icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
13. dec 2011

@monika2712 juuuuuj tak to je super, ze teplotka stupa 😉 😉 a na ten test mozno bolo este skoro. urob si neskor.Budem moooooc drzkat prsteky 😉 😉 .Tak v praci ti nezavidim,vydrz a zajtra zase mate volnejsie

mukesina
13. dec 2011

@asemilka jeeeeej takze palicka je, takze tehulka gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉 😉 😉 .Som rada. Tak to ti asi preto nesilnie, lebo si mala iny test ja ten isty.

mukesina
13. dec 2011

@katussska24 mojja este nezufaj, mozno bolo skoro testovat.Pocakj zopar dni a vyskusaj znova. Az ked bude meskat. Drzim prsteky.

asemilka
13. dec 2011

@mukesina gratulujem 🙂 ja som ti to hovorila 🙂

dajaja
13. dec 2011

@mukesina ja som dnes netestovala. ani nemam zatial kupene testy. mozno dnes este skocim kupit a zajtra rano testnem. aj moj muz je strasne zlaty. vidno, ze sa tesi. ja mam trosku obavy ako to dopadne. to ti verim, ze tomu este nemozete uverit, to pride az postupne 🙂

asemilka
13. dec 2011

@mukesina ja normalne rozmyslam, ze to skusim aj zatra... sak hadam aj za den sa hladina toho hormonu zvysila... mne to totiz stale vrta v hlave 😀

orchis
13. dec 2011

@mukesina moja som taka rada 🙂 teraz nech sa len ta bublinka silne drzi, ale to mas uz 25ku a uz ked tam je taka ciarka tak to je na velmi dobrej ceste 😎 tak vidis, nakoniec vam to vyslo a nebude manzelovi luto, ze nebude s tebou tie prve mesiace, ze to teda nebudete prezivat spolu?

orchis
13. dec 2011

@asemilka uplne ta chapem 😅 baby, ak by som bola na vasom mieste tak testujem kazdy den 😀

monika2712
13. dec 2011

Jaaaj babenky, tak som rada ze sa to tu takto roztrhlo s tehulkami.. kolko ich mame uz? 4? ci zle pocitam?
No ja asi nic, nejak tomu neverim velmi.. dneska ziadne priznaky

@mukesina teplota sice stupla, ale este to nic neznamena... zatial si nerobim nadeje..

mukesina
13. dec 2011

@orchis dakujem ti moja, urcite mu bde smutno, ale ked u nas nie je praca, oeniazky teraz budeme moooooc potrebovat. povedal, ze pride na Velku noc domov 😉 .Budeme si kazdy den volat cez skype. Tu nechcem ostat,lebo jedna baba co je tiez so SR chodime s nou ku gynde uz je koniec 6 mesiaca a neurobil, jej ziadne testy len ultrazvuk 😒 . da jej kyselinu na 2 tyzdne a dalsie 02 tyzdne je bez toho.Nechcem byt takto kontrolovana.Chcem mat poraidnu istotu.Takze preto ostavam radsej doma.

mukesina
13. dec 2011

@asemilka a kedy sa chystas na kontorlu?

mukesina
13. dec 2011

@dajaja no asi postupne, aj ja mam obcas obay ako to bude. Ale to asi len teraz. lebo som este v soku.Neverili sme ,z e sa nam to teraz bodari.

mukesina
13. dec 2011

@monika2712 monika nevesaj hlavu jo?kazda sme ina.Ja mam zase strasne 😒 a tha noc.Normalne ffuuuu.Najprv,z emi trebana velku take az krce ci co, potom to preslo.Dufam, ze je vsetko v poriadku.

asemilka
13. dec 2011

@orchis no..... asi to fakt zajtra vyskusam... stala zo mna test maniacka 😀 😀
@mukesina az ked uvidim na teste, ze palicka zosilnela 😀 az potom zavolam lekarke a to uz necham na nej, kedy ma objedna.

