icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
10. dec 2011

@dajaja ja verim, ze vpondelok uz bude ovela ale ovela silnjsia tha palicka 😉 😉

cicimon
10. dec 2011

@dajaja no ja som pri malej mala tiez len slabu ciarku v prvy den meskania, postupne sa to zosilnievalo... tak skus za 2 dni zas

dajaja
10. dec 2011

@cicimon chcem si spravit v pondelok moj posledny testik, co mam doma. dufam, ze ma nesklame.. 🙂 ja som pri mojom drobcovi urobila test, ked mi ms meskala 1 den a bol negativny. potom som si robila az o tyzden a uz som mala riadne kolajnice 😀

asemilka
10. dec 2011

babule... ja som vas tu nenapko smirovala... ale skoncil mi film, tak idem haji 🙂 bru noc

esmemia
10. dec 2011

@asemilka Dobru nocku

asemilka
11. dec 2011

psssssssssssssssst... aby sme bublinku nevystrasili 😉 prehovaranim do duse mojho telefonu som to nejako nafotila... prva snimka je asi dve minutky po namoceni testu... druha asi 15 minut po prvej a tretia a stvrta teraz pred chvilou 🙂

asemilka
11. dec 2011

dialnica to nie je.. ale manzel to zhodnotil ako jednoznacnu palicku 😀 slabu... ale palicku 😀

linuska1
11. dec 2011

@asemilka jeeeej..🙂) zatial len tak tisko grat..🙂

asemilka
11. dec 2011

@linuska1 navnadilo ma to na testovanie.. tak dufam, ze aj o par dni bude co testovat 😉

linuska1
11. dec 2011

@asemilka urcite ano.. to nie je len duch.. to uz je slaba ciarka.. aj ked az taka slaba nie je..🙂

linuska1
11. dec 2011

u mna podla teplot tento mesiac ovulka ani nebola..:( je mozne ze ovulacne su pozitivne ked ovzulka podla BT nebola?..

monika2712
11. dec 2011

@asemilka no to su kraaasne spravy hned na rano 😉 ja som este na chate, ale musela som pozret sem co nove, mna vcera vecer rozboleli prsia, ako zvyknu aj pred mrchou ale tu mam mat az o 8 dni, tak neviem ci si mam robit nadeje 😉

asemilka
11. dec 2011

@linuska1 😵 😵 😵 ked som to tam videla, uz som ani zaspat nemohla 😀 ja sedmospac som od pol siedmej hore 😀

asemilka
11. dec 2011

@monika2712 bolave prsia mozu byt aj tehu priznakom 😉 nehadz este flintu do zita 😉 🙂

linuska1
11. dec 2011

@asemilka len spi kym mozes...)))) potom uz nebudes moct.. aj ked budes velmi chciet.🙂))

asemilka
11. dec 2011

@linuska1 a pouzivas spravny teplomer na meranie bt? lebo @monika2712 prisla na to, ze nie... tak mozno aj tam moze byt chyba

asemilka
11. dec 2011

@linuska1 ked manzel prisiel z nocnej a strasne chrape 😀

linuska1
11. dec 2011

@asemilka hej hej... prave tento mesiac som si kupila ten spravny... lebo som pouzivala rychlobezku co sa pri merani bt pouzivat nema... teraz mam digitalny ale obycajny...

🙂))) tak to potom budes mat tazke.🙂)))

monika2712
11. dec 2011

@linuska1 mas graf?

linuska1
11. dec 2011

@monika2712 http://www.fertilityfriend.com/home/3814d4 sa na to uz vyseriem... ked teraz nic.. tak to uz nebudem riesit... nebavi mam to uz...

monika2712
11. dec 2011

@linuska1 hm tak to je divne, ked bol ovu test pozitivny tak by mala byt, aj mne to islo pomalsie hore ale nakoniec islo, no uvidis co ti povie gynda na to, to by aj mna zaujimalo, nechapem inak tento mesiac mame nejake posahanene ovulky vsetky.

asemilka
11. dec 2011

@monika2712 @linuska1 ja som ju napriklad mala skor, ako inokedy... mozno nam chcelo byt naznacene, ze sa nemame tolko sledovat...

linuska1
11. dec 2011

to je najhorsie ze kazdy doktor hovori inak.. keby aspon po rozhovore s nimi som mala jasnejsie. .. ale jeden povie tak.. druhy tak...

linuska1
11. dec 2011

@asemilka to bude asi najlepsie..🙂 o kolko dni si mala skor?. ..

asemilka
11. dec 2011

@linuska1 teraz som uz na 9.dc mala testovaciu palicku slabu a na10 den som mala dve rovnako silne palicky... a taketo som dosiahla najskor v 12 dc... cize minimalne dva dni sa poponahlala..

linuska1
11. dec 2011

@asemilka a snazilkovali ste 10 den?..

asemilka
11. dec 2011

@linuska1 pred palickami, cez palicky aj po nich 😀 ale aj tak si myslim, ze som otehu vtedy v noci, ked ma manzel zobudil... a potom rano to nazval volanie prirody 😀 to som vam tu spominala 😀 a to som bola 11.dc, bola sobota veeeeeeeeeelmi skoro rano 🙂

linuska1
11. dec 2011

@asemilka pekne nazvanie..🙂)) niekedy sa zobudit oplati..🙂))

asemilka
11. dec 2011

@linuska1 tak tak 🙂

jasin
11. dec 2011

@asemilka tak tichucko gratulujem 😵 a zaroven drzim palceky..