Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@alyce jaaaaaj, moja aj my sme to enchali na nahodu, a pozri vyslo.tak ddrzim prsteky.Hlavne manzelovi nic nehovir key mas plodne,......... Ja som to mojmu stale hovorila a asi chudacik bol vystresovany tak nic. Teraz som bola ticho a sa zadarilo 😉 😉 .
Vcera v posteli mi manzel hovori: Milacik ja som vedel, ze si tehu.Ja:ako? ON: proste som to citil. A aj vie, ze kedy 😀 😀 .Zlaty.
Babenky prajem Vam pekny dnik.Utekam. Zajtra si Vas pekne docitam,manzel uz bude v praci 🙂 .
@alyce aj ja verim ze budu este nejake vianocne darceky, len neviem ci to budem aj ja... 😒
@monika2712 neboj, uz od piatku mi budes tvrdit, ze to kazdu chvilu dostanes a v pondelok nikde nic a urobis test. Uz to musi vyjst!!!!
@alyce jaaaaj no bodaj by!! oooo mam novy priznak!! vlci hlad! 😀 😀 akurat ze to ja mam furt hehe.. 😀 😀
@mukesina som vysmiata od ucha k uchu... prespala som 9 hodin a nevladala som rano vstat 😀 a ukludnujem manzela, ze este je skoro volat k lekarke... dne som zistila, ze o chvilu sa mi prsia nezmestia do podprdy 😀 a zda sa mi, ako by som mala brusko tvrdsie... ze tu uz nie su len moje sunecky 😀 a oddnes do konca tyzdna chodi moja polovicka na nocne... a ty ako?
@monika2712 no vidiiis, skvrka ti v bruchu uz po 2 hodinach? To je super priznak!!!
@alyce no hej skrka ale to mne zvykne o takomto case, lebo ranajkujem len jogurt a potom do obeda neviem vydrzat.. 😀 no sak uvidime ze co bude.. 😀 inak myslim ze v piatok este nebudem nic tvrdit, lebo ja ak zacnem spinit alebo daco, tak asi az v nedelu..
@monika2712 tak kolko mam na teba stavit? Zatial som vsetky stavky vyhrala, len vyhry som sa zatial ziadnej nedockala 😀
@alyce no neviem, kolko chces, poslem ti srdiecko 😀 este mam dve..
@asemilka no aj mne sa zda, ze kazdym dnom su prsia vacsie a vacsie 😀 😀 . Stale ma brutalne bolia, bez podrpdy ani na krok. Mne tiez to brusko, nieako stvrdlo. No ja ked som pozerala tak by som mal byt doma ked budem 7tt presne,ked pojdem ku nej. No aj ja som vcera vkuse chcela spat.Manzel az pozeral, ze co to. Ja fazulka milacik 😉 . Uz to niekto vie.My zatila nikomu, nechavame sa ako prideme domov.
@monika2712 dalsi uplatok? 😀
@alyce ano ano.. hlavne nech tie tvoje predpovede vyjdu ! poslem ti aj dve ked bude treba! 😀
@monika2712 ani nemusis nic posielat, ja by som to tu dopriala uplne kazdej a najlepsie uz pod vianocny stromcek 🙂
@alyce ja viem, ty si taka dobra dusa.. ved aj my tebe doprajeme! btw.. v akom stadiu sa nachadzas ty? pred ci po ovulke?
ved vies, ked ty mas dostat, ja mavam ovu 😉 No uvidime ako sa to bude vyvijat, dufam, ze sa tu budem tesit spolu s vami
@alyce jaaaj jasne.. my to mame naopak 😉
Dievčatá , nestíham to tu všetko čítať ... tak ak sú tu nejaké nové tehulky taaak moc gratulujem 😉 Mňa teraz nejako nádcha skolila 😒 a to zrovna v tom najlepšom načasovaní keď potrebujem byť fit 😀 Darčeky už máte pokúpené?

@alyce no mohla len akosi nemam kde velmi ani 😀 😀