icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
13. dec 2011

@asemilka Ako moja,tak ty si mi teraz dala,si ma tak rozosmiala az mi slzy tiekli,som si ta predstavila,no koniec :D
@mukesina dakujem

asemilka
13. dec 2011

@esmemia ked ja za to nemozem... 😀 to samo 😀 ale neboj.. manzel tiez od smiechu plakal 😀

asemilka
13. dec 2011

babulky, idem si fakt lahnut. som dajaka unavena... bru noc 🙂

esmemia
13. dec 2011

@asemilka dobru nocku prajem moja,oddychni si

ivuss01
13. dec 2011

dievcata, k tej hak, ja som ju brala takmer 3 roky, na zaciatku augusta som prestala, a pravdepodobne nemam ani uz ovulku, cyklus mam aj 42 dni....mesiac po vysadeni akne ako keby som mala 15 rokov.....

monika2712
13. dec 2011

@ivuss01 no tak ja som mala akne vyse pol roka po vysadeni.. a zacali sa mi robit na chrbte, ramenach, co som nikdy pred tym nemala.. otras.. je to svinstvo.. ja teraz velmi lutujem ze som s tym vobec zacala, a ked uz, ze som s tym nesekla ovela skor..

inak baby, psychika asi funguje na plne obratky, zacala ma pichat lava bradavka.. no pekne, co si este vymyslim aky priznak??? 😀 😀 😀

ivuss01
13. dec 2011

@monika2712 no, ja mam od vysadenia skoro pol roka a akne stale trva, no za posledny mesiac sa trochu ukudnilo, lebo mam to befoli a zujem zinok....ale aj tak,,,,a tiez pochybujem, ci to po druhom dietati vobec budem brat....
psychika robi vela, ved sa pamatas, ake som mala testy....tiez to bolo asi psychikou....

monika2712
13. dec 2011

@ivuss01 no to som zvedava co z tohto mesiaca zase bude, este aj hlava ma rozbolela :( no nic idem spat, bru nocku

ivuss01
13. dec 2011

@monika2712 neboj, nieco t toho bude, hod sem este grafik kym pojdes psinkat 🙂

dadula3
13. dec 2011

@mukesina jaaaaj tak vitaminy neberiem to zacnem po dohode s lekarkou ale nic mi nechuti jest, stale mi je zle, ked som hladna je mi zle, ked sa najem este viac 🙂 a spiiiiiim ale inac super snazim sa zdravo papat, no chipsy a cola musi byt vtedy ako zazrak mi nic nie je 😀

asemilka
14. dec 2011

tadaaaaaaa

asemilka
14. dec 2011

dnesny a predosle.. z nedele a utorka

monika2712
14. dec 2011

@asemilka moja no ty si jasna, gratulujem, kolky si dc? uz si 5tt aspon nie?

asemilka
14. dec 2011

@monika2712 28 dc. tusim to je 5 tt + 0

oskvarka
14. dec 2011

@asemilka jeeeeej gratulujem🙂

ja postupujem pomali a zobrala som to per partes... ci ako sa to vravi... tehu sice stale niesom ale v tom predvianocnom zhone uz mam na to aspon postavu... vcera sa ma kolegyna pri tom ako si permerala moju postavu ocami opytala ze ci cakam babatko....
... vydim to tak ze musim zahajit aj akciu nezrat... 😝 😠

monika2712
14. dec 2011

No super, tak o tyzden k doktorke, to uz by daco mohlo byt vidiet, mne dokina povedala ze skorej nech nechodim, se je to zbytocne. Ja dnes inak zase 37.1 a 5 dni do mrchy tak som fakt zvedava, tento mesiac som zmatena.

asemilka
14. dec 2011

@monika2712 ja jej tento tyzden cinknem. ale skor si myslim, ze ma objedna az medzi sviatkami. idem do roboty, uz aj tak nestiham 😀
@oskvarka 😵 🙂

dajaja
14. dec 2011

@asemilka vidim, ze nas tie mamatesty nesklamali 🙂

kukucg
14. dec 2011

@asemilka
@dajaja

Krasne testiky 😵 😵

monika2712
14. dec 2011

@kukucg moja my kedy budeme mat take ?? 😒

kukucg
14. dec 2011

@monika2712 Buduci tyzden 😅 😅 😅

kukucg
14. dec 2011

@monika2712 Ty mas kolko do MS, uz nie vela ze?? 😉

monika2712
14. dec 2011

@kukucg 5-6 dni celaaaa vecnost!

esmemia
14. dec 2011

@asemilka
@dajaja krasne ciarocky babulky,to budete mat krasne Vianoce!!!!

Neviem preco ale mam pocit,ze je po ovu....nechcela som merat teplotu,ale nedalo mi a reku len kym mi nevyznaci ovu a teplota je volaka sisi

kukucg
14. dec 2011

@monika2712 Ja este 8 !! Veru cela vecmost to je ale hadam to rychlo ujde, dnes mam este nieco pisat a zajtra sa musim ucit na piatkovu skusku no a cez vikend pridu nasi tak dufam ze to nejak zbehne 😒 A ty ides este testnut alebo budes cakat ci dorazi???

monika2712
14. dec 2011

@kukucg kedze uz nemam test doma tak pockam do pondelka, teplota mi povie na com som uz cez vikend podla mna.

kukucg
14. dec 2011

@monika2712 No ano to hej... ja som tiez zvedava ale musim si este pockat.... a kedy klesne teplota pred MS? len tak den pred, ci viac?? Moj graf zatial vyzera asi takto.. ale do MS este daleko 😀

monika2712
14. dec 2011

@kukucg den dva pred ako komu ako kedy

asemilka
14. dec 2011

@dajaja 😵 🙂 ale iny rozdiel to je 😀
@esmemia nebudes prva tento mesiac, co ma nejaku divnu ovulku, teplotu a pod. tento mesiac...

esmemia
14. dec 2011

@asemilka no len ak naozaj bola tak ako ju asi zajtra vyznaci FF,tak je to tento mesiac marne,lebo prave v tedy nebol ziaden sexik :D,takze moje odkladanie snazilkovania na zajtra bolo uplne na nic,no uvidime,zajtra este zmeriam a som zvedava co z toho