Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@rysauka no neviem veru.. ja dneska aj zaha, aj podrazdenost. aj brusko zas citim... no neviem. hlavne by som uz chcela mat jasno, dneska bolo velke pokusenie kupit test.. ale vydrzim..
@linuska1 😀 to povedala dnes o mojom manzelovi aj teta na poste 😀 ze mlady, stary... kazdy je rovnaky 😀 totiz kazdemu z nas prisla posta doporucene... a ja som bola unavena, on cely den doma, tak som ho poslala na postu... on ze svoje nech si idem sama.. 😠 tak sme teda isli spolu a pri okienku mu davam aj moj listok, nech to teta hlada naraz a naraz aj on moze podpisat prebratie a mlady da moj listok bokom, ze nech si sama podpisem... 😠 a teta nanho pozera, ze ked to nie je do vlastnych ruk, tak moze aj on podpisat a mlady, ze ja mam tiez dve ruky... 😠 a to uz mi trpezlivost dochadzala... 😠 tak to teta isla najst a dava mi podpisat prebratie, tak svoj listok som podpisala a ten jeho nie 😀 tak sa teta zacala smiat... ze chlapi su stale vsetci rovnaki...a take poucenie dostal, ze sa ma o svoju zenu starat... 😀 a vsetci na poste len pritakavali, lebo samozrejme, ze teta to hovorila tak, aby to aj vzadu poculi 😀 mlady odchadzal cerveny az po korienky vlasov a ja vyrehotana od ucha k uchu... 😀 no bolo mu to treba 😀
Baby ja som si az teraz vsimla ze uz je 10 a ja nespim!! hehe... ale tak dnes som bola prec, a po dlhej dobe som mala kavu a dost silnu.. takze asi preto som este pri vedomi 😀
@monika2712 mne kava prestava chutit... resp. ked tak, tak slabsiu... normalne mi to zacina chybat 😀
@asemilka pocuj teba bolelo brusko uz pred ocakavanou mrchou ktora uz neprisla? mne sa to teraz nejak rozbehlo jak tu tak sedim, uz tak fakt riadne.. a to mam do mrchy 5 dni.. to u mna nie je zvykom... ani teplota este neklesla, ze by chcela prijst skorej... jejda ja sa tak bojim ze si namyslam ☹
@monika2712 tak v strede ma akoby palilo alebo co. neviem to popisat. vajecniky som vobec necitila. a bolelo ma to ked som bola dlhsie na nohach.. alebo ked som sedela pri pocitaci v predklone... ja si totiz rada sadam na kraj stolicky a to ta potom nuti sa viac prehybat dopredu.. v podstate si tym len robim zle... lebo nicim zbytocne chrbticu
@asemilka no ja uz tiez necitim vajecniky, skor ten stred citim.. take akoby pred mrchou bolesti. pamatam si ze ja minule tehu ma bolelo brucho akoby pred mrchou ale neskor, az ked mi mala prijst ..ale mozno si len nemapatam tie skorsie bolesti, vtedy som totiz netusila ze mozem byt tehu..
keby to tak vyslo aj nam... strasne moc chcem ! 😉
@monika2712 uz len par dni a dozvies sa 🙂 budem drzat palce 😉 🙂
babulky, idem haji. uz ma obchadzaju mrakoty... paa a bru 🙂
@asemilka oki bruuu.. ja este strikujem a unava akosi nechodi.. ale rano sa nezobudim klasika 😀
@monika2712
@asemilka
@linuska1 no fakt su volaky ako z jedneho vraca
Baby viete ako stemi radili sexik den pred ovu,tak to by malo byt zajtra,no a priatel sa ma pyta,ze ci cez vikendik nebude tutu mutu a ja hovorim,ze neviem,ze mozno zajtra a on sa na mna vrhol dnes a dnes mi zacali plodne dni,je to skoro vsak??? Mozno ho ukecam este na den ovu,alebo den po ach jaj fakt clovek mieni a pan Boh meni
@esmemia nuz moze byt skoro a nemusi, zalezi kolko vydrzia a kedy dojde ovu 🙂
No idem aj ja spat uz, bru noc ak tu este niekto je
@monika2712 dokelu,boze preco nie je daky test,alebo pristroj,ktory uz tyzden pred ovu vyhodnoti presnu ovulku,az na presnu hodinu,aby to vedel clovek presne nacasovat
Kazal mi stiahnut film na zajtra,tak skusim este zajtra a sobotu,volako som sa vymackla a povedala,ze jedine co chcem na Vianoce od neho je babo a on sa vtedy na mna vrhol :D Poradte mi daky dobry film,akcny,triler,alebo horor :D
A este co som si robila ten testik,co som ti poobede spominala,tak testovacia bola tmavsia ako ta z toho popkasneho hlieniku v nedelu ci kedy,ale svetlejsia ako controlna,uz nemam testiky do kelu
@monika2712 ja som tu bru nocku
@esmemia no skus piatok alebo sobotu, bide stacit aj raz, pocuj musim aspon tebe napisat, ja mam fakt pocit ze sa tam dole daco deje, uz som v posteli a volaco som len tak skusila napnut brucho a nejak to zabolelo, pichlo, a stale citim tlaky v podbrusku, boze ja sa zblaznim ked to teraz fakt vyjde 😎
@monika2712 to vazne???To je super sprava,tfuj tfuj nech je to tehu,to nemavas bezne pred mrskou ci???
No vyskusam :D zajtra a sobotu a ak nie zajtra tak ten piatok v den ovu :D
@esmemia no tak vcerajsie nadsenie troska opadlo s dnesnou nizsou teplotou, som myslela ze bude este stupat, to by bolo lepsie znamenie ako nizsia 😒
caute babule. ja som sa tuto noc velmi nevyspala... o tretej prisiel manzel z nocnej, ze mu je strasne zle, tak rovno odkvacol do postele... a ja som uz potom nevedela zaspat... az niekedy pred siestou 😒
Baby ahojte, mna palila zaha v tehotenstve hrozne vela, a v noci uplne najviac, ani spavat som nemohla 😠 a pomahala mi fatra, je dost mineralizovaa takze tiez nie na hektolitre pit ale stacilo aj par glgov a ulavilo sa mi 🙂 raz musel MM utekat asi v noci o jednej do nonstop tesca lebo ma tak palila a nemohla som spat a doma sme uz nemali 😅 😅 😅
@monika2712 Nebud sklamana, zatial nemas preco, akurat som si kukala tehotenske grafy na womanzone a su kadejake divotvorne, a aj tak dopadli dobre, nenechaj sa rozhazdat teplotou a mozno ti je ozaj zle 😉 aj mne zacalo byvat este pred tym ako mi vynechala MS aj ked jasne ze to moze byt aj vselicim inym 😒
@kukucg no neviem zacalo sa mi grgat, mam stale akoby hlad, tak neviem, mozno dnes predsa len navstivim lekaren a zajtra testnem.

@monika2712 fakt... najprv povedali ze to je len zo zaciatku.. no po 4 mesiaci som to uz brala normalne... na zaciatku osmeho som odrazu prestala.. to bola radost... a na zaciatku 9 som opat zacala.🙂)) ale po porode ten pozitok... ze uz nie... to bolo radosti..🙂))