Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Baby mne je strasne zle!! 🙄 chytili ma hrozne krce do zaludku od obeda, mala som kapustnicu a hovadzie na nejakej omacke, ktora z vas tu spominala hovadzie, @asemilka ? co ti z toho bolo? a co vam bolo z tej koly? ja som otvorila kofolu, ze nech mi pretravi, ale asi mi je z toho este horsie.. pomooooc..
@monika2712 no moja ak ty nie si tehu ,tak ja neviem neviem 😉
@linuska1 hmmm aj ja si myslim,lebo pocitovo urcite nemohla byt v pondelok,nic mi nebolo a od vcera poobedia ma pobolieva pravy vajecnik a podbrusko,takze sa tam nieco deje.Uvidim uz mi donisla kamoska tie ovu testy,tak okolo 5 skusim testnut a uvidim hmmmmmmmmmmm podla mojich vypoctov a predchadzajucich ovuliek by mala byt tento mesiac v piatok najneskor v sobotu to je ten 17-18 DC
@esmemia no akoze neviem, mavam trocha problemy so zaludkom, ale aby mi toto spravila jedna kapustnica alebo jedno hovadzie, veci ktore bezne jedavam... fuj.. akoze taketo krce som mala posledne z pokazeneho jogurtu, minule aj z toho plneno rezna, a ked som bola tehu som chytila strasne krce z jahod... 😖
tak dufam, ze to prejde .. bleee
@monika2712 po hovadzom ma nafuklo ako balon... nepomohlo pitie ani nic... tak som len odfukovala odgrgavala... a kola.. bleeeeeeeeee, to som skoro tycku hodila ko smetneho kosa v kancli... proste akoby si zjedla nieco pokazene... a dvihne sa ti zaludok 😖
@asemilka no tak mne nedviha zaludok, ale utekala som uz dvakrat na wcko a mam strasne krce v zaludku.. tak neviem ze co toto ma byt 😒
ahojte. prave som volala na gyndu. mam prist az 30.12. na prvy ultrazvuk, ci je vsetko v poriadku. to budu dlhe 2 tyzdne 😒
@linuska1 hmmm no ja som zvedava co z toho bude,uvidim ako mi testy ukazu ak bude dnes tmavsia ta testovacia,alebo rovnake,tak zajtra pozajtra je ovu tu,takze dnesne a sobotnajsie snazenie,by malo stacit,ale ci tie potvorky preziju neviem uvidime,krcok sa mi zda byt ale hroooooooozne vysoko,ledva ho dociahnem a pootvoreny a makky,no uvidime...mne len ta teplota nejde do hlavy,to co potom po ovu budem mat az 37,5 ci co???ked teraz mam taketo vysoke?
@monika2712 uff moja to by som nechcela mat a aeste sediet v praci,ja som sice pri prvom vracala do 4 ci 5 mesiaca a aj v praci,ale pri druhom ma napinalo asi tyzden to som mohla byt v dakom 4 tt a potom nic,mohlo mi dojst,ze sa asi nieco deje a o tri tyzdne bola fazulka fuc,tak radsej mat taketo tazkosti a byt tehu 😉
@monika2712 to vazne ti tak zle prislo z jedla? uff, dufam, ze ti to rychlo prejde a ked uz to muselo byt, nech je to aspon tehu priznak 😉
@asemilka no ja som dufala, ze by som to este stihla pred vianocami.. ale tak v 7. tyzdni bude aspon nieco vidiet. inac chytam paniku riadnu. dnes na fb som si precitala, ze kamaratkine deti maju kiahne. ja som ich este nemala a v tehu je to velmi nebezpecne ☹ normalne sa bojim vyjst von z bytu..
@dajaja no hej, wcko uz 3 krat 🙄 nechapem, nezvykne ma takto prehanat... a myslim ze som este neskoncila, nastastie v praci nikoho, len jeden amik,aj ten uz pojde, tak mozem lietat kolko potrebujem, aj sa mi grga, ja neviem asi mi to nesadlo alebo co.. asi ta kapustnica, mne byva zle z mastneho, a v poslednej dobe zistujem ze coraz viac, ze uz fakt mastne jedla nezvladam..
tak neviem ci toto je tehu priznak asi skor nie.. ale vsetko je mozne asi.
