Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@asemilka
moja kolegynka na zaciatku tehu zalomila normalne po sediacky v praci...😀 😀 v tele sa toho teraz deje vela...tak potrebuje vypnut...
Inak krasne testiky...😀 gratulujeeeem...😀
A ten prispevok o tom tehotenstve nemal chybu....som sa zasmiala...ale na druhu stranu by som nechcela mat az take problemy...☹
@monika2712 no ja zatial neviem ako u mna tak uvidim 😀
pomoooooooc... moj manzel ma chce objednat ku lekarke 😀
@ivuss01 som ti uz vcera nestihla, tak tu je grafik
@asemilka tak mu povedz, ze je to skoro, ze aj tak na sone nic neuvidite a je lepsie nevystatovavat zbytocne plod castemu ultrazvuku..
@kukucg meras prvy mesiac? no ono kazdy mesiac je iny.. takze uvidis.. mne niekedy klesla den, niekedy dva pred tym, takze predpokladam ze nedela uz bude jasna..
@kukucg inak nemas bohvieaku tu teplotu po ovulke.. ten pokles 3dpo je divny.. ale tiez som mavala take schody..
@monika2712 No ano prvy, mala som pokusy aj predtym ale nikdy som nemerala cely, len teraz sa podarilo tak som zvedava ako to bude 🙂
@monika2712 no nemam ale hlavne ze je vyssia ako pred tym a meriam si v puse tam je vraj nizsia celkovo a je to aj menej presne, ale tak zo zvedavosti 😅
@monika2712 ja som sa snazila mu povedat, ze je este skoro... ze ani lekarka ma asi neobjedna... ale neda si povedat 😀 ale ukecala som ho, ze zajtra zavolam... 🙂
@esmemia zcvokla by si z neho... on je take velke male dieta 😀
@kukucg no tam bude asi problem s tou presnostou v puse..
@asemilka nuz ked si neda povedat.. 😉
@monika2712 podla mna skor ako v 6. tyzdni by ma lekarka aj tak neobjednala, ak nemam problemy nejake... a teraz idu sviatky, tak otazne je, ci nebude mat volno..
@monika2712 Buduci mesiac skusim merat dole a uvidim, a objednam si aj teplomerik na to tak hadam sa dozviem nieco presnejsie 🙂
@kukucg no ak ti to je treba tak skus.. a teplomer je najlepsi ten priamo na bazalnu..
@asemilka no isla by som urcite este pred sviatkami, pripadne cez sviatky ak doktorka robi.. teda na tvojom mieste..
@monika2712 hej ved ten chcem, no neviem ci je treba ale tak s takymito teplotami je to divne a tie ovu testy negativne no nechcem sa snazit cele mesiace a potom zistit ze ani nemavam ovu 😒
@kukucg tak to ano, ak testy zlyhali, tak hej.. ake si pouzivala? mne napr rapiclear vysiel pozitivny len jeden, a potom pepino mi vysli uplne slabe a to som mala podl krvi uplne najvyssiu hladinu.. takze tie sa mi neosvedcili.
@monika2712 ja som zvedava, ci budem mat vobec ovulku 😕
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/ivuss01/graf...
@ivuss01 no a citis uz nieco? hlien? krcok makky a vysoko? lebo uz to vyzera ze by mohla prijst. teplotu mas dost nizko..
ahojte tehulky, gratulujem vam, a buduce tehulky, aj vaaaaaaaam budem tak o tyzden gratulovat 🙂
@monika2712
@kukucg
@monika2712 no aj tvoj graf vyzera super, kedy opakujes test?
@monika2712 tiez rapiclear som mala, ciarka silnela ale nebola pozitivna a potom slabla, najsilnesia bola 15 dc a FF mi vyznacilo ovu na 16 dc tak ja neviem mozno bola a mozno nie, na buduci mesiac mam ine testy nachystane a ten teplomer zozeniem nech viem na com som

@esmemia ale tak este stale nemusi byt nic stratene 🙂