icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

zuzanageratova
28. aug 2011

@frca to mi je ties luto,snazite sa dalej?my sa nevzdavame...no pri mojej prvej tie vypocty nevisli tak preto sa pitam..lebo som podla tych vypoctou otehotnela v neplodne dni co sa aj doktor cudoval..strasne som po nej tuzila tak to asi preto:D...

zuzanageratova
28. aug 2011

@sjuzan77 no vraj zlihalo srdiecko.. ☹ mas pravdu roby nam radost 🙂 je to take sidlo.

frca
28. aug 2011

@zuzanageratova,akurat teraz mi bude koncit druha ms tak uz zacneme,nechcem dlhsie cakat,6.9. by mala byt ovula tak uvidime🙂Tak skus pozret konkretne stranky s tymi vypoctami urcite daco najdes a vy sa kedy chcete zacat snazit?

zuzanageratova
28. aug 2011

@frca mali by sme pockat no neviem ked sa budem citit v pohode tak zacneme,ale ties si pockam na ovulku a uvidime...bodaj by nam to obom vyslo 🙂

frca
28. aug 2011

@zuzanageratova,musime verit ze to vynde🙂 a skus aspon do ovulky vypit cez den aspon 2salky alchemilky,je dobra na regeneraciu sliznice,som ju pila 2 mesiace tak hadam pomoze,ale ked sa zacnete snazit tak opatrne s nou moze byt nebezpecna pre babo ak by sa zadarilo

zuzanageratova
28. aug 2011

@frca prave som tu citala stranky dozadu..kupim si ju a vyskusame..pri vanesske som nepila nebrala nic a porarilo sa...dufam ze budeme mat bruskate vianoce 🙂

cumliatko
28. aug 2011

Ahojte tehule a snažilky, no mne je stále akosik nevoľno! 😠 Nechutí mi jesť, stále mám pocit ako by som sa mala povracať, niekedy si to už normálne želám 😒 , aby sa mi uľavilo. Takto naprd mi teda pri malej nebolo, o to horšie, že už doma nie som sama a malá sa stále dožaduje pozornosti a vychádzok, ja by som najradšej celý deň prelehnila a prespala 😀 čo som taká zničená. Som teda zvedavá, či to nebude chlapec, keď ma takto "trápi" 🙂 5. september sa blíži, idem na kontrolu, tak sa teším, že si bábatko uvidím! Baby, pred dvoma rokmi to nebolo, ževraj je teraz nejaké vyšetrenie "presvietenie šije" a sa robí tuším v 13. týždni, no musím si všetko teraz odznova čekovať, aby tá moja dokina na nič nezabudla, je už trošken postaršia 😅 🙄 A ako sa máte vy?

chirabell
28. aug 2011

@mima1983 myslim,ze tie 2-3 dni ti neuskodia,ak vies predne den ovulky,ze to nebolo dlhsie,za tu dobu ti v lepsom pripade akurat vajko doputovalo do maternice,ak je lenivejsie,tak este tam nie je,cize v case teoretickeho uhniezdovania uz alchemilku pit nebudes 🙂

miriamm11
29. aug 2011

@nena13 aha , takze v tom vypocte mas dni kedy najlepsie otehotnies a tie dní sa nezhoduju s dnami ovulacie??? ja nemam az taky prehlad o tych vypoctoch..... a podla coho to vypocitaju? co je odrazovym mostikom? 😕

miriamm11
29. aug 2011

ahojte , a co pijete vsetky tu alchemilku???? my by sme chceli tiez babo teraz skusame 1.mesiac.....tak cakam, a vidim ze som asi pozadu s dobou 😀 strucne info o piti alchemilky? budem povdacna ak sa niektorej chce reagovat 🙂 a myslite ze by som mala uzivat aj + nejake vytaminiky?

maminka142
29. aug 2011

@miriamm11 tak ja už mam tu alchimelku + k tomu užívam fembion 😉 A tiež sme sa snažili tak riadne prvy mesiac, ale akurat som dnes dostala mrchu 😠 Tak snaď v septembri to vyjde 😉 A ty kedy si ideš robiť test?

rajeca1
29. aug 2011

ahojte kocky je tu niekto na pokec o snazeni babatka ?

miriamm11
29. aug 2011

@maminka142 my sme sa snazili tieto dni tak riadne , by som mala mat plodne, lebo moj cyklus je raz 30dnovy a raz 35 dnovy, tak citim kedy priblizne mam ovu len podla bolesti....takze ja si spravim test az tak za 2 tyzdne najskor 🙂 ale som zvedava , ale skusam aj nadalej, plodne mozem mat az do piatku 🙂

miriamm11
29. aug 2011

@rajeca1 ahoooj, kolko sa snazite? ci sa este len chystas?

