Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 Ved ano,nechame to na prirodu :D najhorsie je to ,ze aj ked si poviem,ze sledovat sa nebudem,tak vzdy viem kedy je v mesiaci ovulka,vsak hlien a jedno s druhym,tak je to take sklamanie ,ked ni je v tom case sexik,lebo viem,ze ovulka bez sexiku rovna sa MS :D
No moja ak ta tak velmi bolia,tak to moze byt aj pripadne tehu nie???Ci ta tak bolia vzdy pred MS -myslim tak moc
@esmemia no neviem, vies tie moje PMS su kazdy mesiac ine, ale tusim si spominam ze aj minuly mesiac ma zacali bolet prsia tyzden pred.. a hovorila som si to iste, ze do kelu jak strasne skoro.. tak mozno to len teraz je silnejsie, mozno mi pride skor mrcha... ved aj ovu bola skorej.. tak vsetko je mozne... ale napr co si pamatam minule tehu, tak ma prsia neboli, len sa mi velmi naliali.. no ale co je iste? nic.. ale v utorok asi testujem, sak co, aspon miniem test 😀
@monika2712 No tak snad ta Mrska nenavstivi a testnes a velmi ti prajem aby si nasla na teste aspon dusika
@esmemia no na ducha to mozno aj tak bude skoro.. ale sak uvidime.. aspon mi tam uz nebude obsmrdat a provokovat ma zbytocne... 😉
priznaky uz radsej neriesim, lebo sak to je na palicu sa sledovat .. len tie prsia ma tak bolia, ze ked vstanem z gaucu a predklonim sa trocha, tak ma az picha v bradavkach akoby..
@monika2712 uff,tak to by som nechcela..mna este v zivote neboleli prsia
@esmemia jejda tak to bud rada 😉 mne normalne ked si lahnem do postele akoby ztvrdne prso z boku.. tie mliecne zlazy mi tak tvrdnu asi.. vzhladom k rodinnej anamneze sa dost sledujem, co sa prs tyka, predsa len nechcem nic zanedbat, a tak akakolvek divna hrcka ma vzdy vystrasi, ale pred mrchou to mavam bezne jak kamen cele.
@monika2712 ahoj na chvilonku som sem odskocila...Moni v utorok tu budem kukaaaaat a hladat len pozitivne spravy ako si dopadla 😵 a ozaj s tymi prsiami ja nic vobec nemam...ziadna citlivost,... vlastne ja ich celkovo skoro nemam 😀
@dadula3 ahoj, no prave preto si ja mysim ze to bude mrcha, lebo ked som bola v lete tehu, tak ma neboleli len sa zvacsili.. takze skor to beriem ako PMS.. bohuzial... a ten test.. no nerobim si velke nadeje ale nechce sa mi cakat aby som vedela s lekarmi spolupracovat kvoli tej mojej imunite.
@monika2712 tak to nezavidim moja,idem si pustit n achvilku film a pojdem spinakt,tak sa mi tu zatial majte papa a dobru nocku
@monika2712 uvidis mozno z rakety vystreli a BUM! Len si pekne oddychni, nemysli a v utorok sa tesim!!!! Idem si ja dat radlera a spat. P.vecer este
@dadula3 dakujem, snad ano 😉
@esmemia dobru, ja este dokukam a idem spat tiez, sak som rozbita po vcerajsku 😀
dobre rano dievcata
@monika2712
@esmemia aj ostatne.mne grafik pekne klesa,prsicka bolia.no co uz.uz sa len tym ukludnujem pomali ze na buduci mesiac bude mm doma presne na ovu tak to bude presne. http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
@ktore ale na klesanie pred mrchou je to skoro nie? inak aj ja som klesla na 36.9 ale tak zatial ztoho nerobim zavery, lebo mne zvykni klesnut az pred mrchou.
@monika2712 ano je to este skoro pred ms.tento mesiac som vynechala duphaston tak som zvedava ako pracuje progesteron sam.mozno uz ostane takto dole az do ms.keby sa zvysila tak by bola este nadej.utorok testujes?juuuuj ako dobre.baby sa este neozvali.dnes.som zvedava na tie ich ciarocky.ci silneju.ale neviem kotora bude v utorok s tebou az.tak som zvedava kto dnes vlastne testne....
@monika2712 este ma bolia prsia.aj minuli mesiac ma boleli asi takto potom to preslo potom zase jeden den potom nic a potom prisla ms
@ktore ja si moc nerobim nadeje, lebo tiez pokles aj prsia bolia, tak uvidim ze co, ale ja asi budem mat vuely test, to bude aj na ducha este skoro zrejme.
@monika2712 vytok mam taky zltkasty,ako minuli mesiac
@ktore no mne dnes hlien dako zmizol sa mi zda, len malinko bol a krcok mam vysoko.
@monika2712 vies to zalezi asi podla kedy bolo myslim uhniezdenie. a to hcg ktovie ake bude vysoke.ja by som urobila.na desiaty den uz pekne zvykne vidiet ducha.kvoli liekom urcite urob.ale antihistamika sa mozu brat aj pocas teho nie???ci len niektore?lebo malicke deticky mozu neposobi to na vyvin.sice moze to ovplyvnit dychacie ustrojenstvo v embyu ci ako to mam povedat.urcite testni aj ked kazdy den.
@monika2712 ja som krcok ani nepozerala.mal by byt aj hore az do ms.klesa dole tesne ako teplota pred ms.minuli mesiac som to aj pozorovala.
@monika2712 pozrem na fertiliti grafy tehotnych zien
baby jedna baba uz na siesty den po ovu mala pozit test.teplota bola taka normalna.tak fakt este dufam

@esmemia no moja neviem co ti poradit, ale vies, hlienik mozes mat aj tri dni kludne.. takze neboj, nejak to odhadnes, a proste.. nechame to na prirodu.. bud sa trafite alebo nie.. 😉
mna dako velmi bolia prsia, tak mam obavy ze to bude nakoniec mrcha.