icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
14. dec 2011

@monika2712 sranda moja,tak si sadni pred telku,alebo strikuj a nekomunikuj,kym nemusis,to prejde

monika2712
14. dec 2011

@esmemia no sak uz zaliezol do sprchy a pojde sa hrat a ja som pred telkou tak uz budem mat pokoj.. jaaaj obcas mi fakt vadi kazda blbost.. napr ako prezuva, alebo ako rozprava s plnymi ustami..

esmemia
14. dec 2011

@monika2712 A tak tp poznam aj ja,dnes sa ma cely den pyta ten moj co mi je a ja sa neviem vymacknut,lebo sa bojim,ze aj ten moj zajtrajsi pokus o snazilkovanie zamietne.Tak rada by som mu chcela porozpravat ako velm i to pre mna znamena tento mesiac a ze ci by sme nemohli stvrtok sobotu aspon,no uvidime bleeeeeeeeeeeeee

asemilka
14. dec 2011

@monika2712 ja som tiez podrazdena... 😀

monika2712
14. dec 2011

@asemilka no aspon nie som sama.. a uz isiel hore, tak mam svaty pokoj.
Baby ale od vcera ma dako trapi kasel ☹ jak keby nestacilo to moje smrkanie.. nejak ma len tak divne dusi.. obcas jak keby som sa nadychnut nevedela... kolegyna dneska v robote dost nechutne kaslala, tak dufam, ze som daco nechytila od nej... ale mna skor tak dusi a ona skor chrhlala.. tak neviem..

asemilka
14. dec 2011

@monika2712 nebude to nieco zo sucheho vzduchu v robote? mne to kurenie a suchy vzduch nejako nejde k dobru v robote...

monika2712
14. dec 2011

@asemilka neviem. mozno... ale dusi ma aj vonku aj doma aj v robote.. vsade... no som zvedeva na co pride ta imunologicka. uz som s tym mala predtym problem, musela som vdychovat take tie spreje ako pre astmatikov.. mozno mi spravi spirometriu zase po rokoch, ci sa daco neukaze.. no krasne sa mi tie problemy nabaluju 😒

linuska1
14. dec 2011

no ale ste sa poriade rozpisali..🙂)

@mukesina jeeeej... dalsia tehulka.. gratulujem..🙂)
@asemilka podrazdena budes dost dlho..🙂)))
@esmemia a ty ako moja?... doma je to kludnejsie?...

monika2712
14. dec 2011

@asemilka co si sa dala vtedy na tu zahu?

linuska1
14. dec 2011

@monika2712 mandla je dobra.. .uplne rozkusat na kasicku... alebo oriesok nejaky..🙂

linuska1
14. dec 2011

@marcovka1 este nic nie je stratene kym nepride.🙂

asemilka
14. dec 2011

@monika2712 vies ako... bud nic, alebo rovno vsetko naraz...

asemilka
14. dec 2011

@linuska1 kurnik... chudak manzel 😀 ale povedal, ze som sice naladova, ale k lepsiemu... tak mu to hadam tak ostane 😀
@monika2712 jogurt... mlieko som sa neodvazila... a odvtedy ranajkujem jogurt a da sa 🙂 a zujem slane tycinky...

linuska1
14. dec 2011

@asemilka ja som bola hrozne naladova..🙂 esteze ten moj mal bozsku trpezlivost..🙂))

asemilka
14. dec 2011

@linuska1 aj moj ma... len neviem dokedy 😀

monika2712
14. dec 2011

@asemilka
@linuska1 mandle nemam, tak som si dala vlasske orechy a trocha mlieka, snad zaberie... zeby mi ta horcica a cibula v ciganskej tak spravili zle?? no asi ano..

esmemia
14. dec 2011

@linuska1 moja,neviem ci je to dalsie ticho pred burkou,ale mojej mame povedal,ze keby som nechcela hned riesit vsetko co mi povie,tak by mi nepovedal,to co mi povedal,ze ho to potom mrzi,ale mne sa neomluvil.No je to v pohode.

