icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
15. dec 2011

@esmemia moja tak to je divne, ako ten 15dc by som mozno povedala ze by aj mohol byt, ja som tiez mala len take slabe ciarky.. takze mozno ze..

esmemia
15. dec 2011

@monika2712 vsak je to divne,nechapem ak bola ovulka 13 ako ju vyznacil FF tak ten testik z 12 DC by mal byt silnejsi a z 15 slabsi,ale je to presne naopak,kamoska sla dnes do lekarne,tak som ju poprosila nech kupi aj mne testiky,tak vecer budem testovat opat,som strasne zvedava,ale strasne

kukucg
15. dec 2011

@monika2712 moja ja ta chapem my mame toho roku svokrovcov u nas, a to bude cista katastrofa tiez neviem ako to dopadne lebo im vianocna atmoska nic nevravi, furt su nastraty a pre nieco sa pohadaju a milion dalsich veci, ale tak mlay bude mat radost ze su tu tak kvoli nemu to nejak prekusnem 😒

monika2712
15. dec 2011

@esmemia no mas to veru nejake posahane cele... 😖 a meras dobre teplotu? ze ci tam nemozu byt nejake vykyvy..

kukucg
15. dec 2011

@asemilka a ktory DPO si robila prvy ovu test??

esmemia
15. dec 2011

@monika2712 moja pozri akurat som pozerala jeden fotoblog,vcera kocka zistila,ze je tehu a pozri ake ma teploty v grafe https://www.modrykonik.sk/fotoblog/saranata/alb...

esmemia
15. dec 2011

@monika2712 No meriam vzdy medzi pol siedmov az siedmov,vychadza to vzdy tak 6:40-6:45 rano a tym istym teplomerom :D dnes som sa zobudila najskor o 5:05 sa mi zdalo z postele,ze je uz 6 tak som len rukou posmatrala,ze kde je teplomer a stuchla a ked som mobilom pozerala,ze aka tam je teplota,tak som si aj vsimla,ze meriam o hodku skor a o tej 5 som namerala 36,6 tak neviem a potom som merala 6:40 a namerala 36,7 ,len dnes som to volako dokafrila,lebo som sa nevedela dockat merania :D

ivcek
15. dec 2011

@esmemia
tazko je s tymito doktormi....pocula som zase aj negativa na Krkoskovu....tak fakt neviem....
Uvidime ako sa zachova - ked pridem tehu...😀 😀 hadam coskoro...😀

esmemia
15. dec 2011

@monika2712 takto by vyzeral graf,kebyze zadam tu teplotu co som namerala o 5 rano http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2

monika2712
15. dec 2011

@esmemia no divne, lebo dost nizku ma teplotu ta baba.. jaaaaj no ja neviem.. asi idem do tej lekarne, ale pockam uz do zajtra rana, nech to mam aspon 12dpo.

asemilka
15. dec 2011

@kukucg asi 10 dpo to bol

monika2712
15. dec 2011

@kukucg no chapes ze sa mi vobec nechce tesit na tieto vianoce.. vies bude mi smutno aj za mamou, a bez fazulky v brusku to proste bude len jeden velmi smutny den pre mna ☹

kukucg
15. dec 2011

@asemilka no nic som len 6 DPO mala som chvilku take chutky skusit to ale radsej si ovu testy necham na buduci cyklus 😝 och

esmemia
15. dec 2011

@ivcek no dufam,ze dobre,aj kamoska k nej chodi a zatial vraj v pohode,tak snad jej to ostane a bude k vam mila stale :D
No ja mam zatial s Krkoskovou starou aj mladou dobre skusenosti,stara robi kontroly a mlada robi tehulky v stredu,takze fajn,no v pondelok idem akurat na kontrolu,tak uvidim sa jej popytam,trosku ju tam vyspovedam,lebo uz som z toho sisi

kukucg
15. dec 2011

@monika2712 chapem ☹ ☹ mala si velmi tazky rok 😖 prajem aby ten dalsi bol ovela lepsi

