Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 ja ti to pivko zaaaaaaavidiiiiiiiiiiiiiiiim... ja cuckam mineralku 😀
@asemilka sak si daj nealko 😉 ja budem urcite pivko obcas aj ked budem tehu aspon za poharik sem tam neuskodi podla mna 😉
@monika2712 aj ja som ju uz vypatrala,len neviem preco musela merat teplotku uz o 2.hej rano...hmmmmmm
@esmemia no neviem.. mozno prisiel muz v noci 😀
@monika2712 ja som sa prejedla, tak si cuckam mineralku... 🙂 ale fajneeeeee bolo 😀
jaaaj baby ide na mna utrum asi po tom pivku.. pomooooc.. idem sa asi prejst do obchodu nech tu nezaspim.. dneska v robote nuda.
@monika2712
@esmemia
Ahojte,babenky 🙂 Ani neviete ako ma potešilo ked som videla že na spomínate 🙂 Ako sa mi máte? Ja som dnes 18DC. Ale že či po ovu,to netuším. Neviem to posudiť. Podľa krčku som mala ovu už asi 3-4 krať 😀 . Fakt sa nevyznám.Ale snažilkujeme o dušu 🙂. Od 7DC do dnes sme sa snažili 6 krat a dnes to ešte vylepšíme 🙂 A čo vy?
@minusko fuuuha tak to vy riadne davate.. ze 6 krat.. to my sme mali maximum dva razy pocas ovulky.
no ze si sa tu aj ukazala.. tak som zvedava ze ako dopadnes, si len par dni po mne, ja som dnes 22dc, tak mam este 5 dni do mrchy.. bodaj by tak neprisla/
Akurat som bola v drogiske a kukala po testoch zase, ale tam maju len 25tky a do lekarne sa mi nechcelo ist .. tak som odisla bez testov, aspon na doma nebude nic drazdit.. pekne si pockam, budem merat teplotu a uvidime..
@monika2712 moja ja nie, uz dost dlho preco?
@monika2712 ja zatial ano. ale uz nie taku silnu a ani tak casto... ale rozmyslala som, ze si zbehnem kupit do lekarne a vyskusam tu kavu pre tehotne... alebo si kupim dajaku bezkofeinovu... 🙂
@mukesina ked chlapovi nejde do hlavy, ze tehotenstvo moze kazdy prezivat uplne inak... 🙂

@esmemia @ktore som vypatrala, pisala pred hodkou v teme Grafy BT..