Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@dadula3 utekaj k lekarovi, presne toto som mala pri druhej dcerke, dal mi duphaston a prestalo to,, len bez k lekarovi!!!!
@jasin ahoj moja, no akurat som pisala, ze depka ma premohla... ☹ som si prave poplakala a este ma to drzi....
nastvalo ma par ludi tento tyzden, aj cez vikend na stretavke, oni to sice nemysleli zle, ale nie su zvyknuti na mna s tolkymi kilami, a proste, vela ludi sa ma pyta ci som tehotna, ked som taka pribrata, nafuknuta, naliata a podobne. a proste niektori ludia su strasne netaktni.. kolegyna vkuse rype, typu, ze tebe sa furt na tu matersku nechce, lebo ona dostala vypoved, a mohla by ma zastupit keby som isla na matersku, ale vie aj ze som potratila, aj ze sa snazime, ona ma tri deti, a posledne mala v 40tke, takze je extra plodna, nikdy nemala taketo problemy, otehotnela na prvy krat,a proste uz ma s tym vytaca, lebo vsetkym sa len stazuje, ako mne sa nechce na matersku!! 😠 😠 😠 proste nepride mi to ani troska vtipne a uz ma fakt vytaca, a nechcem byt na nu protivna, lebo este tam bude 4 mesiace, ale fakt ma to boli taketo poznamky, aj sefova zena sa ma uplne netaktne spytala ci som tehotna, ze taku spuchnutu ma este nevidela. je mi z toho na nic.. citim sa zle vo vlastnej kozi, ale nevladzem, nestiham chudnut, vsetci mi vravia, ze pred otehotnenim nie je dobre nejak radikalne chudnut.. ale som z toho fakt nestastna, ked stale niekto riesi moju postavu. 😠
mam ist na kramare? na pohotovost?????
@dadula3 sadaj do auta a bez na pohotovost vazne!
aaach, konecne som tu aj ked zase len na chvilku 😒 neviem kde mi hlava stoji 😅
@monika2712 no ty mas poriadne p..otvory okolo seba 🙄 vies, niektorim ludom jednoducho musis ukazat, ze odtial potial, ked ich nestopnes tak si s tebou budu robit co sa im zachce 😠 mam pocit, ze to ze to drzis v sebe sa potom odzrkadli na tvojej psychike, zbiera sa to a zbiera a nakoniec sa zrutis 😖
@orchis mas pravdu, ja som taka blba, ze si to vsetko necham, lebo chcem byt mila na ludi, ale proste mala som ich odpisat vsetkych nech sa nestaraju, pravidelne kazdy tyzden sa mi to niekto spyta, preco som taka pribrata, ci som tehotna, a ja uz nevladzem, a nechcem kazdemu len odvrknut ze nech sa nestara, aj svokra, aj svagrina, aj tatko.. vsetci sa furt staraju a ja uz nemam sil...
@monika2712 moja tak im jednoducho odvrkni,ze si proste pribrala,ze si mala tazky rok a niekde sa to odzrkadlit muselo.Velmi dobre viem ake to je ked niekto stale riesi tvoju vahu,mam to tiez okolo seba a ponovom aby zistili,ci som pribrala,takmi splechnu do oci si schudla vsak a mne ostava povedat,ze nie,som pribrala alebo vazim rovnako.A to som dnes bola pozriet kamosku je v 23 tt a ziadne brucho ja vyzeram na 6 mesiac a ona tak mozno na daky 12 tyzden ani to nie,vazne neviem kde to dieta nosi
Moja netrap sa koli blbcom a niekedy musis byt razna,lebo vycucaju vsetku energiu z teba a ty ju velmi potrebujes ak chces ostat tehu.....ak uz ovsem nie si :D
