icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
9. dec 2011

Takze inak podla toho clanku, ciste teoreticky uz tyzden pred mrchou moze niekomu vyjst pozitivny test, staci ze ma hladinu 10, a ma 10tkovy test.. cize tych 6-8 dpo sa uz moze testovat, ale je to velmi skoro a je velmi nizke percento zien ktorym vyjde pozitivny test.. tak ja asi pockam aspon do 10dpo.

asemilka
9. dec 2011

akurat si citam jedno forum... a tam doktorka pise, ze ak sa na tehu teste objavi druha ciarka, pricom je jedno, akej intenzity, tak je test pozitivny...tolko k duchom na tehu teste 😀

monika2712
9. dec 2011

@asemilka jaaaj no tak to viem.. ze duchovia na tehu su pozitivny.. ved to je aj v letakoch 😀

monika2712
9. dec 2011

@asemilka moja tak tu som konecne nasla aj o tych ovu testoch pozitivnych v tehu :
http://www.ovulacny-test.sk/co-moze-ovplyvnit-v...

asemilka
9. dec 2011

@monika2712 sak mozno aj hej... ale ked ja som si nijaky az tak dopodrobna necitala 😀

monika2712
9. dec 2011

@jasin ahojky moja, teba som tu dnes dako prehliadla, ako sa inak citis?

monika2712
9. dec 2011

@asemilka jaaaj no tak bezne sa pise aj v tehu testoch letakoch, ze aj slabsia ciarka je pozitivna... 😉 ja uz ich mam precitane aj odzadu 😀

asemilka
9. dec 2011

@monika2712 takze... bod po bode 😀
- pouzila som ho podla navodu,
- lieky ziadne neberiem,
- pila som naposledy na obede okolo jednej a potom az doma vecer, ked sme vecerali. cize 2 hodky tam boli. test som robila hned, ako som prisla domov, to bolo okolo pol siestej...
tak... a prave si mi nasadila chrobaka... 😀 zajtra skusim test. ak tam bude palicka a bude silnejsia, ako dnes, tak robim tehu test v nedelu... ak nebude silnejsia, ako dnesna, tak sa este rozhodnem, ci v pondelok alebo v utorok... alebo to priroda vyriesi za mna a nestihmnem ani testovat 😠 😀

monika2712
9. dec 2011

@asemilka no ak mas kopec ovu testov, tak kludne testni aj zajtra s nim, a potom tehu test si daj az v pondelok.. nech mas istotu ze uz tam aspon daco budes.. kolky den budes v pondelok?

asemilka
9. dec 2011

@monika2712 v pondelok 26dc... a mrcha mrchata ku mne chodi na navstevu za normalnych okolnosti 25 den vecer... najneskor 26 rano...

monika2712
9. dec 2011

@asemilka no tak v tom pripade by si aj v nedelu uz mohla mat ducha.. jaaaaj zavidim ti.. aj ja uz chcem byt 26!! 😀

asemilka
9. dec 2011

@monika2712 neboj, dockas sa 😉 🙂

monika2712
9. dec 2011

@asemilka jaaaj tie dni sa tak vlecuuuu ked clovek na nieco caka..

inak do kelu kde je @alyce!!! mi mala povedat ze ci ma tusaka na mna 😀 😀 uz sa tu neukazala dako dlho.

asemilka
9. dec 2011

fujtajbl.. zjedla som polovicu parenice... a je mi nejako blbo.. citim sa, ako by som si opita lahla... toci sa so mnou cely svet a zaludok plava... 😖

monika2712
9. dec 2011

@asemilka hmm po parenici aj mne byva tazko..

katussska24
9. dec 2011

no citam si vase rozhovory.....my sa akurat vzpamatavame, asi pol hodka co sme doma. chce sa mi spat jak konovi 😔 este vybavit dake maily a zalahnem 🙂 huraaa
tak zajtra mi drzte prsty nech nam vynde pecenie medovnikov, lebo doma su bojove podmienky 😠

