icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

alyce
14. dec 2011

Babule, ja utekam do skolky, majte sa tu pekne zatial 🙂

ivuss01
14. dec 2011

@monika2712 manzel ma prist vecer domov, a zajtra pojde prec, a pride az sobotu, dak dufam, ze vecer a ranoé bude stacit 😀 😔

monika2712
14. dec 2011

@ivuss01 malo by len aby nebolo neskoro ale snad nie 🙂

ivcek
14. dec 2011

Kocky hlasim sa do partie zvlastnych ovuliek...😀
Len 9 DC a strastne ma picha v pravom vajecniku...
Tento mesiac je asi fakt zacarovany...😀

monika2712
14. dec 2011

@ivcek neveriiiim to uz co je tento mesiac??? a hlien? ja som mala hlien uz od 8dc! akoze nechapem...

ja som uz spat z obedu a dnes som neodolala pivecku malemu k obedu, lebo nejdem autom az neskoro vecer.. jaaaj dobre padlo 😀

ivcek
14. dec 2011

@monika2712
hlien zatial taky zaciatkovoovulkovy...😀
Tak ty pivko, heeej??....😀

monika2712
14. dec 2011

@ivcek noooo sak co.. jedno male... este nikoho nezabilo 😀 😀

tak sup sup sa snazit co chvila.. my sme zacali vtedy 9dc, od 8dc bol hlien, potom sme uz len 11dc a 12dc bolo uz aj po hliene, aj ked graf ju vyznacil neskor, ja som si to dnes manualne zmenila, na den skor, lebo proste mala som pocit aj podla bolesti ze to muselo byt 12dc najneskor.. aj tak to bolo divne, ze som mala najviac ovulky hlien toho 8-9 dc ale to asi ten grepovy dzus spravil.

esmemia
14. dec 2011

@ivcek
@monika2712 Vianoce cas zazrakov :D

monika2712
14. dec 2011

@esmemia no cas haluzi by som skor povedala ! 😀

esmemia
14. dec 2011

@monika2712 nooooooooooo aj tak sa da :D

ivcek
14. dec 2011

@monika2712 😀 😀 😀

esmemia
14. dec 2011

@monika2712 no ja neviem co sa deje,ale citim pravy vajecnik a teplotu ako hovorim ma dost divnu http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2

monika2712
14. dec 2011

@esmemia a co hlien ? lebo ako uz aj mohla byt.. ak ti to este bude stupat, uvidis zajtra, ak to opat klesne, tak este nebola.. no divne to mas veru aj ty... toto je mesiac kokos.. tusim ani jedna nemala normalne klasicku ovulku ako ine mesiace.

esmemia
14. dec 2011

@monika2712 o hlien ziadny,krcok vysoko a skor je taky mliecny,ty koky ja fakt neviem,nechapem takto osm to este v zivote nemala a ani sa to na moje cykly nehodi,ved ja mavam cyklus od tych 30-35 dni a teraz toto???No ako dovidenia a ak naozaj bola,tak ma porazi urcite

esmemia
14. dec 2011

@monika2712 este mi istal jeden ovu test tak ho vyskusam a vtedy co mam zaznaceny ten hlien v grafe som si urobila jeden a ten bol negativny,tak som zvedava

darinka.b
14. dec 2011

@alyce ahoj tak nakoniec mrcha meskala pet dni a potom dorazila, hruza toto, a tak som uz dufala. mno ideme dalsi mesiac snazilkovat 😠

monika2712
14. dec 2011

@esmemia aha no zaujimave.. neskusala si grepovy dzus na hlien?

esmemia
14. dec 2011

@monika2712 ee,ale skusim dnes kupit a som zvedava hihi

monika2712
14. dec 2011

Baby ako ste pochystane na vianoce? mne este chyba pre otca pyzamo, nieco pre svagra s priatelkou, a muzovi tenisky som slubila ze pojdeme kupit, ale asi skocime az po sviatkoch lebo teraz je toooolko ludi vsade ze sa mi vobec nechce chodit na tie nakupy.. v sobotu alebo nedelu asi zbehneme do rakusku daco pokupit a poprechadzat sa troska.

No ja dnes dam vianocne trhy vecer s kamoskou a potom mozno este aj divadlo, ak budu volne listky.. tak bude fajn vecer.. a moj drahy ma dnes skusku z anglictiny, koniec kurzu, tak som zvedava ci spravi..

esmemia
14. dec 2011

@monika2712 No muzickovi drzim palce.
Ja mam darceky pre vsetkych.Pre dcerku,pre priatelku a pre mamku.Upratane je,doladim buduci tyzden stredu,stvrtok a bude ok :D
Jej budes mat krasny vecer,my tu v Martine snad ani Vianocne trhy nemame ak neratam stanky s alkoholom :D,takze sa neda ist ani prejst 😠

esmemia
14. dec 2011

Kde mame dnes @ktore?? Aky mas grafik???? A chyba mi aj @minusko -v ktorej casti cyklu sa nachadzas??? Pred ovu,alebo po ovulacii? hmmm 😀

ivcek
14. dec 2011

@monika2712
mne este tiez chybaju nejake veci - ale popravde sa mi nechce ani ist nakupovat...presne ako hovoris - v obchodoch strasne vela ludi....kazdy rok si hovorim - nenechaj si to na poslednu chvilu....-a kazdy rok to necham...😀 😀

monika2712
14. dec 2011

@esmemia no ja som este nebola tento rok na vianocnych tak pojdem asi prvy a posledny krat, a kamos hra v jednom mensom divadle, dneska je taka cierna komedia, tak by som to chcela ist kuknut, uz to hrozne dlho hraju, tak by som to chcela vidiet, akurat neviem ci su este listky, takze musime ist najskor zistit ci su..

jaj tieto nakupy, neviem vobec podaktorym ze co.. jaj este svokrovi nic nemame.. svokra to vymyslela, ona si daco nasla, nejaky poukaz za 40 eur, ze to chce ona..ale svokra nam ani neporadila ze co.. a oni maju vsetko, tak teraz akoze tam prideme s prazdnymi rukami? ach jaj.
tatko moj tiez sa neviem rozhodnut ze co na vianoce, bude sam, tak som ho poslala k bratovi, lebo ze mi ideme k svokrovcom, tak taky je nejaky zmateny, neviem.. len aby nakoniec aj brat nesiel svokrovcom, ale tak snad nie.. aby otec nebol sam, ale sak pripadne moze ist s nami k nasim svokrovcom..

monika2712
14. dec 2011

@ivcek ja tiez kazdy rok nakupujem par dni pred vianocami.. mne sa to zas nechce zhanat skorej.. a ked ani neviem co.. nikto nebude mat ziadne prekvapko aj tak, vsetci dostanu to co si povedali.

ivcek
14. dec 2011

@esmemia
Teraz ked si napisala, ze u nas v Martine....xi aj ja som z MT 😀 😀
...a taky dobry vianocny punc alebo medovina nie je na zahodenie...😀

monika2712
14. dec 2011

@esmemia @ktore kde si??? a @minusko sak ta tu nebola roky nie??

esmemia
14. dec 2011

@ivcek naozaj,no toto,keby sa nam podarilo spolu o tehu,tak ta spon budem mat ako partacku na kocikovanie :D

esmemia
14. dec 2011

@monika2712 noooo kto vie ,kde sa flakaju dnes

ivcek
14. dec 2011

@esmemia
presne toto ma napadlo...😀
takze tfuj tfuj tfuj...😀

monika2712
14. dec 2011

@esmemia @ktore ma asi doma muzika, ked sa neozyva.