@monika2712 no aj mna nejak podozrivo prehanalo cely tyzden pred tym ako som zistila, ze som tehu.. zeby to bol vazne priznak? 🙂
@dajaja ja neviem.. a nejedla si daco co nezvyknes? ono v tehu sa zvyknu objavit alergie na potraviny, napr pomarance, jahody, orechy...
@monika2712 praveze som nejedla nic take nezvycajne a skoro zo vsetkeho ma o chvilu rozbolelo brucho.. no netusim, co to mohlo byt..
ahojte maminky, snazilky 🙂 mozno ste tu uz zabehnute, tak ak vam skacem do vasich tem, tak ma upozornite 😕
mame doma skoro 1,5 rocnu slecnu a radi by sme mali dalsie babatko.. ALE...nasu dcerku stale 3 krat kojim, neviete mi poradit, kolko by mala byt asi prestavka od ukoncenia kojenia, a druhym tehu? aby sa telo dalo nejak dokopy? viem, niektore maminky asi nemaju.. dakujem za kazdu radu.. 🙂 a krasne tehulkovanie, alebo snazenie 🙂
@stastnevydatam no neviem kolko ale ja som v marci otehotnela a to som tiez este dceru kojila a kludne ked zistis,ze si tehu,tak mozes malu prestat kojit.
@stastnevydatam ja som prestala kojit koncom leta a hned sme sa aj zacali snazit. teraz po 3 mesiacoch sa zda, ze sa nam to podarilo 🙂 ale vela bab otehotnie, kym este koja a vela doktorov dnes uz hovori, ze nemusis hned prestat kojit, ked otehotnies. podla mna je dolezite, ci uz chces malu odstavit..
@dajaja no tak ja mam dost .. dala som si prave endiex v praci, tak dufam, ze mi zaberie lebo toto zacina byt dost brutal.. ☹
@monika2712 no chuda, nezavidim ti, este ze mas v praci klud.. dufam, ze to jedlo nebolo pokazene 😖
@mukesina baby ani ja som nemala kiahne, ani manzel ☹
@dajaja no asi nebolo, lebo dnes bol na obed aj moj manzel, aj jeho kolega a im dvom nic nie je.. a nic ine som okrem toho nejedla.. takze som jedina co ma z toho lietacky na wcko.
klud moc nemam, lebo sef mi vypisuje vyvolava, sa tu dotahujeme na nejakych cislach.
@mukesina to vazne? ja s tymi kiahnami teraz stresujem viac ako minule tehu. hlavne preto, ze mam doma 2 rocneho drobca a chodime na ihriska, detske kutiky a tak.. bojim sa, ze to tam niekde chytime. inac ani moja sestra a brat este nemali kiahne a to sme uz boli vsetci par krat s nimi v kontakte, ked sme boli deti ja len dufam, ze mame nejaku prirodzenu imunitu na ne. 😒
@dajaja no mojmanzel mal a ja nie 😒 😒 . sesterka teraz dostala, mala ma 4 mesiace, tiez je rada, ze az teraz a ni ecez tehu.Ved toho aj ja s anajviac bojim awsi budem len zatvorena doma. Ked som bola mala, tak mamka ma vzdy davala ku detom , ktore mali a nikdy som ich nedostala.Tak moja teraz si davaj pozor, a ked nemusis tak sa nevystavuj tam kde je vela deticiek.

@mukesina ty si tehuuuuuu? to som ani netusila.....moooooc moooooc gratulujem 😉 hej bola tam fazulocka....este srdiecko nebilo ale vsetko v naj poriadku...tebe bude urcite uz aj byt 27meho 🙂))))) Potom cakam na spravy..mali by sme zalozit skupinku augustoviek 2012....