ivcek
15. dec 2011

@monika2712
my ideme tiez travit vianoce so svokrovcami...😀 su to nase prve spolocne a kedze sa nam nepodarilo este dorobit nas domcek - ideme k nim...
Tak som celkom zvedava...budeme na Helpe..takze mozno nejake ine zvyky a tradicie....
Nastastie vychadzavam vyborne so svokrovcami ...😀

esmemia
15. dec 2011

@monika2712 ved prave,ze ju ma zvlastnu,tak preto netreba zufat az kym nezaklope na dvere cervena 😉

monika2712
15. dec 2011

@esmemia ale hej len ja uz dako prestavam verit na zazraky.. 😒

esmemia
15. dec 2011

@monika2712 tak bodaj by ten zazrak prisiel,ked ho najmenej cakas tento mesiac

monika2712
15. dec 2011

@ivcek ja s nimi vychadzat pokial ich nevidim.. 😀

ivcek
15. dec 2011

@monika2712
Monicka, viem ake je to pre teba tazke, ja som stratila ocina....zomrel v novembri a tie prve Vianoce boli strasne tazke...este aj teraz po 6 rokoch ma to boli....
.......ale treba verit, ze su tu s nami...a pomahaju nam....velakrat mi to velmi pomohlo....
Moni, neboj...pride ten spravny cas a budes drzat v rukach krasne dietatko.....(mozno malu Evku?)...velmi ti to prajem...
Ked uz nic ine...napis nam...vyrozpravaj sa....aj to pomaha....🙂

monika2712
15. dec 2011

@ivcek dakujem, ano budu tu najhorsie vianoce.. a tak velmi tuzim drzat uz v rukach to malinke vonavucke bezbranne ...

ivcek
15. dec 2011

@monika2712
a preto sa mi paci tato stranka...je nas tu takych viac....😀 chceme malinke vonavucke...😀 😀 😀

monika2712
15. dec 2011

@ivcek ja viem este nas ostalo vela cakateliek.. 😒

ach jaj dnes je fakt nejaky smutny den. 😖

ivcek
15. dec 2011

@monika2712
ja si stale tak hovorim.....niekedy to prist musi....😀 i ked samozrejme mrcha vie poriadne otriast tymto pozitivnym myslenim....☹
Poznam pripady z okolia - kde vsetky okolnosti boli proti...a predsa...podaril sa im ten maly zazrak....😀
Tusim som postrehla, ze si hovorila ze uz mas svoj vek....moja segra ked mala 30 sa snazili o druhe babo cca rok...☹ a ked to uz vzdali podarili sa im krasne dievcatka -dvojicky...😀

monika2712
15. dec 2011

@ivcek no hej, o 12 dni mam 30 a dieta zatial ziadne.. boze ked si to tak uvedomim, ze aka som uz stara ☹

ivcek
15. dec 2011

@monika2712
😀 ty starena...😀
jeeeej ty si 26.12? si bola pre rodicov ten najkrajsi vianocny darcek...😀
A inak krasne zapadas do statistik....prve dieta mavaju teraz zeny okolo 30-tky...😀

monika2712
15. dec 2011

@ivcek nie 27. som, no a okolo 30tky, tak u mna budem rada ak to bude 31 aspon. a radsej by som sa vynimala z tychto statistik, ale to uz je niekolko rokov pase...

ivcek
15. dec 2011

@monika2712
nooo...sme sa minule o tom bavili....ze coraz mladsie baby maju detiticky....a cim to je? Vyjdu strednu prip. vysoku skolu a co dalej? kriza....robota sa velmi tazko hlada...tak otehotneju....😀 😀
Inak aj ja som tak uvazovala po skole...nemohla som si najst robotu....tak reku pojdem na matersku....😀 😀
.....takato je dnes doba....

asemilka
15. dec 2011

obeeeed... 🙂 dnes len takto pri pc... roboty je ako nakakanej 😒