maminka142
29. aug 2011

@miriamm11 no presne taky cyklus mam aj ja 😕 Ale ja som pre istotu začala chodiť pred plodnymi k lekarovi, aby mi určil presny deň 😉 Meriaš si aj teplotu? 🙂

ivuss01
29. aug 2011

dievcata, a merate si aj bazalnu teplotu? za posledy tyzden mi teplota neklesla pod 36,8, a strasne mi akoby trpli prsia a to niekolko krat za den,a ten pocit mam uz par dni... take som mala, ked sa mi pri malej tvorilo mlieko, aspon k tomu by som to prirovnala...test este nechcem robit, lebo pri dcere mi ukazalo 2 ciarky, ked som uz bola v 6t a to som si robila test vzdy pred mrchou,

nena13
29. aug 2011

@miriamm11 Je to výpočet podľa Tvojho dátumu narodenia,takže by si mala podľa výpočtu otehotnieť kedykoľvek (ono-ja to beriem s rezervou-predsa na to,aby sme otehotneli musíš ovulovať,ale je veľa žien ,ktorým to vyšlo-asi mali v tej dobe aj ovuláciu-ktovie,čo je na tom pravdy a čo je náhoda)🙂

miriamm11
29. aug 2011

@maminka142 nemeram si teplotu, asi by som mala aj navstivit gyndu.....prave kvoli tomu cyklu musim skusat aj 2 tyzdne vkuse lebo nikdy neviem ci budem mat 30dnovy 32dnovy alebo aj 36dnovy cyklus, a ako ti urcil presny den? podla coho? odber krvi? alebo?

miriamm11
29. aug 2011

@nena13
ahaa , vsak vzdy je ta nahoda nietory mesiac, ze ti sedi vypocet a mas aj ovulaciu,,,a niektorym to mozno prave tak vyslo na zaciatku skusania....a potom sa to da pripisovat vypoctu....ale ja si myslim tiez ze bez ovulky bys to islo asi tazko....neviem ci mam poslat ziadost o ten rozpis, nahodou mi to nebude sediet s mojimy dnami a budem zbytocne na to mysliet....radsej sa idem sustredit len na ovulku a keby to neslo po par mesiacoch a skusim aj rozpis jonas....uvidim, my sme skusali len teraz a budem cakat ....uvidim 🙂

nena13
29. aug 2011

@miriamm11 Asi tak-keď som si ho objednávala,tak som bola po 2 potratoch a v takej situáciíí človek skúša čokoľvek...Ale keď bude pánbožko chcieť aj motyka vystrelí. 😀 ..Vyskúšať môžem keď už to mám...

esmemia
29. aug 2011

@zuzanageratova @frca to mi je luto a viem,ze to nie je lahke,aj ked to bolo v zaciatku,no netreba sa vzdat mame anjelikov v nebicku co na nas dozeraju a aj my sme prisli o babo v aprili,bola som v 7 tt a od vtedy sa snazime a zatial nic,uvidime tento mesiac...ja by som mala mat ovulku okolo 6 septembra,ale snazili sme sa aj vcera...ja som zacala jest kyselinu listovu,tak uvidime
Ak Vam nebude vadit,tak sa tiez rada pridam a budem sa tesit z pribudania tehuliek

frca
29. aug 2011

@esmemia,ahoj tak to ma mrzi ze si tym aj ty musela prejst,my sme prisli o male v juni,11tt,tento mesiac sa uz chceme zacat snazit,tiez by som mala mat ovulku okolo 6🙂

esmemia
29. aug 2011

@frca tak ja dufam,ze sa nam to cim skor podari,lebo uz mi to opat zacina trosku udierat na psychiku,hladam na sebe chyba a co by som mohla zmenit vylepsit,uz som opat zacala castejsie varit paradajkovu polievku co vraj zabera na spermosky,tak sa priatel smial a uvidime :D...snazim sa stale mysliet pozitivne

frca
29. aug 2011

@esmemia,paradajkova?to som nevedela,len co z toho ked ju ten moj nema rad🙂

esmemia
29. aug 2011

@frca To je skoda,ano niekde som to citala,ci to davali v telke,viem,ze som ju casto varila aj pri prvom tehu :D a mala sa zadarila na druhykrat :D

frca
29. aug 2011

@esmemia,tak skusim,dako to donho nasilu nalejem🙂

esmemia
29. aug 2011

@frca :D...argumentuj mu tym,ze bude mat sikovnejsich kamosov :D

frca
29. aug 2011

@esmemia,skusim🙂ale ked polievka tak mozno aj ciste paradajky,nie?

esmemia
29. aug 2011

@frca myslim,ze urcite ano

frca
29. aug 2011

@esmemia,tak vyskusam a uvidime ci sa zadari🙂