icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
11. dec 2011

@monika2712 no zajtra este len okolo 3 pojde manzel kupit, takze az v utorok. No mna boleli vyse tyzdna pred mrchou.Kazdym dnom sa to stupnovalo. No ako bolo na chate hmmm? hlienik este stale

monika2712
11. dec 2011

@mukesina chata bola super, len uz asi starnem, lebo som dnes uplne vygumovana, dospala som dve hodky poobede, ale furt som vypnuta... taketo do rana zurovanie ma uz dako nici 😀 ale sranda bola, o tom potom.. takze som rada ze sme boli, aj som si zatancovala po sto rokoch..

no takze tie moje bolave prsia nemusia vobec nic znamenat.. ach jaj... zase budem sklamana 😒

mukesina
11. dec 2011

@monika2712 preco nic znamenat?praveze to je prvy priznak tehu nie? Hlienik je to je dobre.drzimmooo cprsteky.No ja my mame stretko 26.na gundu idem 27.Ako to vela ludom vysvetlim, ze nemozem pit, lebo to este nebude potvrdene?juuuj riadna dilema teraz .

asemilka
11. dec 2011

mam kupene dalsie dva testy 😉 a jeden mam doma 25... tak som sa rozhodla kazde dva dni testovat 😀 dufam, ze bude co... 😅

monika2712
11. dec 2011

@mukesina no lebo tie prsia ma bolievaju vzdy uz tyzden pred.. inak hlien sa mi zmenil, je teraz taky husty, a uz vobec nie taky klzky ako rano.
ludom kludne povedz, ze beries nejake lieky,ze preto nepijes 😉

monika2712
11. dec 2011

@asemilka takze dalsi az utorok? ja furt kukam na ten mamatest, ze ci by uz daco neukazalo, kolko si dneska dc?

mukesina
11. dec 2011

@monika2712 no asi takto to budemmusiet nieako.,ale kamoskam to asi nevysvetlim, lebo 26 sme bli dohodnute oslavovat moje narodky ,onu hned povedia, ze som tehu,ked si nedam. Ale stale je en hlien, takze dobre znamenie 😉

asemilka
11. dec 2011

@monika2712 25 DC... a nejaky 13 -4 dpo... neviem presne, kedy bola ovulka..

mukesina
11. dec 2011

@asemilka jasne neboj nic palicka bude len a len silniet 😉 ,ja ten co som tu dala tak ej 25.zajtra okolo 3 ide manzel kupit test, tak asi testnem az v utorok nie?

monika2712
11. dec 2011

@asemilka hm tak to moje 11 dpo mi asi vela nepovie.. ale tak kto vie, ak by som mala znova take vysoke hcg ako minule, tak mozno bude duch aj tak skoro.

monika2712
11. dec 2011

@mukesina no ja mavam hlien vacsinou cely cyklus.. pre mna toto nie su velmi priznaky.. ak sa mi prsia este viac nafuknu, tak mozno potom zacnem mat podozrenie.

mukesina
11. dec 2011

@monika2712 ja zase nemam az moooc nafuknutu, len strasne bolia bradavky 😒 😒 ,mam ich take na dotyk makke, ako zuvacku 😀 😀 .Jaaaaj, lebo ja som nemala stale hlien. Zajtra ktory si DPO?podlaman by uz mohlo nieco ukazat na 10

monika2712
11. dec 2011

@mukesina zajtra asi 8-9 neviem presne, podla grafu menej, ale neverim ze ovu bola tak ako ju oznacil.

asemilka
11. dec 2011

@mukesina uvidis.. ak to vydrzis, tak v utorok testneme spolu 🙂

babule, ideme si dat veceru a pozriet film.. paa 🙂

monika2712
11. dec 2011

@asemilka pekny vecer teda 😉

asemilka
11. dec 2011

@monika2712 aby som nezabudla... skus test. ved to zalezi od hladiny hcg... duch by tam uz mohol byt 🙂

mukesina
11. dec 2011

@monika2712 jaaaj tak radsej az utorok by som testovala.

monika2712
11. dec 2011

@asemilka no ved skusim len kedy... ??
@mukesina no hej, zeby som testovala spolu s vami v utorok? 😎

mukesina
11. dec 2011

@asemilka pekny vecer, no ja asi tak na 80 percent az v utorok, bojim sa ze by to zajtra neukazalo tak neskoro keby som testovala. Tak potom v utorok spolu testujeme 😉 😉 .pekny vecer prajem.Ja somopat sama doma ☹ .Aaaaaale od zajtra ma manzel volno az do stvrtku 🙂

mukesina
11. dec 2011

@monika2712 no nebol by to zly napad v utorok 🙂 ,ale mozno uz aj zajtra by mohol byt dusik 😉

monika2712
11. dec 2011

@mukesina no tak neponahlam sa az tak velmi, ja skor kvoli tym liekom som chcela.. ale inak, sak co, nic nestratim, jeden test hore dole, aj tak budem urcite kupovat dalsie niekedy.. tak ten jeden co sa mi tam susi uz dva mesiace pouzijem a bude 😉 tak utorok mozno testujem s vami 😉

inak brucho ta neboli?

mukesina
11. dec 2011

@monika2712 no uz nie tak ako predtym, uz len obcas, teraz skor krize ale vysse a siaha mi to az do chrbtice. No ved jeden test hore dole.Tu keby boli take lacne tak asi vzdy testujem 😀 😀

monika2712
11. dec 2011

@mukesina no to ti verim, by som sa uz asi zblaznila na tvojom mieste 😀
no nic, tak v utorok skusim, a uvidime co bude.. 😉

mukesina
11. dec 2011

@monika2712 ja neviem ci som sa uz nezblaznila 😀 😀 😀 .Dobre tak v utorok 🙂 tesiiiiim sa 🙂

monika2712
11. dec 2011

@mukesina urcite nie! jaaaaj ja chcem byt tehu! ja sa chcem tesit z vianoc.. chcem opat verit na zazraky .. 😒

rysauka
11. dec 2011

čaute baby, tak mne tento mesiac tiež nejak hapruje ovulka, dnes som 13DC a žiadny hlien, neviem či bola skôr alebo len príde, fakt neviem, snažilkovali sme 11DC tak dúfam že sa niečo ujalo, pekný večer

esmemia
11. dec 2011

Baby tak ja mam dilemu...bola som na vecku a na toaletaku som mala bielkovy hlienik ,ale ked som skontrolovala krcok,tak tam je taky kremovy,nedalo mi to a mam doma este dva ovu testy,tak som sa pre istotu testla,ale je negativny,to co toto??? SOm len 12 DC a ovu mam mat az 17.DC v piatok ...hmmmm

monika2712
11. dec 2011

@esmemia ahojky, no mozno sa ti to este len rozbieha, preto na krcku este neni uplne, uvidis zajtra,a tento mesiac mame vsetky skore ovulky, takze sa mozno pridas do klubu! 😀

monika2712
11. dec 2011

@rysauka no nehovorim, dalsia co ma problem s ovu tento mesiac, neskusala si grepovy dzus? ten je dobry na hlien, mne sa to osvedcilo.

esmemia
11. dec 2011

@monika2712 no u mna to nie je najvhodnejsie :D ja sa spolieham na ten 17 DC,lebo uz som pisala,ze za plodne dni bude iba jeden sexik a poradili ste mi,ze tak den pred ovu bude asi najvhodnejsi,tak som chcela ze vo stvrtok ho pootravujem,ale takto skoro ma zavadzat,co ked ho teraz pootravujem a bude to priskoro... ☹ ako chcem aj ja Vianocny zazrak,ale juuuuuuuuuuj