icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
14. dec 2011

@asemilka mohol by popytat kyselinu 400 a to bude stacit zatila dokial pridem domov nie?

asemilka
14. dec 2011

@mukesina vies co, ja ked som sa snazila zistit, aka je najlepsia davka tej kyseliny, tak vsade sa inak pisalo... akurat viem, ze v tehotenstve a v case, ked tehotenstvo planujes, by si mala brat dvojnasobnu davku. podla mna zatial staci to, co beries. aj tak ak to telo nedokaze spracovat, tak to vylucis mocom... to ti skor lekarka povie, ci vobec tvoje telo spracovava cistu kyselinu listovu. alebo potrebujes taku tu insiu, ako je femibion napr. ten ma cosi, vdaka comu telo dokaze spracovat cistu kyslinu listovu

monika2712
14. dec 2011

@mukesina
@asemilka
No ja sa prave kvoli tomu pytam, ze som citala na nete, ze kava vraj zvysuje riziko potratov.. ale ked som to hovorila takym starsim, ako kolegyna, svokra.. tak sa velice cudovali, ze vsak co z toho robim vedu, ze ked oni boli tehotne, tak pili kavu kazdy den .. akurat ze vtedy sa nerobili take studie ako dnes.. takze tak..
ja som si prave po sto rokoch spravila nescu s mliekom, kedze potrebujem ostat pri vedomi dnes vecer, idem na trhy, potom asi to divadlo, tak nech tam nezaspim, aj ked to sa asi nepodari na komedii 😀
Ale inak uz moc kavu nezvyknem ani ja.

ivcek
14. dec 2011

@monika2712
mojej sestre dokonca odporucali pit kavu - mala strasne nizky tlak v tehotenstve...
Ja si myslim, ze taka neska s mliekom nemoze ublizit...a jedna uz vobec nie....😀

Aky mate nazor ostatne kocky?

monika2712
14. dec 2011

Prave som zrusila svokru, lebo sa mi ponukla, ze mi nachysta jedlo na moju oslavu 30tky... tak som jej povedala, ze nech zo mna nerobi neschopacku, ze si dokazem nachystat jedlo pre 10 ludi aj sama. ta sa tiez musi montovat do vsetkeho aj s tymi jej hnusnymi kupovanymi zakuskami! 😠

monika2712
14. dec 2011

@asemilka
@mukesina

tak jeden sikovny clanocek pre vas:
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2549-Co-je-dob...

Zaujali ma tie nektare, to by ma nenapadlo ze to je zle.. 😕

minusko
14. dec 2011

@monika2712 a nejake príznaky máš? A čo teplotka? To by bolo ake pekne keby sa to aj vam podarilo. A prečo si nepozrieš nejake testiky cez inernet. Ja som tu v nemecku a tiež som si objednala zo Slovenska. Jeden 10tkovy test bol jedno euro.
@mukesina výdrž nevydrž,snažíme sa 🙂

monika2712
14. dec 2011

@minusko vies co, priznaky.. ani nic moc, teplota je hore, ale to je bezne tak isto. testy mi je zbytocne kupovat kym neni treba, sak teplota mi povie ci mam cakat mrchu alebo nie.

minusko
14. dec 2011

@monika2712 máš pravdu,keby si ich mala doma,tak ich zbytočne minieš ako ja 🙂. A teplotka zatiaľ stačí. A ked mrcha nebude dlhšie chodit tak si na teste odrazu najdeš koľajničky 🙂.

minusko
14. dec 2011

Dnes sme si doma s manželom potrebovali niečo vytlačiť a tlačiareň nam začala krčiť papier. Manžel sa nasral že ide kupiť novu ale v obchode tu istu nemali tak sa vratil naspäť že sa na tu našu asi dvojmesačnu kukne ešte raz a viete v čom bol problém? Naša krásna dcerka na do nej strčila maly mikrofon 🙂 Hrôza

monika2712
14. dec 2011

@minusko no budem mudrejsia uz tak v sobotu nedelu z teploty.. som fakt zvedava, lebo tento mesiac bol cely divny, zmiesane pocity mam..

minusko
14. dec 2011

@monika2712 ale tento cyklus dosť rychlo ubehol,veď je to ako včera ked sme si pisali že na sviatky to možno vyjde a že aky to bude originalne chaosny mesiac.

