Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 vsak je to divne,nechapem ak bola ovulka 13 ako ju vyznacil FF tak ten testik z 12 DC by mal byt silnejsi a z 15 slabsi,ale je to presne naopak,kamoska sla dnes do lekarne,tak som ju poprosila nech kupi aj mne testiky,tak vecer budem testovat opat,som strasne zvedava,ale strasne
@monika2712 moja ja ta chapem my mame toho roku svokrovcov u nas, a to bude cista katastrofa tiez neviem ako to dopadne lebo im vianocna atmoska nic nevravi, furt su nastraty a pre nieco sa pohadaju a milion dalsich veci, ale tak mlay bude mat radost ze su tu tak kvoli nemu to nejak prekusnem 😒
@esmemia no mas to veru nejake posahane cele... 😖 a meras dobre teplotu? ze ci tam nemozu byt nejake vykyvy..
@monika2712 moja pozri akurat som pozerala jeden fotoblog,vcera kocka zistila,ze je tehu a pozri ake ma teploty v grafe https://www.modrykonik.sk/fotoblog/saranata/alb...
@monika2712 No meriam vzdy medzi pol siedmov az siedmov,vychadza to vzdy tak 6:40-6:45 rano a tym istym teplomerom :D dnes som sa zobudila najskor o 5:05 sa mi zdalo z postele,ze je uz 6 tak som len rukou posmatrala,ze kde je teplomer a stuchla a ked som mobilom pozerala,ze aka tam je teplota,tak som si aj vsimla,ze meriam o hodku skor a o tej 5 som namerala 36,6 tak neviem a potom som merala 6:40 a namerala 36,7 ,len dnes som to volako dokafrila,lebo som sa nevedela dockat merania :D
@monika2712 takto by vyzeral graf,kebyze zadam tu teplotu co som namerala o 5 rano http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2
@esmemia no divne, lebo dost nizku ma teplotu ta baba.. jaaaaj no ja neviem.. asi idem do tej lekarne, ale pockam uz do zajtra rana, nech to mam aspon 12dpo.
@kukucg no chapes ze sa mi vobec nechce tesit na tieto vianoce.. vies bude mi smutno aj za mamou, a bez fazulky v brusku to proste bude len jeden velmi smutny den pre mna ☹
@ivcek no dufam,ze dobre,aj kamoska k nej chodi a zatial vraj v pohode,tak snad jej to ostane a bude k vam mila stale :D
No ja mam zatial s Krkoskovou starou aj mladou dobre skusenosti,stara robi kontroly a mlada robi tehulky v stredu,takze fajn,no v pondelok idem akurat na kontrolu,tak uvidim sa jej popytam,trosku ju tam vyspovedam,lebo uz som z toho sisi
@monika2712 chapem ☹ ☹ mala si velmi tazky rok 😖 prajem aby ten dalsi bol ovela lepsi
@monika2712
my ideme tiez travit vianoce so svokrovcami...😀 su to nase prve spolocne a kedze sa nam nepodarilo este dorobit nas domcek - ideme k nim...
Tak som celkom zvedava...budeme na Helpe..takze mozno nejake ine zvyky a tradicie....
Nastastie vychadzavam vyborne so svokrovcami ...😀
@monika2712 ved prave,ze ju ma zvlastnu,tak preto netreba zufat az kym nezaklope na dvere cervena 😉
@esmemia ale hej len ja uz dako prestavam verit na zazraky.. 😒
@monika2712 tak bodaj by ten zazrak prisiel,ked ho najmenej cakas tento mesiac
@ivcek ja s nimi vychadzat pokial ich nevidim.. 😀
@monika2712
Monicka, viem ake je to pre teba tazke, ja som stratila ocina....zomrel v novembri a tie prve Vianoce boli strasne tazke...este aj teraz po 6 rokoch ma to boli....
.......ale treba verit, ze su tu s nami...a pomahaju nam....velakrat mi to velmi pomohlo....
Moni, neboj...pride ten spravny cas a budes drzat v rukach krasne dietatko.....(mozno malu Evku?)...velmi ti to prajem...
Ked uz nic ine...napis nam...vyrozpravaj sa....aj to pomaha....🙂
@ivcek dakujem, ano budu tu najhorsie vianoce.. a tak velmi tuzim drzat uz v rukach to malinke vonavucke bezbranne ...
@monika2712
a preto sa mi paci tato stranka...je nas tu takych viac....😀 chceme malinke vonavucke...😀 😀 😀
@ivcek ja viem este nas ostalo vela cakateliek.. 😒
ach jaj dnes je fakt nejaky smutny den. 😖
@monika2712
ja si stale tak hovorim.....niekedy to prist musi....😀 i ked samozrejme mrcha vie poriadne otriast tymto pozitivnym myslenim....☹
Poznam pripady z okolia - kde vsetky okolnosti boli proti...a predsa...podaril sa im ten maly zazrak....😀
Tusim som postrehla, ze si hovorila ze uz mas svoj vek....moja segra ked mala 30 sa snazili o druhe babo cca rok...☹ a ked to uz vzdali podarili sa im krasne dievcatka -dvojicky...😀
@ivcek no hej, o 12 dni mam 30 a dieta zatial ziadne.. boze ked si to tak uvedomim, ze aka som uz stara ☹
@monika2712
😀 ty starena...😀
jeeeej ty si 26.12? si bola pre rodicov ten najkrajsi vianocny darcek...😀
A inak krasne zapadas do statistik....prve dieta mavaju teraz zeny okolo 30-tky...😀
@ivcek nie 27. som, no a okolo 30tky, tak u mna budem rada ak to bude 31 aspon. a radsej by som sa vynimala z tychto statistik, ale to uz je niekolko rokov pase...
@monika2712
nooo...sme sa minule o tom bavili....ze coraz mladsie baby maju detiticky....a cim to je? Vyjdu strednu prip. vysoku skolu a co dalej? kriza....robota sa velmi tazko hlada...tak otehotneju....😀 😀
Inak aj ja som tak uvazovala po skole...nemohla som si najst robotu....tak reku pojdem na matersku....😀 😀
.....takato je dnes doba....
obeeeed... 🙂 dnes len takto pri pc... roboty je ako nakakanej 😒

@esmemia moja tak to je divne, ako ten 15dc by som mozno povedala ze by aj mohol byt, ja som tiez mala len take slabe ciarky.. takze mozno ze..