icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
19. dec 2011

@monika2712 akoze prepac.. ale kazdy mozte mat svoj nazor hadam... preco by si sa mala ospravedlnit.. btw.. ja som tiez raz na svokru zvysila hlas... ked som si dovolila nesuhlasit s jej politickym nazorom.. slusne som jej povedala, ze ja ho nezdielam... a ze si nezelam pocuvat nadavky na mna... lebo mi zacala nadavat. to sme sedeli v aute a isli sme za jej rodinou. a ked vystupovala, tak tresla s dverami, ze sa auto rozhybalo... tak som na nu zakricala, ze svojimi dverami na aute nech si trieska, ale moje nech necha na pokoji... tak bolo zle 😀 a potom som sa nasrala na manzela, ze jej nic nepovedal, ked ma urazala... a on ze nas chcel nechat, nech sa vyrozpravame 🙄 tak ale potom sa postavil a isiel jej dohovorit... tie dva dni, co sme s nou cestovali v aute mi otvorili oci, ze aka je a co mi o nej jej synovia vraveli... dovtedy som ju branila, ale potom som uz prestala 😒

linuska1
19. dec 2011

@monika2712 to si len urcujete hranice.... u nas su uz nastastie urcene... ja som neznasala ani svokrine citove vydieranie na mojho muza... ked nieco nebolo po nej. vyvolava mu do roboty a vyplakavala sa... on nasraty prisiel domov.. ze jeho mamka place kvoli mne... tak nech place.... sa jej ulavi... to jej nevadilo ze sme sa kvoli nim hadali.. doslo to do stadia.. ze som muzovi povedala.. ze ked tak drzi s nimi a nie so mnou... ze im takto dovoluje starat sa do nas... nech sme urobili cokolevek.. nic nebolo dobre... tak nech sa zbali a nech ide byvat naspat k nim... ze bud bude drzat so mnou a budeme tvorit rodinu ktora ked sa na niecom dohodne tak to bude a nie podla toho ci sa to paci jeho rodicom... predsa sa nebudem pytat ich ci suhlasia... ked sa raz dohodnem s muzom... oni velmi lahko vedeli presvedcit muza.. ze nase rozhodnutie nie je spravne... ale to ich..je samozrejme najlepsie.. jasne som im dala najavo.. ze nase rozhodnutia sa im nemusia pacit ale budu ich respektovat.. lebo sme dospeli...

linuska1
19. dec 2011

@asemilka pride.. teplota velmi klesla.. a test je snehobiely.. ani duch...takze urcite pride...

monika2712
19. dec 2011

@asemilka no tak mne uz svokra odpisala, ze on ma nechcel poucat, ze on to myslel dobre, ale toto on robi furt.. chova sa k svojim synom jak keby mali 5 rokov. akoze sorry ale poznamky typu, daj si tie tenisky dole, lebo sa ti do nich dostane piesok (jeho bratovi ked boli na plazi) alebo nechod tam lebo je tam piesok.. akoze halooo?? oni maju 30 rokov a nie 3!! a toto je kazdu jednu navstevu co sme tam, furt podobne upozornenie.. nenechaj sa nachytat nejakym predajcom, neuzatvaraj zmluvy, neber si pozicku od nebankoviek.. proste za kazdym si daco najde.. furt musi byt najmudrejsi a stale poucovat, a ona mi povie, ze nechcel poucovat?? a co to potom je?? jaaaj jaka som vytocena, samozrejme muz ma ignoruje, lebo som odmietla sa ospravedlnit.. svokre som napisala to co vam tu, ze sa k nemu vsetci chovaju jak k panbozkovi, ze nech otvori oci konecne, ze jak sa k nim chova, a ze to neni ucta a respekt ale zbabelost a strach povedat mu nieco na rovinu.. a ze ja taka nie som, ja poviem co ma na srdci,a nebudem sa pretvarovat ako ona, a nenecham sa ponizovat.. no uz neodpisala, asi to rozdychava.

monika2712
19. dec 2011

@linuska1 jaj moja jak keby si o mojej svokre hovorila.. akoze fakt.. ona ho tiez furt tak citivo vydierala a stale sme sa kvoli tomu hadali... teraz ma donutila travit u nich vianoce, a to som chcela byt iba s muzom, nuz.. tak muz nech si tam teda ide.. ja nemam potrebu ist nikam, pojdem na cintorin a domov pozerat telku.. mne to staci..

asemilka
19. dec 2011

@linuska1 ☹ tak sup sup na to v najblizsej ovu 🙂
@monika2712 neboj, casom sa to nejako urovna... teraz mate vsetci horuce hlavy..

monika2712
19. dec 2011

@asemilka nuz casom... do vianoc uz asi nie.. svokor nech si ich teda tam ofrfle ako vzdy sam so sebou a jeho troma poddanymi..

asemilka
19. dec 2011

@monika2712 este stale vam ostava silvester 😉

monika2712
19. dec 2011

@asemilka no to ma svokor narodky. takze nehrozi ze by som tam ja chodila..a tym padom pada aj moja oslava narodiek. respektive, zavolam brata, svagrinu a otca.. staci ked to s nimi oslavim.. ked svokor povedal ze sem uz nepojde.. fajn, nepotrebujem ho zase pocuvat..
stve ma ze muz sa hneva, ma pocit ze som to prehnala, ze sa to dalo aj inak povedat.. no ano dalo by, keby som zrovna nemala kramy, nepreplakala pred tym dva dni, nebola nasrata na cely svet... proste dosli v zly den..