@esmemia ja viem, aj drahy mi stale hovori, ze nech kaslem na vsetkych nech ich neriesim, ale na druhej strane, nechcem byt protivna na vlastneho otca, ked sa snazime teraz vychadzat, takisto na svokru, svagrinu, ale lezu mi vsetci na nervy uz fakt... preco sa ludia maju potrebu starat do inych, riesit niekoho vahu a este mat tu drzost sa pytat taketo veci?? ja som sa v zivote ziadnej baby takymto sposobom nespytala, ze preco je pribrata, ci je tehotna, je to maximalne netaktne.. ja neviem, co ti ludia nechapu ako mi tym ublizuju? vacsiny z nich vie co mam tento rok za sebou a aj tak s tym nemaju problem... ako fakt ked sa ma to este niekto spyta, tak uz asi vybuchnem, a zrovna to mozno bude clovek, ktory si to vobec nezasluzi ☹
myslim ze tehu asi nebudem, po tych negativnych testoch a tejto mojej uplakanej nalady to skor vyzera na mrchu.. vzdu pred nou mam placlive nalady ☹
@monika2712 ahoj Monika presne to isté som zažila dnes ja na zasadnutí zastupiteľstva. aké mám "nafúknuté bruško", a "veď už aj bol čas s manželom na maličké", a "ešte aj srdiečko si si na opasok dala" tak som si pohladkala "nafúknuté bruško" a povedala hej teraz mi tak nejako chutí. A zožrala som tri chlebíky. Čo by mi aj ušami išlo tak som jedla. Aj keď mám teraz "nafúknuté" ešte viac. No nebudem im vysvetlovať že sa 4 dni nemôžem vy...ť. 🙂 Minulý týždeň moje super kolegyne z iného odboru zasa: Jedna kolegynka oslavovala meniny a dala mi na tanierik dva koláčiky. aj pre druhú kamošku. A tie sprosté reči. Jáj moja tak preto sa nám tak gulatíš, a kedy budeme na kolísku zbierať?" Fakt ma tieto reči už nebavia ale dnes som sa ovládla, neporevala na WC ale s úsmevom hladkala bruško. Nak sa tešia na voľné miesto. pretože u nás je to to isté. Materská znamená istotu pre ďalšiu kolegyňu. :P A hlavne nebudem im vysvetlovať, že tento mesiac ani nesnažilkujem, lebo som na ATB. Ale drž sa a vykašli sa na ostatných ľudí.
@dadula3 bez okamzite na pohotovost. Mozes aj na Kramare... (pohotovost je aj na Kramaroch, v Ruzinovskej a aj na Antolskej). Ja som bola tiez na Kramaroch a celkom sa to tam dalo, ked sa otvoria dvere, tak hned niekomu povedz co sa deje...mna hned zobrali aj ked tam cakalo plno ludi, urobia Ti zapis, zmeraju tlak a poslu Ta hore na vysetrenie na gynekologiu.
@mawiya dakujem, no niekedy je to tazke, este k tomu po potrate tento rok, po tom co som si prezila po maminej smrti... niekedy to na mna vsetko dolahne ako aj dnes.. proste musim sa vyplakat, inak to nejde.. idu tie blbe sviatky, mama mi chyba coraz viac, a to som dufala ze to casom bude menej... neda sa niekedy brat zivot pozitivne, mysliet pozitivne, ked mam pocit ze na mna pada cely svet, ze som vsetkym taka tucna len na posmech.. ze musim komplet menit satnik, lebo nic neobleciem, a to nie som ani tehotna... kedy uz bude dobre? kedy budem opat stastna? kedy mi mama prestane tak hrozne moc chybat?
@katie1 myslim ze uz asi isla dadula.. aspon dufam, potom ako sme jej tu napisali.
@blackswan75 dakujeme 😵 🙂 manzel uz spriada plany, ako to oznami pri vianocnom stromceku 😀
@monika2712 no dufam aj ja, ze uz isla...uz vlastne ubehla hodina a pol, mas pravdu.
