Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 moja neboj, este nic nie je stratene. Ja som tu u\ pisala, tiez som mala pocit ako pred mrchou. Bolesti podbruska a krizov, uz som myslela, ze pride aha hla ona neprisla 😉 .Kup si test a urob. DOdnes mam obcas este taku bolest, ale som prisla uz z coho. Nech cem byt hnusna, ale ked mi treba ....... tak ma zacne boliet a ked sa ......... tak uz dobre 😀 😀 ,neviem co mi je, ale ja som to nikdy toto....... ale som citala, ze je to v tehotenstve normlane 😀 😀 .
@mukesina no moja asi dneska skocim predsa len do tej lekarne po test nech mam klud na dusi a mozem si aspon vikend normalne uzit a nemysliet na to, ved bud tam daco bude alebo nie 😉
@monika2712 presne taaaaaaaaaaaaak.juuuuuj mooooc i drzim prsteky moni 😉 😉 .
@mukesina ja to praveze beriem v pohode, ak príde tak sa budeme aj nadalej snazit a mozno to vyjde dalsi mesiac, ale ak nepride....juuuuuuuuuuuj to bude radosti 😀 ale mam zakazene od muzicka sa velmi tesit
inak uz mam po obede a o 14:00 mame v robote vianocne posedenie a okrem ineho podava sa kapustnica 😅
dakujem, aj ja budem drzat prsteky, nech malicke pekne rastie v maminkinom brusku
@nufacikmi aj ja necakam 19.12, kupila som rapiclear 10tkovy, mamest bol vypredany, tak uz len vyckat rana 😎
😉 tak budeme necakat spolu, ja mam este jeden testik doma...hm, ze vypredany, teraz na nas pekne tie lekarne zarabaju...testujes uz zajtra rano?
@monika2712 jaaaj, to patrilo tebe monika
@nufacikmi no vaham ci aj nie uz teraz, ale to je asi blbost, aj ked je to 10tka, ja dost pijem cez den, takze ta koncentracia hormony ak vobec nejaky je bude asi slaba.. tak uz pockam do rana, mam tam inak dva testy v jednej krabicke, tak len dufam, ze aj na rapiclear sa da spolahnut troska.
@monika2712 viem, ze to pokusenie je silne, ale asi lepsie bude pockat do rana. aj ked na nom sa tusim pise, ze mozno aj v priebehu dna..ja som mala tiez to dvojbalenie, no jeden padol za obet uz minuly mesiac..ja som si povedala, ze pockam az do prichodu mrchy...ak si dam za pohar vinka, ublizim tomu nejako? lebo ochvilu mame v robote vianocne posedenie
@nufacikmi ja som pila teraz v sobotu a dost sle nemyslim si ze to dako ublizi.
@monika2712 tak potom v pohode, vsak su aj take zeny co zistia az v nejakom 3.mesiaci, ze su tehu a su v poriadku

ahojte baby 🙂 neviem čo sa deje, ale furt by som len jedla, strasneeee 😀 od tohto mesiaca sme tomu dali voľný priebeh, sexik len ked bola chuť, ani som sa nesledovala, ale teraz ked mám pred mrchou a ešte k tomu takého žranice, tak to sa veľmi nedá 😉