Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@mukesina ach jaj keby sa tak dal posunut cas... 😒
@monika2712 presne tak, keby sme mali Arabelin prsten.hend by som pretocila cas 😉
@mukesina nooo aj ja.. este 9-10 dni a zda sa mi to ako vecnost!! 😠 ale tak po vikende uz to bude len 7.. a mozno uz aj skor by som mohla testnut.. teda ak bude nejaky dovod.
@mukesina moja ale to bolave brusko je v poriadku uplne.. z toho si nic nerob, je to bezny jav... a nemysli na to ze to nevyjde.. uvidis bude fajn 😉
@monika2712 no ked budes mat 10 tak urcite, ja neviem ci stihnem aj zajtra testnut,, zase ma boli podbrusko, obcas pichne obcas taka bolest ☹ ☹ ☹ ☹ .Dufam, ze ma nenavstivi kamoska. ja aj pretoo netestujem, lebo tu su drahe testy a keby tam bol duch tak by som chcela testovat viackrat a to by s a moj manzel nedoplatil 😀 😀
@mukesina no ved jasne, ked tam su take drahe testy, tak nemozes testovat kazdy den jak my tu.. a mam doma 10tku mamatest, takze kukam nanho ze kedy ta uz pouzijem konecne?? 😀 😀 myslim ze tych 11-12 dpo by sa uz dalo.. to mi vychadza tak na sobotu nedelu buduci vikend.
a uz som ti pisala vyssie, ze tie bolesti su normalne. aj ja som ich mala a dokonca dost silne.. to je vraj roztahovanie sa maternice..
@monika2712 myslis?tak dobre nebudem na tom mysliet, a hadam, ze to preto boli,lebo fazulka pekne rastie 😉 😉 .ja sa normalne az bojim robit testik.Urcite manzel bude so mnou v kupelni cakat.
@monika2712 no podla mna ked mas 10 tak uz 10dpo by si mohla testnut, aby si vedela ci mas brat tabletky alebo nie.Juuuj keizby vyslo a mala si pekny darcek pod stromcek,moooc ti to prajem.Juuuuj a ta chata super .aspon si vyventilujes halvu, nebudes na nic mysliet a ani sa nenazdas a uz bude pondelok 😉
@asemilka inak neviem, ale toto testovanie ovu testami.. uz som tu citala vela krat, ze to vraj funguje.. ale neni to len o tom, tusim sa to pise na ovu testoch, ze kazda zena ma cely cyklus istu hladinu LH hormonu ale pocas ovu je vyssia, ze preto vychadza ten duch?
@mukesina no 10dpo by som mala byt uz v stredu buduci tyzden, neviem to na isto, lebo fertility mi vyznacil ovulku o den neskor ako podla mna bola.. takze tak streda stvrtok by som uz mohla, asi pockam s tym liekmi aspon dovtedy a potom ked nic nebude tak si ich dam.
@monika2712 tak tak podla mna tiez radsej ich teraz nebrat, dokial nie si si ista na 100 percent ci si tehu. Potom uvidis.No tak streda sa ani nenazdas a uz bude tu 😉
@mukesina a neboj. fakt nemysli na zle veci lebo si to privolas! a bolest je len dobrym znakom, ze sa tam daco deje, teda zrejme roztahuje maternica...
ja ked som bola v lete tehu, tak som akurat obedovala s tehotnou kamoskou. a hovorim jej ze boli ma brucho, a den na to som mala dostat.. a ona ze ju bolelo brucho prve dva mesiace furt, a ze rovnako ako ked mas mrchu.. tak som hned utekala do drogisky po test a bolo to tam.. uz v den mrchy som mala dost videtelneho ducha.
@mukesina neboj sa, to si len fazulka robi viac miesta 😉
@monika2712 podla mna nieco pravdy na tom je. ale urcite by ta hladina nemala kolisat az tak, ze koncom cyklu bude test taky, ako dva dni pred ovu... dva cykly som sa testovala... den po pozitivnom ovu teste bola druha palicka slabsia a dva dni po pozitivnom teste bol test sneho biely... proste niekolko dni pred ovu a niekolko dni po nej som mavala iba snehobiele testy. ja viem, ze hentie moje // nic neznamenaju... 😀 ale aspon si s nimi robim radost 😀 lebo podla toho, co u mna platilo niekolko mesiacov, by tam nemali byt vobec...
@asemilka tak nechcem ti brat nadeje, tiez by som tomu asi verila.. len mi to pride take zvlastne.. asi ako jak to co mi dnes trepol ten doktor... ze hladina HCG moze byt aj nulova a aj tak test vyjde pozitivne.. no asi som blba..ale toto si protireci..
babulky, od pol desiatej sa vam mozem venovat. manzel odchadza zase do nocnej...
@monika2712 ked tie testy funguju az vtedy, ked zaznamenaju 10 jednotiek cohosi, tak nemozu byt pozitivne, ked tych jednotiek je 0... nie?
a co sa mojho ovu testu tyka... tak ak tam aj zajtra bude palicka a bude silnejsia ako dnesna, tak v nedelu risknem aj tehu test 😀
@monika2712 juuuj dakujem moja, tak nemyslim zle, ale pozitivne.Esteze vas tu mam na MK, lebo bez Vas by som bola stratena. Tak ench sa pekne roztahuje tha fazulka 🙂 .Juuuj ale taky zlaty bol dnes manzel, stale mi pripominal, ze mam na seba davat pozor 😉
Baby no nasla som dobru stranku, vysvetlenie tych tehu testov:
http://www.ovulacne-testy.sk/citlivost-tehotens...
@mukesina hej to poznam, aj moj drahy stale pripominal aby som bola opatrna, davala pozor.. muzi vedia byt velmi citlivi a starostlivi niekedy 😉

@monika2712 no neviem, ale dnes to pisal, ze mi to musle napisat.to presne aj ja som taka ista.vzdy pozeram do kalendara, ale od kedymeska tak uz nie 😀