1 myslim ze uz aj staci sexovania.ked ste aj vcera sexovali dnes nemusis.

ktore
9. dec 2011

neviem kde sa oplodnilo ale mozno to pichanie je cesta vo vajickovode nie?trva to 4 dni

monika2712
9. dec 2011

@ktore jaj no tak dufajme ze je oplodnene!! 😉 uz ho citim len malinko..

linuska1
9. dec 2011

@ktore ni ked ovulka bola dnes tak neviem neviem.. moja gynekologicka hovorila ze treba kazdych 12 hodin...

linuska1
9. dec 2011

@monika2712 clovek nema istotu.. ani ked bt.. ani ovutesty.. asi naj istota je ovulka potvrdena doktorom...

mukesina
9. dec 2011

ahojte kocky, tak manzel odisiel do prace a som mu povedala, z emi meska 🙂 , on hned si tehotna?ja ze neviem, ale asi ano ked meska.Som mu nakazala ist kupit testik, najprv povedal, ze nie , ze az v pondelok, ze uz nechce byt opat sklamany.Predtym ked som testovala vzdy pred ms a teraz meska tak hadam, ze sa zadarilo 😉 .Tak dufam, ze mi rano donesie testik, ze ked sa zobudim tak testnem. Jedli sme obed a on ,musis teraz vela papat, lebo fazulka je v tebe. taky zlaty bol, kiezby mal pravdu 🙂
Baby ked na teste pise ocikat, mozem to dat do poharika?a kolko asi sec.to tam mam mat namocene?

mukesina
9. dec 2011

@ktore moja no vidis., ale mozno nebudes musiet ani cakat do ovulky dalsie,mozno budes tehu 😉 .ako baby pisu, ze vtedy ked to najmenej ocakavali tak otehotneli.
drzzim prsteky

mukesina
9. dec 2011

@monika2712 takze predsa to asi bude alergia ☹ , nerozumiem tomu,z e v zime a alergia?Tak to je riadny blb ten doktor. Niekedy mi pride, ze nasi doktorovi toho menej vedia ako ludia .Mal ti dat nieake ine tabletky, take co mozu aj tehu.Na tvojom mieste este pockam a potom ich budes brat ked si budes na 100 percent ista, ze nie si tehu.

mukesina
9. dec 2011

@linuska1 tak sup sup do snazilkovania 🙂 chudak, ale nech to vydrzi a potm bude krasna odmena 😉 .Moja boli ma uz od rana hlava, mozem nieaku tabletku si zobrat, ci am to nieako vydrzat?

asemilka
9. dec 2011

@mukesina neskor ti dam foto dnesneho ovu testu. teraz sa mi ale manzel smeje... 😠 ze komu to chcem posielat 😠 ale tato palicka je vyrazne viditelnejsia... a je to svetlo ruzoveeeeeeee... uz len skoda, ze na ovu teste... ☹

monika2712
9. dec 2011

@mukesina no ved prave ze v takomto obdobi nezvyknem mat alergiu, este to ale nie je iste, v utorok mam vytery z nosy, tak este sa moze aj tam daco najst, su take vselijake skolkarske bacile, z ktorych su dlhodobe sople, sice s detmi v kontakte velmi nie som, ale to clovek chyti aj v obchode.. takze bud to bude nieco take, alebo fakt alergia..neviem.. akurat sa bojim aby to nahodou nebola alergia na kocura, i ked mam pocit, ze doma mi je lepsie, a v praci viac smrkam aj kycham, takze este to moze byt aj klimatiziacia..

no som fakt zvedava ci si teda tehotna, tie testy ta pekne natahuju.. inak nechaj to namocene tak 10 sekund.. to aj uvidis, ze uz je nasiaknuty po palicku, ked uz uvidis tu kontrolnu stmavnutu tak este chvilku pockaj a potom daj na rovny suchy povrch ..

mukesina
9. dec 2011

@asemilka jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 😉 😉 , ja na tvojom mieste robim tehu testik moja 😉 😉 .Ked je pekna ciarocka , podla mna si tehu.man taaaaaaak priserne boli hlava, ale nehcem brat taabletku, lebo ked som tehu , tak by som nemala nie?aj ja uz chcem vediet, aj ked si myslim,ze nie som, taky pocit nieaky mam ☹

asemilka
9. dec 2011

@mukesina laka ma to...ale vydrzim.. dufam 😀

mukesina
9. dec 2011

@monika2712 no moze byt klimatizacia, mne staci, ze mam zapnutu klimu 5 minut a som chora.na mna to zle vplyva. No aj ja som zvedava ci som.Ale dufam, ze ano.Nikdy mi este nemeskala mrcha.aj ke dobcas este citim boles ako pred kramami, ale len obcas.Ani to DNP som si neplatila 😒 , mne daju ked budem tehu matersku ako ....... ☹

mukesina
9. dec 2011

@asemilka verim ti, ze ta to laka.mna teraz nie , lebo nemam doma test, manzel [ovedal, ze bud zajtra mi ho donesie alebo pozajtra.takze ja este cakam.dufam, ze uz nepride mrcha krd meska.inac ja som dnes varila kuracie sote a od zaciatku mi strasne smrdelo maso 😀 ,chlap na mna pozera, ze ci mi nesibe 😀 .Pritom ja mam strasne rada kuracinku , zeby 😲 .nechcem si nic nahovarat.

monika2712
9. dec 2011

@mukesina no u mna to bude asi oboje, aj alergia aj oslabena imunita, tu by som ale mala riesit, lebo uz ju mam taku od leta.. striedaju sa mi herpesy a afty a hlavne herpesy mozu byt nebezpecne, takze aj doktor mi potvrdil, ze by bolo dobre to poriesit.. .ak teda este nie je neskoro a nie som uz nahodou tiez 😀 jejda, ja uz kukam pol dna na mamatest co mam doma.. ale som len 5 ci 6 dpo, takze vysledok nehrozi 😀 😀

mukesina
9. dec 2011

@monika2712 no to cakanie od ovu je katastrofa, no to je este skoro, este pockas apson 5 dni.ay pekne vysli 2// 😉 . Inac kamos mi pisal na Fb , dlho sme si nepisali.Pyta sa ma, ci nie som tehu 😀 ,lebo ze jemu sa to snivalo 😀 .normalne som nechapala co pise 😲

monika2712
9. dec 2011

@mukesina hehe no pekne, mozno ma predpovedacie sny.. a kedy sa mu to snivalo? lebo zo stvrtka na piatok sa plnia sny 😀

no toto cakanie je fakt otras.. furt kukam kalendare ze kedy uz... a hlavne ked mam teraz nejake lieky a neviem ani ci ich mozem brat 😒