icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

rysauka
10. dec 2011

@asemilka no to o tých tehuľkách

katussska24
10. dec 2011

@asemilka hej ale aky zadok po vianociach 😝

asemilka
10. dec 2011

@rysauka a ktory dc si?

mukesina
10. dec 2011

@katussska24 Kati este nieje k comu, meska este len chvilu, mala som dostat v stredu.

katussska24
10. dec 2011

@mukesina no ja by som skala uz 3m 🙂 a nemas pravidelny cyklus? 😕

mukesina
10. dec 2011

@asemilka no lebo som tu pri manzelovi pribrala a citila som sa tak blbo tak som zacala chudnutv 😀 😀

asemilka
10. dec 2011

@rysauka tak hladaju nove tehulky... a naaaaaaaaas tu bude ako maku, tak sa tam moze daktora prihlasit 😀
@katussska24 vies co... ja mam zadok a boky aj tak 😀 nejake to kilo navyse ma uz nezabije 😀

mukesina
10. dec 2011

@katussska24 mavam teraz posledne 3 cykly 30 a predtym 31

katussska24
10. dec 2011

@mukesina tak nie je to dlho, ale aj tak to je pozitivne...ja este kde mam meskanie...mam len dufanie. vobec mi neni zle, praveze mam chut do jedla...az az. tak co ja viem...priznak nic moc. akurat ten vytok som mala 22. a 23.DC a uz dnes nic...

mukesina
10. dec 2011

@katussska24 no tak priznaky mozu prist aj neskor, ja mam uz asi 4 den taky vytok, skor ale vodnaty 😲 ,neviem co to je. No aj ja mam velku chut do jedla 😀

rysauka
10. dec 2011

@asemilka 12 DC

cicimon
10. dec 2011

@katussska24 ako tak citam, my sme na tom asi rovnako, dnes 24DC a prislo spinenie ako pred mrchou a pritom mavam 26DC, vcera ziaden vytok a predtym 2-3dni taky biely, uz som myslela ze ten tehu... ak to je zas mrcha tak dalsie sklamanie

asemilka
10. dec 2011

@rysauka ja mavam 25 -6 dnove cykly a slaba palicka sa mi zvykla objavit nejaky 10 den... ale sila tej palicky zavisi aj od toho, kolko lh hormonu ti vylucuje organizmus. a tiez som sa docitala, ze hladina lh hormonu je iba niekolko hodin tak silna, aby ti to ovu tust zaznamenal // rovnako silnymi palickami

katussska24
10. dec 2011

@cicimon no ja som mala vytok predvceroma vcera a teraz nic.... len ja velmi s priznakmi kalkulovat asi nemozem, mne to moc nevychadza... 😅

katussska24
10. dec 2011

@mukesina tak to by sedelo nie...ze mas vytok miesto Mka ? to je take knizkove....takze darcek uz prisiel?podla mna aj hej... 😉

aj ja si prosiiiiim moje vianoce zelanie !!!! 😵

cicimon
10. dec 2011

@katussska24 no ja nemavam ani pred ms ziadne priznaky a uz neviem ktory DC som mala take slabe spinenie, tak som myslela, ze to bude to zahniezdovanie... ale uz mam dojem, ze asi nie...

mukesina
10. dec 2011

@katussska24 ano to byva na miesto MS?to som nevedela. Budem rada, ked ot je tak.Drzim prsteky, aby to vyslo a v pondelok , aby tam boli 2//. Ja to prajem kazdej babe, ktora je tu 😉

mukesina
10. dec 2011

@rysauka takze pomaly sa idete snazilkovat 😉

dajaja
10. dec 2011

@mukesina aj ja mam biely kremovy vytok. asi to tak ma byt 🙂

cicimon
10. dec 2011

@dajaja od ktoreho DC mas ten vytok?

mukesina
10. dec 2011

@dajaja ano tak to je super, tak nch je pondelok, ze testujes 😉 ,vlastne uz ja tebe meska nie?

mukesina
10. dec 2011

@dajaja ja som mala 2 dni tera removy aj na gatkach, ale teraz 2 dni mam taky skor vodovy

esmemia
10. dec 2011

@mukesina
@asemilka
@katussska24
@dajaja No krasa zienky,radost citat vase prispevky,pekne dufam,ze vsetky 4 ste tehulky,pekne sa to rozbieha,skoda,ze ste ma vsetky predbehli :D ,ale nie,ja vam to prajem :D...dalsie v poradi budu ktore a Monika a potom uz aj jaaaaaa 😝

mukesina
10. dec 2011

@esmemia no este nie je to iste 😉 ,ano dalsia v opradi ktore monika a ty 🙂 , ved sme sa dohodli do Vianoc nie?

dajaja
10. dec 2011

@cicimon ja ho mam v podstate uz ovulacie trosku, ale vo vacsom mnozstve asi od 13DPO.

dajaja
10. dec 2011

@mukesina ano, aj mne uz 1 den meska 🙂 uz sa neviem dockat pondelku 🙂

cicimon
10. dec 2011

@dajaja tak gratulujem !

dajaja
10. dec 2011

@esmemia aj ja ti to veeeelmi prajem.. ved pomaly uz budes mat ovu, teraz to musi vyjst 🙂

esmemia
10. dec 2011

@mukesina
@dajaja Dakujem babulky,ale myslim,ze aj ked sme si to slubili ,ze do Vianoc,tak moj bude az ten rok 2012

dajaja
10. dec 2011

@cicimon dakujem, aj ked na gratulacie je este skoro.. sice uz som mala vcera slabucku palicku na teste, ale uvidime, ci aj zosilnie. stale sa mi tomu nechce verit, lebo nemam ziadne priznaky a nase posledne snazenie bolo az 3 dni pred ovu..