Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
babulky, idem si fakt lahnut. som dajaka unavena... bru noc 🙂
dievcata, k tej hak, ja som ju brala takmer 3 roky, na zaciatku augusta som prestala, a pravdepodobne nemam ani uz ovulku, cyklus mam aj 42 dni....mesiac po vysadeni akne ako keby som mala 15 rokov.....
@ivuss01 no tak ja som mala akne vyse pol roka po vysadeni.. a zacali sa mi robit na chrbte, ramenach, co som nikdy pred tym nemala.. otras.. je to svinstvo.. ja teraz velmi lutujem ze som s tym vobec zacala, a ked uz, ze som s tym nesekla ovela skor..
inak baby, psychika asi funguje na plne obratky, zacala ma pichat lava bradavka.. no pekne, co si este vymyslim aky priznak??? 😀 😀 😀
@monika2712 no, ja mam od vysadenia skoro pol roka a akne stale trva, no za posledny mesiac sa trochu ukudnilo, lebo mam to befoli a zujem zinok....ale aj tak,,,,a tiez pochybujem, ci to po druhom dietati vobec budem brat....
psychika robi vela, ved sa pamatas, ake som mala testy....tiez to bolo asi psychikou....
@ivuss01 no to som zvedava co z tohto mesiaca zase bude, este aj hlava ma rozbolela :( no nic idem spat, bru nocku
@monika2712 neboj, nieco t toho bude, hod sem este grafik kym pojdes psinkat 🙂
dnesny a predosle.. z nedele a utorka
@asemilka moja no ty si jasna, gratulujem, kolky si dc? uz si 5tt aspon nie?
@monika2712 28 dc. tusim to je 5 tt + 0
@asemilka jeeeeej gratulujem🙂
ja postupujem pomali a zobrala som to per partes... ci ako sa to vravi... tehu sice stale niesom ale v tom predvianocnom zhone uz mam na to aspon postavu... vcera sa ma kolegyna pri tom ako si permerala moju postavu ocami opytala ze ci cakam babatko....
... vydim to tak ze musim zahajit aj akciu nezrat... 😝 😠
No super, tak o tyzden k doktorke, to uz by daco mohlo byt vidiet, mne dokina povedala ze skorej nech nechodim, se je to zbytocne. Ja dnes inak zase 37.1 a 5 dni do mrchy tak som fakt zvedava, tento mesiac som zmatena.
@monika2712 ja jej tento tyzden cinknem. ale skor si myslim, ze ma objedna az medzi sviatkami. idem do roboty, uz aj tak nestiham 😀
@oskvarka 😵 🙂
@kukucg moja my kedy budeme mat take ?? 😒
@monika2712 Buduci tyzden 😅 😅 😅
@monika2712 Ty mas kolko do MS, uz nie vela ze?? 😉
@kukucg 5-6 dni celaaaa vecnost!
@monika2712 Ja este 8 !! Veru cela vecmost to je ale hadam to rychlo ujde, dnes mam este nieco pisat a zajtra sa musim ucit na piatkovu skusku no a cez vikend pridu nasi tak dufam ze to nejak zbehne 😒 A ty ides este testnut alebo budes cakat ci dorazi???
@kukucg kedze uz nemam test doma tak pockam do pondelka, teplota mi povie na com som uz cez vikend podla mna.
@monika2712 No ano to hej... ja som tiez zvedava ale musim si este pockat.... a kedy klesne teplota pred MS? len tak den pred, ci viac?? Moj graf zatial vyzera asi takto.. ale do MS este daleko 😀
@kukucg den dva pred ako komu ako kedy

@asemilka Ako moja,tak ty si mi teraz dala,si ma tak rozosmiala az mi slzy tiekli,som si ta predstavila,no koniec :D
@mukesina dakujem