linuska1
14. dec 2011

@asemilka vydrzi neboj..🙂)))
@monika2712 mna palila cele tehotenstvo.. na konci tehotenstva to uz bolo neznesitelne.... teraz sem tam.. ale teraz mozem tums.... v tehotenstve som nemohla ani to.... 🙂

monika2712
14. dec 2011

@linuska1 tumsy sa nemozu v tehotentsve? nuz tak potom jedine mlieko..
ale sak ja este nie som tehotna.. alebo ze by??? 😀 😀

asemilka
14. dec 2011

@linuska1 mne v lekarni povedali, ze tums mozu aj tehulky 😕 asi kuknem na letak, co pisu... manzel ich obcas chrume... tak to skusim precitat
@monika2712 horcica je asi na vine... alebo si to mozno zjedla s velkou chutou..

linuska1
14. dec 2011

@esmemia achjaj .. mam doma to iste... v tomto.. tiez ked sa hadame... a nema argumenty... tak slovne vie tak ublizit ze az... normalne ma zmrazil... ale beriem to uz tak.. ze to je len v tu danu chvilu.. lebo nevie co ma povedat... a neriesim to... tiez ked sme vychladli.. tak mi povedal.. ze nevie ako mi to mohol povedat... ospravedlnil sa mi... ale ospravedlnenie prislo casom... mam kamosku takej povahy... ona je presne to iste... povie.. aj ked to tak nemysli...a potom ju to mrzi...ale tiez sa neospravedlni..🙂)

monika2712
14. dec 2011

@asemilka no mozno oboje.. uz by som ale fakt chcela vediet na com som.. do kelu.. 😠 este 4-5 dniiiiii

linuska1
14. dec 2011

@monika2712
@asemilka

na letaku tums nie je napisane ci su vhodne alebo nie... v lekarni mi vysvetlili.. ze ak to tam nie je nie su testovane na tehotnych... ked som sa pytala gyn. tak povedala ze radsej nie... tak som radsej nebrala... ale mala som co robit cele tehotenstvo... ku koncu ma uz palila neustale... nech som zjedla hoc co... ale to bolo aj zvracanim.. ja som zvracala 8 mesiacov... 8-10x denne...

esmemia
14. dec 2011

@linuska1 no on sa nikdy neospravedlni :D....ale tiez sa to asi budem musiet naucit brat tak,ze je to asi len v zapale hnevu a ak nie tak sa uvidi no nie??Dako bolo a dako bude

asemilka
14. dec 2011

@linuska1 fuuuha... tak to si mala tazke..

linuska1
14. dec 2011

@esmemia urcite to je len v zapale.. teda tak sa utesujem..🙂

monika2712
14. dec 2011

@linuska1 pane boze, tak to je brutal, to si fakt tolko zvracala??? to si asi nechodila ani do prace ako si otehotnela ci ano?? to si neviem predstavit fungovat normalne..

rysauka
14. dec 2011

@monika2712 moja aj ja som pred chvíľu najačala na manžela, žeby nový príznak tehotenstva???

asemilka
14. dec 2011

@esmemia ospravedlnit? ved by tym urazil svoju jesitnost... neboj ja to mam doma... ked ja spravim chybu, tak viem povedat prepac. ale on len ostane ticho... maaaaaaaaaaaaalokedy si prizna, ze je chyba na jeho strane... radsej nepovie nic, ako prepac... niekedy ma to vie nasrat... inokedy si poviem, ze je aspon ticho a nedrazdi ma dalej...

linuska1
14. dec 2011

@asemilka hej..🙂) sa spolieham ze kazde tehotenstvo je ine..🙂) a ze to dalsie bude dobre..🙂)) aj ked malo to aj vyhodu.. pocas celeho tehotenstva som nepribrala ani 1 kg.. porodom som dala dole 12 kg..🙂 ale ked som dokojila.. tak sa vsetko pekne vratilo...🙂) do posledneho deka.. aj nejake navyse..🙂)