icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
11. dec 2011

@dajaja tak ale na testoch pisu ze 11 dpo uz by mohol byt vysledok..ale tak co mam robit, mala by som brat tie lieky, aj ked vlastne.. zda sa mi ze ta moja nadcha uz je akosi lepsia, asi po tych kvapkach co mi dal doktor.

dajaja
11. dec 2011

@monika2712 jasne, sprav si. niektore baby mali ciarku uz aj skor. ak mas mamatest, ten by mal byt spolahlivy.. ja mam teraz rapidclear 10tku a nezda sa mi moc citlivy.. 😒

mukesina
11. dec 2011

@asemilka kedy sa chystas ku gynde, ja za 27 😒 , inac ani kyselinu nemam 😒 😒 .Manzel po skusenosti co sme ju tu kupili tu 1000mg, neche ist uz kupit, aby smenekupili blbosti a sme neposkodili fazulku 😒 .

mukesina
11. dec 2011

@monika2712 moja ja na tvojom mieste testnem, aby si vedela ci mas brat lieky alebo nie.

dajaja
11. dec 2011

@mukesina ja si zavolam na gyndu, ak mi bude meskat aspon tyzden..

monika2712
11. dec 2011

@dajaja hej mam doma mamatest 10tku... no este pockam par dni, v utorok mam vytery z nosa a hrdla, vysledky az o tyzden, tak co pripadne pockam na vysledky aj z toho a podla toho sa potom aj rozhodnem ze ci brat tie lieky alebo nie.

mukesina
11. dec 2011

@dajaja ja asi odtialto zavolam svojej, ze sa objednam an toho 27.jej poviem, ze nemam kyselinu, ci mi nepodari alebo co.Joj ma to serie 😠

dajaja
11. dec 2011

@monika2712 no tak si pockaj na tie vysledky. mozno tie lieky naozaj nebudes musiet brat. vravela si, ze uz je ta nadcha lepsia. ktovie mozno ti budu stacit len tie kvapky.. a ake lieky ti predpisali? nejake protialergicke?

monika2712
11. dec 2011

@dajaja hej antihistaminika nejake..

asemilka
11. dec 2011

@mukesina 1000 ku mam aj ja doma... ale beriem to len raz za cas... nadbytok kyseliny telo vyluci... co sa lekarky tyka, tak si chcem urobit este aspon jeden test... nech vidim, ci to tehu prosperuje... a potom hned horuca linka k lekarke a uvidim, co mi povie 🙂 ale ked pojdes 27.12. tak to uz aj srdiecko uvidis 😵 🙂

dajaja
11. dec 2011

@mukesina no ja som brala uz od augusta calibrum baby plan, potom som presla na femibion a minuly mesiac som sa na to vykaslala a uz som nic nebrala.. ak som akurat teraz otehotnela, tiez som bola bez kyseliny. predvcerom som zas zacala brat femibion.
skus trosku googlovat, mozno najdes nejaku temu, kde su tehu baby v spanielsku. potom sa rovno ich opytaj, co beru..

mukesina
11. dec 2011

@asemilka ale manzel mi zakazal ist jest, lebo ked cital na co su, tak sa tam nepisalo o tehu ☹

dajaja
11. dec 2011

@monika2712 pokial ja viem, antihistaminika len zmiernuju priznaky, neliecia.. tak, ked sa citis, ze ich nepotrebujes, nemusis ich brat

asemilka
11. dec 2011

@mukesina no je to len cista kyselina listova.... to je dobre na vselijake veci... cize nie len pre tehu... potom skor nejaky komplex vitaminov pre tehulky... ale to uz budes coskoro aj doma, tak si uz nieco kupis 🙂

mukesina
11. dec 2011

@dajaja ale asi manzelovi vysvetlim, ze to musi brat, on povedak, zsak nevydrezis do 24 potom si na Sk kupis, ale ked ja sa bojim 😒 .Hadam ho prehovorim nech kupi,Ved v lekarni povie, ze som na zaciatku tehu, nech mi daju kyselinu.DUfam, ze pochopia

mukesina
11. dec 2011

@asemilka myslis, ze to nebude neskoro>ked is ju kupim 24? teraz sa budem snazit papat cerstvu zeleninku a ovocie, aspon ieaky prisun kyseliny

asemilka
11. dec 2011

@mukesina kolko zien ju nepapa vobec a nic nie je ani im, ani babatku... 🙂

mukesina
11. dec 2011

@asemilka tak pockam dokial pridem domov, budem len jest vela ovocia a zeleninky cerstvej.

esmemia
11. dec 2011

@asemilka No moja co som to tu ja dnes videla???SUper moja,si ma potesila a prekvapila,hlavne nech sa fazulka udrzi a vsetko dobre dopadne,potichucku gratulujem 😉

asemilka
11. dec 2011

bambulky.. dopijeme kaficko a ideme na prechadzku 🙂 paa zatial 🙂

asemilka
11. dec 2011

@esmemia dakujeme 😵 🙂

dajaja
11. dec 2011

@mukesina naozaj vela zien neberie ziadne vitaminy a deti su zdrave.. ale keby ti to predsa nedalo. este mam jeden napad. skus v obchode pozriet nejake tehu casopisy a ci tam nie je reklama na tehotenske vitaminy. neverim, ze tam nieco take nemaju.

dajaja
11. dec 2011

@asemilka papa. aj ja uz idem pomaly..

ktore
11. dec 2011

@esmemia
@monika2712 caute baby ja som sa dnes zobudila z dobre ubolenymi prsiami.graf zatial pekny http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

ktore
11. dec 2011

@dajaja dufam ze budes mat pekne kolajnicky.nejak sa to tu siri jak viroza heh bodaj by sme nachytali vsetky

monika2712
11. dec 2011

@ktore ahoj, ja graf dnes nic, som nemerala, ale mam ho dost podobny, a tiez ma vcera vecer prsia rozboleli..
no som zvedava co z toho u nas nakoniec bude 😉

ktore
11. dec 2011

@monika2712 velmi mame podobne priznaky tento mesiac.vlastne ani nie priznaky len ale aj oblbnuty mesiac.nejak tak by som definovala...heh.som velmi zvedava co s nami bude mozno mi tu budeme jak stare sliepky aj o rok.nejak sa to tu dari vsimla si si?tie vianoce su nejake zazracne naozaj

monika2712
11. dec 2011

@ktore hm moja, keby sa aj nam zadaril taky vianocny zazrak... dufam, ze tu o rok nebudeme! 😠 to by ma asi porazilo ☹
fakt mame inak ten mesiac daky rovnaky...
kurna ma stve, vyse hodiny to tu nefunguje, co s tym robia do kelu!

mukesina
11. dec 2011

@monika2712 @ktore preco ako stare s;iepky baby?este nic nie je stratene 😉 😉 .Moni aj mna prsia tak skoro zacali boliet 😉 😉 .No ani mna tu nechcelo prihlasit az teraz

monika2712
11. dec 2011

@mukesina no skoro dve hodiny vypadok, uz som stracala nervy..

no ja som rozmyslala ze kedy ma boleli minuly mesiac, a tiez uz tak tyzden pred tusim.. no tak neviem, zatial si nerobim nadeje..
zajtra opat testujes?