Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@katussska24 no tak 26dc uz by mohol aj test daco ukazat.. tak ak to chces vediet sa testni a hotovo a nemusis sa tym aspon potom viac zaoberat a stresovat nie?
@katussska24 coooo uz si aj dostala????
@ktore co je velmi dobre? moja teplota? ci co? ja cakam okolo 19teho, cize cca 7 dni mam do.
@ktore katka este nedostala, len sa zlakla ze hej 😉
@monika2712 ale nieeee pisala som katuske len som ta tam pridala a vyznie to akoby som tebe od polovice,zle som sa vyjadrila
@monika2712 ja mam 9 dni do ms.podla grafu.uf sa to blizi.
@monika2712 som si myslela ze medzitym pise ze uz dostala....
@monika2712 Tak uz som tu 😵
Tehulkam novym srdecne blahozelam 🙂 🙂 🙂
No tot moj graf 😒
@ktore aha.. no ja 7 ale sak kto vie, mozno sa jej uraci aj skorej prijst..
@ktore no zatial nie
@kukucg no ten pokles je tam nejaky divny.. takze asi ze vitaj v klube divnych ovuliek! tento mesiac to mame snad vsetky 😀 tak ale pozitivny test si mala, aj ju vyznacilo.. len teplota blbne..ale tak to moze byt vselicim.
@monika2712 ktovie ale mysli na to ze uz trom babam tu ukazalo pozit.tak sme snad na rade aj mi na tieto vianoce.takze aj asemilka a mukesina nas tu opustia a idu k tehoskam.tam nas budu cakat.
@ktore no to by nas bolo pekne vela zrazu tehotnych.. to by bolo faaaakt super 😝 😝
inak ako neviem ci mi nesibe troska, ale ja fakt citim podbrusko..??
@kukucg no tak teraz uz len cakat s nami.najblizsi pokles mat v den uhniezdenia!ja som dnes 6 den tot je moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
@monika2712 nooo to je dobre len ho pekne cit.pametas sa na nas prvy mesiac tu na koniku?ake priznaky ???ha ha dobre spominat.to je dobre ked ta boli brusko.len nie na ms ale ta je daleko tak to je dobre znamenie.mna len tak sem tam slabucko popichuje.vcera som citila,ale to tak ozaj slabucko.
@monika2712 ehm no nemala praveze len som si poznacila ze tam bola ciarka njsilnesia ale uz som dala prec lebo 17DC bola znova rovnaka,, kuk na foto no ale aj ked to dam prec ovu mi vyznacuje 16DC ale nepriklad mi chyba tam jedna teplota akurat 14DC som nemerala a ked som skusila dat 36,3 ako na dalsi den uvu mi oznacilo 13DC.... ale co ja viem myslela som ze ked stupla ak ked divne tak hadam aspon bola no ale tie testy 😠 😠 inak priznaky :
hlien bol hlavne od 12 do 15 dc
bolesti a pichanie 15 dc
citlive bradavky 16dc rano najviac a postupne to zmizlo do 17 dc
@kukucg tak ja by som to tipla na toho 15 kvoli bolestiam..
@ktore jaaaj ten prvy mesiac to bolo sialene..ale u mna hlavne ten druhy tusim.. to som mala tisic priznakov..
@monika2712 no ja ale netusim ci to boli ovu bolesti lebo som ich nikdy nemavala 😒 mala som nafuknute brusko, cele ma pobolievalo plus pichalo na jednej strane zacalo to tak poobede, vecer uplne najviac a rano som sa zobudila na to ze mam horzne citlive bradavky a to bolo vsetko
@kukucg to co opisujes su jasne ovu priznaky.. otazne je len ci to uz bolo samotne prasknutie a uvolnenie alebo este len dozrievanie vajicka.. ja ich mavam pri dozrievanie nie uvolnovani..
baby, no moje nadsenie zhaslo....dnes som sa vystrasila...a no...ja neviem 😖 😒 😖
@monika2712 no ved prave ☹ lebo tie ovu testy ma matu ze ciarka silnie ale pozitivny este nebol... no ale zase co ta teplota?? ta vyskoci az po prasknuti, ci nie?? 😒 och cela som popletena, ak to bolo len dozrievanie tak sme v keli lebo so snazilkovanim sme na tento mesiac asi skoncili takze z toho nic nebude 😝

@katussska24 teplotu mas potom perfektnu ze
@monika2712 to je zatial velmi dobre.na kedy by si mala dostat mko