ivuss01
14. dec 2011

@monika2712 ahoj tak to asi isto je ovulka, lebo poobede som uz nasla hlien, ktory som natiahla na cca 3cm 😕 len teraz dufam, ze vecer nebude neskoro.....z nedele asi uz neprezila ani jedna 🙄

ktore
14. dec 2011

@monika2712
@esmemia
@ivcek ahojte baby rano som len na grafy hodila moj graf,alebo kedy uz ani neviem.merat som musela uz o 2 hod v noci lebo mala mi ochorela mala vysoke teploty teraz ma zase takze nemozem tu byt http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f mate nieco nove???

asemilka
14. dec 2011

@monika2712 na tej kole nieco bude... minuly piatok som si v robote odliala do pohara od kolegyne kolu... a tak zle mi uz dlho nebolo...

ktore
14. dec 2011

@asemilka
@monika2712
@minusko caute zajtra rano mozno hodim graf ale zase idem z malou k dokt.dnes bola na tom tak zle ze jej len pichla injekcu aby nevracala.zajtra ju dokladne vysetri.takze asi len tak ako dnes skocim sem.

mukesina
14. dec 2011

@asemilka ja praveze nic neberiem 😒 ,preto by osm chcela spon tu davku 400, dokail pridem domov. no uvidime co zajtra kupi ten kamos. ale idem vela papat ovocia.Hadam toto zatial postaci

mukesina
14. dec 2011

@monika2712 dakujem za ten clanok mooooooc mi pomohol, a o tej kole to je pravda, aj ja soms anapila pred nedanom a bolo mi z nej zle. Kava zo zaciatku kludne mozes, ale nie velke davky.Postupne ju vylucovat 😉

minusko
14. dec 2011

@ktore malinkej prajem skore uzdravenie. Taka pekná bábika a taka choručka ☹

asemilka
14. dec 2011

@mukesina ja si myslim, ze postaci 😉 🙂

asemilka
14. dec 2011

akeeeeeeeeeeeee tichoooooooooooo tu jeeeeeeeeeee 😀

marcovka1
14. dec 2011

@mukesina tak ja asi zasa nic ☹ uz mam aj pupaky takze signal pre mrchu 😝 troska som smutna,aaaaaaaaaale aj stastna sak mam aspon jedneho chrustika ...uz to nechavam tak 😉

marcovka1
14. dec 2011

@asemilka a ty sa este neukladas na spanok? 😕 neze zase zaspis na stole 😀 😀 😀

esmemia
14. dec 2011

@ktore moja malej prajem skore uzdravenie,chudatenko
@minusko no moja ja som dnes 15 DC a dufam,ze pred ovu,zacal ma boliet pravy vajecnik,tak dufam,ze sa cosi udeje

esmemia
14. dec 2011

@ivcek tak to ano :D...no snad sa nam podari a aku mas doktorku??

asemilka
14. dec 2011

@marcovka1 ja som tiez mala pupaky... a // 😀
@marcovka1 vcera som isla spat, este ani 10 nebolo... a vstala som rano o 7. teraz som akoze vyspata 😀 a musela som si vybavit nejake papierovacky doma... ja sa velice chystam k lekarke a zistim, ze preukaz poistenca mam so starym menom... sice som nahlasila zmenu do poistovne, ale novy preukaz som si nevyzdvihla... 😅 tak som vyplnala tlacivo...a splnko manzelovi... zajtra je doma, tak mi to vybeha..

monika2712
14. dec 2011

Caute zeny, tak ja som uz doma, troska som vymrzla na trchoch, divadlo sa nekonalo, nakoniec to zrusili, a po ciganskej som chytila kyselinu.. do kelu..
Ale dobra sprava, drahy spravil skusku z angliny, ale v januari by mal pokracovat, este stale ju nevie tak ako by potreboval v novej praci nejakej..

monika2712
14. dec 2011

Jaaaj baby a som nejaka podrazdena na muza... arrrrg vsetko mi vadi... zeby PMSko 😠 😠 😠 😠

esmemia
14. dec 2011

@monika2712 Ale moja,ved spravil skusku,bud na neho dobraaaa nooooooo 😉

monika2712
14. dec 2011

@esmemia ale snazim sa ale dako mi lezie na nervy.. 😠