dievcata, ja som rada, ze sedim... prisla som domov s tym, ze ma priserne boli hlava... potom som sa uz ani neviem preco strasne nastvala na manzela... tak sme sa posekali... ja som si poplakala... do toho mi bolo zle, lebo hlava ma bolela ako kona plus sme po sebe nakricali... 🙄 potom som si zacala robit cesto na perniky a koooooooopec susienok... a az teraz si davam veceru... nohy ma bolia, hlava prestala... chudatko fazulka si to dnes vytrpela... 😢
@asemilka si viem predstavit, to bude herecky vystup na oscara 😀 😀 😀 😀 😀 muzi vedia mat neskutocnu fantaziu 😀 😀 😀
@blackswan75 za posledne dva dni uz ma tri verzie... uz si aj premyslel, ako zamaskovat pripitok pri stole 😀 ja len dufam, ze bude menej napinavy, ako ked oznamoval zasnuby... to som myslela, ze maminu budeme kriesit, chudatko tak cakala, co konecne ta moja polovicka zo seba vytlaci... lebo chodil okolo horucej kase a fakt si nevedela, ze co tym mysli... 😀
@asemilka tak taketo stavy som mavala na zaciatku, zacalo to len bolestou hlavy........potom nastali nevolnosti a tie nalady a place su normalne tehotenske 😀 😀 😀 😀 si zvyknes 😀 😀
@blackswan75 ja mozno hej... ale jemu som to nevedela vysvetlit... 😀 ale musim uznat, ze som si poplakala a hlava prestala boliet... ale ani za joba si neviem spomenut, preco sme sa vlastne posekali.. to musela byt uplna hovadina..
@asemilka a mimochodom kolko ti meska?
@asemilka jooj moja, no tusim je dnes fakt nejaky zly den 😒 ja tu depkujem, ty sa posekas s mm.. no otras, uz nech je zajtra, lebo dnes je asi fakt daco negativne vo vzduchu ☹
@blackswan75 mala neprist v nedelu, najneskor v pondelok.
@monika2712 to ano... strasny den..
@asemilka hlavne ze sa ti ulavilo no nie? 😀 😀
@monika2712 kasli na vsetkych... Mna sa tiez niekedy v robote pytaju, ci som tehotna, lebo mam brusko ako v 4. mesiaci. Ale mna to neuraza, som s mojim bruchom stotoznena, inac mam 50kg. Ked som mala roky 45kg, tak mi kazdy hovoril, ze som sucha a teraz, ze mam nejake brusko zrazu...
Vcera som bola u kadernicky a pyta sa ma, ci som neni tehotna, lebo sa jej vraj zdam nejaka ina...
Ja neviem co tym ludom sibe. Ja sa tiez nezvyknem pytat druhych a takto si ich vsimat detajlne. Snazim sa to brat ale tak, ze kazdy sme iny, odpoviem im, zmenim temu a hotovo.
No odkedy sa mi stalo to co sa mi stalo, tak som tiez velmi podrazdena a reagujem citlivejsie na rozne podpichovacky, leze mi vsetko na nervy a chce sa mi stale spat, lebo vtedy nemyslim na nic a to mi pomaha. Ale to je asi prirodzene, nie som stale v pohode, citim to, ze som z toho stale rozhadzana, podrazdena, nevyrovnana a nic ma netesi. Chce to cas. A niekde som citala, ze aj casu treba dat cas...
@blackswan75 😀 chudak manzel.. ale uz aspon zacina verit, ze som tehotna 😀 ale napr. uz zistil, ze mi staci dat jest a ja sa ukludnujem 😀
@katie1 hm tak presne viem ako sa citis, tiez som bola podrazdena, nervozna, zajedla som depky kolko sa dalo, spala som, plakala som kazdy den mesiac vkuse.. a cas.. nuz myslela som ze 6 mesiacov je dost na to aby sa clovek vyrovnal s takou vecou ako potrat, alebo smrt blizkej osoby.. ale nie je.. ani zdaleka.. stale to boli rovnako. mozno to babo malicko menej, kedze u mna to to bolo bezplodove tehu, takze ani raz som plod na sone nevidela, ale ta mamina smrt stale rovnako.. a asi nebudu stacit ani dva roky, mozno ani 5 aby to bolelo menej, aby mi chybala menej..
tych 50 kil ti uprimne zavidim, ja som minuly rok mala 54, to bol moj rekord, najchudsia aka som kedy bola od dospelosti, ale hlavne najviac fit.. teraz mam 64 a citim sa naozaj hrozne. ☹

@asemilka zlatino blahozelam, vianocny darcek? nadhera, strasne sa tesiim 🙂 🙂 drz sa davaj pozor na seba aj babatecko 😉 😉