icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
11. dec 2011

@jasin dakujeme 😵 🙂

dajaja
11. dec 2011

@asemilka juj super 🙂 🙂 potichucku gratulujem moja.. nech to len silnie

asemilka
11. dec 2011

@dajaja 😵 dakujeme 🙂

rysauka
11. dec 2011

@asemilka to sú už tehu testy alebo ovu?

mukesina
11. dec 2011

@asemilka jeeeeeeeeeeeeeeeeej gratuuuuuulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem tehulka moja 😉 😉 😉 😉 ,ni je dialnica, ale je ciarocka, nech len pekne fazulka si tam rastie v brusko.o da dni budu raidne k 😉 😉 kolajnicky 😉 😉 😉

mukesina
11. dec 2011

@rmonika2712 moni , mna bolia prsia uz od 18DC 😲 , moze to but priznak tehu 😉

katussska24
11. dec 2011

@esmemia ty si ale optimistka, vacsia ako ja.... 😉 ja si teraz pozorujem tie prsia, neviem ci troska nebolia menej a to je zle znamenie..... 😖 a nemam nic ziadne priznaky....nic ine uz necitim. tak co mam povedat. cim je to blizsie, tym amm mensiu nadej.
akurat neviem ci na mna daco nelezie, citim hrdlo a trase ma zima, tak mozno urobim ten test skor uz len preto.. 🙄

inak pozeram ze mam tak palickovy -kde mate ocikat palicku, tak ma chytil stres, ze jak sa trafim 😅 lepsie su tusim tie ponorne ci tie kde mas taky davkovac... 😝

katussska24
11. dec 2011

@asemilka GRATULACIA !!! 😀

linuska1
11. dec 2011

@mukesina a ty si sa testla nakoniec?.🙂)

mukesina
11. dec 2011

@linuska1 este nie ☹ ,nemam test, asi najskor az v utorok ☹ ,manzel chodi na na nocnu aked sa rano vracia tak je lekaren zatvorena, cize zajtra kupi , ale az poobede.Neviem ci mam potom o testnut ci pockat na rano

linuska1
11. dec 2011

@mukesina ved uvidis..🙂 vydrzis?.🙂)

mukesina
11. dec 2011

@linuska1 no to neviem ci vydrzim, to natahovanie mi uz lezie na nervy. Ale asi pockam do utorka rana.AJ ked uz aj z poobedneho by mohlo byt vidno ked som tehu. uz 5 dni meska

mukesina
11. dec 2011

@katussska24 moja nevesaj este hlavu, to este nic neznamena 😉

linuska1
11. dec 2011

@mukesina po tolkych dnoch by ti malo ukazat aj poobede... 🙂

katussska24
11. dec 2011

@mukesina ako bolia stale ale...ale. a neviem a ta choroba ci co za hnus to lezie na mna...citim hrdlo, unavena som a trase ma vkuse... ☹ asi mi to nepridava na nadeji a nalade. hovorila som mangelovi ze chcem zajtra testovat, no zrusil, nech vydrzim... 😠 v podstate ma pravdu....tym testom to uz nezachranim ked sa nasa bublina rozhódla pre iny termin....ale ako. to uz je od nej pekne sebecke, nech uz pride babo nase a mysli trocha aj na nas ! 😀 😀 😀

katussska24
11. dec 2011

@mukesina moja a mas ty uz nejaky test? 😀 😉

mukesina
11. dec 2011

@katussska24 este nemam ☹ az zajtra poobede kupi manzel ☹ .pisem, ze to cakania ma zabije,uz ajja chcem testovat,chcem vediet na com som.Juuuuj tak nech choroba co najskor odide. tak pockaj do utorka a testni.

katussska24
11. dec 2011

@mukesina uvidim aj ako sa to bude vyvijat...vies, tebe aspon meska, mas uz taku nadej... 😉
dufam, ze prsia neprestanu boliet....a potom aspon bude dovod testovat 😠

dajaja
11. dec 2011

@mukesina my sa toho tvojho testu asi nedozijeme. asi nam tu skor hodis obrazok z ultrazvuku 😀 😀

dajaja
11. dec 2011

@katussska24 kedy vlastne (ne)cakas?

katussska24
11. dec 2011

@dajaja 28.DC, streda

katussska24
11. dec 2011

@dajaja no nieked zvykne prist skor, meskat nezvykne, chodi tak 27-28 najcastejsie ale uz som mala aj 25.DC

katussska24
11. dec 2011

@dajaja este pridam, prezerala som si posledne dlzky cyklov.
sept - 26.DC, 27.den Mko
okt - 28.DC, 29.den Mko
nov - 26.DC 27.den Mko

takze tak... 😕

mukesina
11. dec 2011

@dajaja normlane mam take nervy, ze az.vrie to vo mne.nemozem testovat, len cakam co bude do utorka 😒

mukesina
11. dec 2011

@dajaja asi nik na tom tak nebol ako ja ☹ ,aj ja uz chcem testovat

katussska24
11. dec 2011

@mukesina ja zas pomaly zacinam mat psycho...citim taky pocit"mokra" a bojim sa aj kuknut... ☹

mukesina
11. dec 2011

Babu asimi neuverite,nebrem to do uvahy, ale nevihodila som ten test co som robila v piatok a su tam 2// , ale to nepalti, ale konence vidim na teste 2// 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .juuuj nechmanzel kupi novy.normlane slzy mi vysli

monika2712
11. dec 2011

@katussska24 halooo moja, inak nedavno som tu citala, ze dve baby mali tiez zrazu bolest hrdla a akoby na ne nieco liezlo, a nakoniec boli tehu!! 😀 😀
No inak baby ja mam dako vela takeho mliecneho hlienu a je to tam take dake klzke.. neviem to opisat ale nejake ine ako som zvyknuta.. teplotu som dnes nemerala, takze nie som mudrejsia ze co... a spala som 4 hodiny takze dnes poobede budem dospavat, idem akurat obedovat, potom daco porobit a spat..
jaj a prsia tiez bolia. dnes som 19dc.. a rozmyslam ci v utorok alebo stredu netestnem kvoli tym liekom mojim.

mukesina
11. dec 2011

tu je ten test, co som robila v piatok, som ho skryla,teraz som ho chcela vyhodit a reku, ze pozrim sa na neho a vidim toto.uz nech je utorok, ze testnem znova 🙂 🙂 🙂

mukesina
11. dec 2011

@katussska24 moze to byt hlien, a ta nadcha ako pise moni, moze byt tehu priznak, vela bab to takto ma 🙂