mukesina
13. dec 2011

@asemilka jaaaaj neboj bude silniet 😉 .Ja az toho 27. Ale hacik toma,mame 26 stretko zo skoly a potom idem s kamoskami von akoze oslavovat moje narodky 😒 ,neviem ako sa vyhovorit.Nechem to este hovorit kazdemu ked to nemam potvrdene.Bude to tazke.

mukesina
13. dec 2011

Baby tak ja Vas teraz opustam.prajem pekny dnik. Prisiel manzel, tak ideme do obchodov a taaaak.KEd bude vecer cas tak sem nakuknem 😉

asemilka
13. dec 2011

@mukesina neboj, nieco vymyslis 🙂

mukesina
13. dec 2011

@asemilka budem musiet 😉 .Tal pekny dnik prajem tehulka 😉

esmemia
13. dec 2011

@mukesina no moja,po tej tvojej dialnici by aj slepy trafil,gratulujem...som rada,e sme sa dockali tvojho testiku,to cakanie sa vyplatilo 😵 😵 tak sa vyhovor,ze mas dake tazkosti od spodku a beries antibiotika,tak nemozes pit,alebo ze mas detoxikacnu kuru,vtedy sa tiez nemoze pit 😀
@asemilka moja,aj ja na tvojom mieste by som testovala stale :D

asemilka
13. dec 2011

@esmemia 😀 dakujem za podporu 😀

esmemia
13. dec 2011

@asemilka nemas za co 😵 😵 mne od zajtra zacinaju plodne dniky a vo stvrtok,to by malo byt den pred ovu,by som skusila tutu mutu,snad to bude stacit

asemilka
13. dec 2011

@esmemia tak budem drzat palcce 🙂 mozem poslat foto nasej postele... nasa bublinka bola stvorena tam, tak mozno by pomohlo 😉 kamoska sa mi totiz smeje 😀 ze by sme mali napisat vyrobcovi, ze ich postel a matrace maju uspech 😀

esmemia
13. dec 2011

@asemilka nooooooo posli moja,dakujem,snad to bude stacit,budem sa tvarit,ze ano :D a mozno si este jeden sexik v sobotu vypytam ako Vianocny darcek :D

asemilka
13. dec 2011

@esmemia vecer mi to pripomen. v telefone mam foto 🙂 😉 a s tym darcekom mas pravdu... treba si vypytat 🙂

esmemia
13. dec 2011

@asemilka nooo takja sa vecer pripomeniem :D

monika2712
13. dec 2011

@asemilka inak moja, vy sa vlastne ako dlho snazite? resp.ste sa snazili 😉

asemilka
13. dec 2011

@esmemia ok 🙂
@monika2712 v podstate az na svadobnej ceste sme si povedali, ze ideme opat do toho... to bolo koncom jula. ale v auguste sme boli na pohrebe, tak sme nemali nejako naladu na nic.. az potom v septembri niekedy. dohodli sme sa s kamaratkou, ze budeme kocikovat spolu... potom sme si mysleli, ze sa nam zadarilo, par dni mi meskala mrcha, test vysiel so slabuckou palickou, dalsi tiez, ale potom ta pipina aj tak prisla... dalsi mesiac sa zadarilo kamoske... a teraz nam 🙂 tak sa tesime, ze to kocikovanie predsa len vyslo 🙂 a ja sa modlim, nech bublinka pekne rastie a silnie 🙂

monika2712
13. dec 2011

@asemilka no super, tak to my sme zacali sice v septembri ale to tak slabo, sme sa ani netrafili velmi do plodnych dni, takze ratam od oktobra ze aktivne..

asemilka
13. dec 2011

no vidis, tak v decembri to vyjde 🙂

monika2712
13. dec 2011

@asemilka to uz asi nestiham.. iba ze by vysla ta dalsia okolo silvestra 😉 inak kukam tie moje grafy, tak ani v oktobri sme sa tak velmi trafili do ovulky.. nechapem.. my to vzdy dako pokasleme niekde. 😠