icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
14. dec 2011

@esmemia ale tak este stale nemusi byt nic stratene 🙂

esmemia
14. dec 2011

@asemilka uff no bodaj by,ja to zajtra predsa skusim a necham sa prekvapit :D

ivcek
14. dec 2011

@asemilka
moja kolegynka na zaciatku tehu zalomila normalne po sediacky v praci...😀 😀 v tele sa toho teraz deje vela...tak potrebuje vypnut...
Inak krasne testiky...😀 gratulujeeeem...😀

A ten prispevok o tom tehotenstve nemal chybu....som sa zasmiala...ale na druhu stranu by som nechcela mat az take problemy...☹

nufacikmi
14. dec 2011

@oskvarka no tak takúto akciu musím zahájiť aj ja 😀 v poslednom období by som furt len jedla...aj som si pred mesiacom povedala, že decembri začnem s chudnutim, len akosi som sa k tomu nedostala 😅

kukucg
14. dec 2011

@monika2712 no ja zatial neviem ako u mna tak uvidim 😀

asemilka
14. dec 2011

pomoooooooc... moj manzel ma chce objednat ku lekarke 😀

monika2712
14. dec 2011

@ivuss01 som ti uz vcera nestihla, tak tu je grafik

http://www.fertilityfriend.com/home/38444b

monika2712
14. dec 2011

@asemilka tak mu povedz, ze je to skoro, ze aj tak na sone nic neuvidite a je lepsie nevystatovavat zbytocne plod castemu ultrazvuku..

monika2712
14. dec 2011

@kukucg meras prvy mesiac? no ono kazdy mesiac je iny.. takze uvidis.. mne niekedy klesla den, niekedy dva pred tym, takze predpokladam ze nedela uz bude jasna..

ivcek
14. dec 2011

@oskvarka
inak aj ja sa pridavam k akcii - "nezer cica" 😀 😀
....mm sa vcera vyjadril, ze este nikdy v zivote nevidel nikoho zjest tolko cokolady....😀

monika2712
14. dec 2011

@kukucg inak nemas bohvieaku tu teplotu po ovulke.. ten pokles 3dpo je divny.. ale tiez som mavala take schody..

esmemia
14. dec 2011

@asemilka bozeeeeeeeeee on je tak perfektnyyyyyyyyy....co by som dala ja za to aby aj moj mal taky zaujem o tehotnu partnerku a fazulkuuuuuuuuuu 😵 😵 😵 😵 pozicias mi ho?

kukucg
14. dec 2011

@monika2712 No ano prvy, mala som pokusy aj predtym ale nikdy som nemerala cely, len teraz sa podarilo tak som zvedava ako to bude 🙂

kukucg
14. dec 2011

@monika2712 no nemam ale hlavne ze je vyssia ako pred tym a meriam si v puse tam je vraj nizsia celkovo a je to aj menej presne, ale tak zo zvedavosti 😅

asemilka
14. dec 2011

@monika2712 ja som sa snazila mu povedat, ze je este skoro... ze ani lekarka ma asi neobjedna... ale neda si povedat 😀 ale ukecala som ho, ze zajtra zavolam... 🙂
@esmemia zcvokla by si z neho... on je take velke male dieta 😀

monika2712
14. dec 2011

@kukucg no tam bude asi problem s tou presnostou v puse..

monika2712
14. dec 2011

@asemilka nuz ked si neda povedat.. 😉

asemilka
14. dec 2011

@monika2712 podla mna skor ako v 6. tyzdni by ma lekarka aj tak neobjednala, ak nemam problemy nejake... a teraz idu sviatky, tak otazne je, ci nebude mat volno..

kukucg
14. dec 2011

@monika2712 Buduci mesiac skusim merat dole a uvidim, a objednam si aj teplomerik na to tak hadam sa dozviem nieco presnejsie 🙂

monika2712
14. dec 2011

@kukucg no ak ti to je treba tak skus.. a teplomer je najlepsi ten priamo na bazalnu..

monika2712
14. dec 2011

@asemilka no isla by som urcite este pred sviatkami, pripadne cez sviatky ak doktorka robi.. teda na tvojom mieste..

kukucg
14. dec 2011

@monika2712 hej ved ten chcem, no neviem ci je treba ale tak s takymito teplotami je to divne a tie ovu testy negativne no nechcem sa snazit cele mesiace a potom zistit ze ani nemavam ovu 😒

monika2712
14. dec 2011

@kukucg tak to ano, ak testy zlyhali, tak hej.. ake si pouzivala? mne napr rapiclear vysiel pozitivny len jeden, a potom pepino mi vysli uplne slabe a to som mala podl krvi uplne najvyssiu hladinu.. takze tie sa mi neosvedcili.

esmemia
14. dec 2011

@asemilka neboj nescvokla :D s detmi to viem :D

oskvarka
14. dec 2011

@ivcek no ja cokoladu nemusim ale okrem tohoziem takmer cokolvek a hlavne vela ... 😠
na "nezer cica" mam segru ona mi to vzdy vravi ked to uz prehanam ale nebudeme prvy raz na vianoce spolu :( tak neviem ako to dopadne kedze ja som schopna aj pri nej pribrat za vianoce 5 kilo :D

ivuss01
14. dec 2011

@monika2712 ja som zvedava, ci budem mat vobec ovulku 😕
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/ivuss01/graf...

monika2712
14. dec 2011

@ivuss01 no a citis uz nieco? hlien? krcok makky a vysoko? lebo uz to vyzera ze by mohla prijst. teplotu mas dost nizko..

alyce
14. dec 2011

ahojte tehulky, gratulujem vam, a buduce tehulky, aj vaaaaaaaam budem tak o tyzden gratulovat 🙂
@monika2712
@kukucg

alyce
14. dec 2011

@monika2712 no aj tvoj graf vyzera super, kedy opakujes test?

kukucg
14. dec 2011

@monika2712 tiez rapiclear som mala, ciarka silnela ale nebola pozitivna a potom slabla, najsilnesia bola 15 dc a FF mi vyznacilo ovu na 16 dc tak ja neviem mozno bola a mozno nie, na buduci mesiac mam ine testy nachystane a ten teplomer zozeniem nech viem na com som