icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
14. dec 2011

@esmemia @ktore som vypatrala, pisala pred hodkou v teme Grafy BT..

esmemia
14. dec 2011

@ivcek tak tak tfuj tfuj....a kde presne byvas??

asemilka
14. dec 2011

@monika2712 ja ti to pivko zaaaaaaavidiiiiiiiiiiiiiiiim... ja cuckam mineralku 😀

monika2712
14. dec 2011

@asemilka sak si daj nealko 😉 ja budem urcite pivko obcas aj ked budem tehu aspon za poharik sem tam neuskodi podla mna 😉

esmemia
14. dec 2011

@monika2712 aj ja som ju uz vypatrala,len neviem preco musela merat teplotku uz o 2.hej rano...hmmmmmm

monika2712
14. dec 2011

@esmemia no neviem.. mozno prisiel muz v noci 😀

asemilka
14. dec 2011

@monika2712 ja som sa prejedla, tak si cuckam mineralku... 🙂 ale fajneeeeee bolo 😀

ivcek
14. dec 2011

@esmemia
na Ladovni...a ty?

monika2712
14. dec 2011

jaaaj baby ide na mna utrum asi po tom pivku.. pomooooc.. idem sa asi prejst do obchodu nech tu nezaspim.. dneska v robote nuda.

mukesina
14. dec 2011

@alyce dakuejm ti moja.no termin mi vychadza podla kalkulacky na nete 14.8. No uz sa teraz citim ako slonik 😀 😀 .Mam riadne zranice,lae uz musim kus prestat

mukesina
14. dec 2011

@asemilka My az ked prideme domov, lebo nechcem to riesit cez telefon alebo FB. Kedy to vlastne ides ku doktorke? no ja budem v 7tt presne ked pjdem ku mojej.

esmemia
14. dec 2011

@ivcek no ja na Podhaji :D

asemilka
14. dec 2011

@mukesina ked ma objedna 😀 ale najprv si musim zistit, ktory den mozem chybat v robote, lebo koniec roka je vzdy problem.... a hlavne teraz mame vela sedeni a stretnuti...

ivcek
14. dec 2011

@esmemia
no vidis...."skoro susedy"...😀 😀

marcovka1
14. dec 2011

@asemilka
@mukesina jeej baby tesim sa s vami 🙂 no teraz vam budu bruska raaast to babatko si bytik zvacuje... 😀

asemilka
14. dec 2011

@marcovka1 kludne nech mi byva zle, len nech je krpcovi dobre 🙂

minusko
14. dec 2011

@monika2712
@esmemia
Ahojte,babenky 🙂 Ani neviete ako ma potešilo ked som videla že na spomínate 🙂 Ako sa mi máte? Ja som dnes 18DC. Ale že či po ovu,to netuším. Neviem to posudiť. Podľa krčku som mala ovu už asi 3-4 krať 😀 . Fakt sa nevyznám.Ale snažilkujeme o dušu 🙂. Od 7DC do dnes sme sa snažili 6 krat a dnes to ešte vylepšíme 🙂 A čo vy?

minusko
14. dec 2011

@asemilka
@mukesina
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeľmi vám babenky gratulujem a teším sa s vami 🙂 To je super že sa vám to konečne podarilo. Tak hodne zdravíčka aj fazuľkam aj vam mamičky 🙂

monika2712
14. dec 2011

@minusko fuuuha tak to vy riadne davate.. ze 6 krat.. to my sme mali maximum dva razy pocas ovulky.
no ze si sa tu aj ukazala.. tak som zvedava ze ako dopadnes, si len par dni po mne, ja som dnes 22dc, tak mam este 5 dni do mrchy.. bodaj by tak neprisla/

Akurat som bola v drogiske a kukala po testoch zase, ale tam maju len 25tky a do lekarne sa mi nechcelo ist .. tak som odisla bez testov, aspon na doma nebude nic drazdit.. pekne si pockam, budem merat teplotu a uvidime..

mukesina
14. dec 2011

@asemilka jaaaaaj, no koniec roka je vzdy najhorsi.tak len pomalicky.Ja som dnes bola s manzelom vo fitku, ale len kus som cvicila, len bicykel asi 10 min a mala som dost,nevladzem 😝 .

mukesina
14. dec 2011

@minusko dakujem moja 😉 .Waaaaaaaaaaaaaaaau tak vy mate vydrz.my asi 4-5 do mesiaca.

mukesina
14. dec 2011

@marcovka1 dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉 ,no to bude rast ked tak dalej budem papat 😀 😀 ,radsej budem papat , aby sa mala dobre fazulka. a ty ako?

asemilka
14. dec 2011

@mukesina ja vypluvam dusu na schodoch 😀 rychlo sa zadycham 😀

monika2712
14. dec 2011

@asemilka
@mukesina
Tehulky pijete kavu?

mukesina
14. dec 2011

@asemilka presne aj ja,manzel tomu nechape 😠 .Lebo je tu jedna tehu a ona cele tehu v pohode nic jej nie je. tak ked ja mu poviem obcas co ma trapi, tak nechape 😠 .Musim ho este vela ucit 😀

mukesina
14. dec 2011

@monika2712 moja ja nie, uz dost dlho preco?

asemilka
14. dec 2011

@monika2712 ja zatial ano. ale uz nie taku silnu a ani tak casto... ale rozmyslala som, ze si zbehnem kupit do lekarne a vyskusam tu kavu pre tehotne... alebo si kupim dajaku bezkofeinovu... 🙂
@mukesina ked chlapovi nejde do hlavy, ze tehotenstvo moze kazdy prezivat uplne inak... 🙂

mukesina
14. dec 2011

@asemilka presne tak. Hovorim mu nech mi ide kupit tu kyselinu a on ,ze este ten tyzden vydrzis, ale on nechape, ze to uz teraz potrebuje 😠 .Povedal, z epovie jednemu tu spanielovi nech ide kupit, nech vysvetli co potrebujem.tak hadam, ze mi to kupi a budem uz spokojnesia.

asemilka
14. dec 2011

@mukesina tak skus zatial papat vitaminy v prirodnej forme, ovocie a zeleninku 🙂

mukesina
14. dec 2011

@asemilka papam papam, ale ja radsej aj to, tak zajtra by mi mal kupit ten Spaniel.tak hadam, ze dobre kupi, to by som mala mat do 800 nie tu kyselinu.