...ale HLAVNE co chcem povedat, ako vas citam...ja nevydrzim testovat sa az 28.den a neskor. 😅 ale ked tam nic neuvidim....tak baby...to este len bude smutok......lebo tento mesiac fakt nejak...verim zazraku... 😨

anastacia242
9. dec 2011

@monika2712
@asemilka ahojte kočky...tak mne uz dnes mrcha skončila...len neviem ako teraz budem merať BT, ked zajtra-sobotu sa púšťame do prestavby tej kupelky a budu u nas aj nejaký roboši od rana..ale asi iba 3dni..mi slubil drahy, ze sa to stihne.. 😅 alebo tento mesiac nechame na nahodu...ved v podstate ako vzdy 😀
mam dobrééé správy pre všetky budúce mamičky...vraj rok 2012 bude najlepší na tehotenstvo 😀 a vzťahy sa utužia, vraj tento rok 2011 bol dobry len zaciatok, ale od druhej polovice roku 2011 nedobre, čo sme sa viaceré presvedčili na vlastnej koži 😢 😢 😢 ....( to len tak, ze som sa rozpravala s jednou, ze je vela potratov, myslela som na nas, ktoré sme to zažili...) a ona ma upokpjila, ze pre nas bude rok 2012 ten NÁŠ 😉 😅

monika2712
9. dec 2011

@katussska24
@anastacia242
baby akurat som odlozila notas, ze idem kukat xfaktor, a vy sa tu zase rozpisete 😀
ja uz dako zaspavam, a to je len pol desiatej, asi nevydrzim do jedenastej na vysledky.. do kelu..
@katussska24 no ked nevydrzis tak testuj skorej.. ja viac menej musim testovat skorej tento mesiac kvoli tym liekom ,aj ked je mozne ze nic sa nedozviem, nasadim lieky a potom zistim ze som. tak rozmyslam ,ci neni lepsie teraz ich zacat brat a potom prestat..?? alebo radsej nebrat vobec. ach jaj. neviem. sak dako este vydrzim s tymi soplikmi, len aby to nebolo horsie.

monika2712
9. dec 2011

@anastacia242 inak to su dobre spravy, aj ked teda neviem odkial to ta pani ma, ci je daka numerologicka alebo co..
ale ja by som chcela byt uz teraz tehu!! ale je mozne, ze budem donutena doriesit svoju zlu imunitu najskor a az potom sa znova snazit.. 😠

anastacia242
9. dec 2011

ROK 2012 sa majú upokojiť vzťahy, , tí, ktorí boli rozhádaní a mali voči sebe nenávisť sa upokoja a už to nebudú brať, tak nevrle, nebudú z nich najlepší kamaráti, ale ani si nenaplujú do očí...takisto sa vraj viaceré ženy dočkajú úspešného tehotenstva a podobne...tak super...dúfam, že to takto bude....a budúci rok si budeme vymieňať infošky o tehotenstve a pohyboch v brušku 😉 tak ako teraz o meraní BT, babytestoch a ovulke,.... 😉

katussska24
9. dec 2011

@monika2712 co ja viem..ja by som nebrala asi... 😕

katussska24
9. dec 2011

@anastacia242 a ten koniec sveta nebude hej? 😀 😉 jak dobre... 🙂

asemilka
9. dec 2011

@monika2712 tak dni sa vlecu.. neboj 🙂 ten pravy cas pride, ani sa nenazdas 🙂
@katussska24 a co ked bude vianocne prekvapenie 😉 🙂
@anastacia242 tak potom nech je tu rychlo ten rok 2012 😀 🙂

monika2712
9. dec 2011

@katussska24 no asi s nimi pockam, ak nic nezistia z vyterov ani z imuno tak si ich hodim.. aj ked z imuno ak by bude brat aj krv, tak to budu vysledky asi az v januari.. tak medzicasom ak nebudem tehu tak mozem brat tie lieky, mam aj dake kvapky do nosa, ale tie su len na max 7 dni.

katussska24
9. dec 2011

@asemilka moja , vsak ja o nicom inom ani nesnivam.... 😵 zaden iny darcok nescem...no dobre, este to zdravie, lasku a stiastie si prosim 😉

anastacia242
9. dec 2011

@monika2712 ta pani sa zaobera nejakými takými ako feng shuej, pozitivna energia a podob..tak všetko s tým suvisiace...snáď má prehľad 😉 uvidíme, .. 😝

katussska24
9. dec 2011

@monika2712 ake mas kvapky ? ja som raz tak bola chora ze som nevedela ci nie som tehu a lekarnicka mi dala take nejake neskodne kvapk, dake s morskou vodou

monika2712
9. dec 2011

@katussska24 nenarocna !! 😀 😀 😀

joooj Leny Kravitz v X factore!! toho som nevidela dlhe roky.. a furt vyzea rovnako dobre.. nechapem. ten clovek nestarne!

katussska24
9. dec 2011

@monika2712 ze? aj ja tak vravim 😉

anastacia242
9. dec 2011

@katussska24 koniec sveta?? nespomínala 😝 😀
@monika2712 no akurat kukam ze Lenny Kravitz..dobrý je sexoš 😀 😀
@asemilka šak uz za dverami 😎 2012