asemilka
19. dec 2011

@monika2712 ono to tak byva, ze ked sa nieco pokasle, tak poriadne... 😒

linuska1
19. dec 2011

@asemilka uz eeee.. ideme si dat pauzicku..🙂 nebudem riesit teplotku ... ani testy nic.. ked bude chut bude sexik.. ked sa trafime tak super ak nie . nic sa nedeje.. ale toto planovanie nam dlho nevydrzalo.. aj to snazilkovnie bolo silene.. bez chuti.. a to je nam akosi proti srsti.. sme sa dohodli.. ze ked teraz nic.. tak to nechame tak... a potom zase skusime..🙂

@monika2712 svokor vychladne... .a pride.. a bude sa tvarit ze akoze nic...

monika2712
19. dec 2011

@linuska1 nene on nepride... a ja na vianoce tiez nie..

asemilka
19. dec 2011

@linuska1 vies kolko bab v tejto teme otehu, ked to neriesilo 😀

monika2712
19. dec 2011

@asemilka no baby s tou nasou tichou domacnostou asi tiez nebudem riesit 😀 😀 nebude s kym totiz! 😀
@linuska1

asemilka
19. dec 2011

@monika2712 aaaaaale.. ticha domacnost nebude navzdy 😉 🙂

monika2712
19. dec 2011

@asemilka no hej a taku dobru naladu som mala rano z tej poukazky na clenstvo. ach jaj.. a teraz toto.. ja neviem co spravit, akoze muz sa bude hnevat kym nepoviem ze sa ospravedlnim alebo co? ja neviem.. svokra mi vypisuje, ze takto sa rozpadaju rodiny, ked si ludia povedia pravdu.. ?? aha, takze sa vsetci pretvarujme, tvarme sa ako su vsetci fasa, ako ma bavi pocuvat svokra ako zo mna a muza robi blbca, ako rozprava uz po tisici krat tu istu historku, ale vsetci budme tichucko lebo nedajboze niekto chce daco povedat, tak zvysi hlas... jaaaj pomooooc.. jak ho ja neznasam..

monika2712
19. dec 2011

@asemilka nuz.. takto zle to este nikdy nebolo... tak neviem veru.. 😒

asemilka
19. dec 2011

@monika2712 pockaj par dni a uvidis

linuska1
19. dec 2011

@asemilka uz som prisla na to ze to nie je take jednoduche..🙂)) ako to vyzera..🙂) to planovanie..🙂
@monika2712 nemyslela som teraz .. ale ked ho zlost prejde..🙂 bude este horsie monika..🙂 pride dieta.. a potom to bude babickovsky a dedkovsky syndrom... vtedy treba poriadne pevne nervy... 🙂

asemilka
19. dec 2011

@linuska1 ja si nepamatam, kedy naposledy mi vysiel nejaky plan 😀

monika2712
19. dec 2011

@linuska1 no to mi ani nehovor, z toho mam uz teraz traumu ze jak sa budu chovat. .. boze.. preco??? preco ja musim mat takychto svokrovcov.. svokra mi uz vypisuje, ze ona uz nema vianoce, ze som jej ich pokazila ja svojim spravanim... napisala som jej ze pride len muz na vianoce, ze ja som tam ani nechcela ist, ze som chcela byt doma s nim, ale to nam zavrhla. tak ze teda nebudem robit dusno, nech si spravia vianoce sami.. ja s takymi ludmi netuzim travit sviatky..

marcovka1
19. dec 2011

@linuska1 presne tak musime tomu nechat volny priebeh a hlavne na to nemysliet :-ja sa nejak nesledujem nechavam to tak ... 🙂

rysauka
19. dec 2011

@monika2712 bože baby to čo sa teraz deje, my sme zase dohádaní všetci súrodenci, sme 4 bratia a ja so segrou no a jej šiblo tak sme sa dovadili, pred rodičmi sme sa ako tak uzmierili ale ona stále robí problémy, najnovšie sme sa dohodli že naším dáme na vianoce konferenčný stolík no a ona si z ničoho nič kúpila iný dar a nám nič nepovedala,som sa to len náhodou dozvedela od švagriny akože kedy nám to chcela povedať??? keď prídeme do našich na vianoce???
no a najnovšie ma ignoruje kámoška, v stredu porodila a od vtedy mi nedvíha telefón, jej mama sa nahnevala na moju že ju moj otec nepozval v novembri na oslavu 60. narodenín, ako keby mama za to mohla, pritom ona môjho otca nemá moc v láske, takže nechápem
pritom som sa s ňou pred pôrodom normálne bavila aj som jej volala v deň pôrodu no od vtedy nič, ani mojej mame obydve nedvíhajú telefón a mama si to strašne pripúšťa a veľmi ju to trápi, ma to štve pretože ona za nič nemôže, niektorý ľudia sú proste šíbnutí
sorry že sa tu tak rozpisujem, ale nemám sa komu vyžalovať len vám

esmemia
19. dec 2011

Ahojte babulky,tak ja mam za sebou preventivku na gynde a doktorka povedala,ze som v poriadkua aj vsetko je ok,ze som po ovulke z praveho vajecnika,co som vedela.No a povedala ,ze ak sa nam do roka co bude uz v marci nepodari babo,tak si mam prist po papier s odporucanim do Iscare u nas v MT a ze mi daju volake tabletky,injekciu a sa uvidi,fnuk no asi to po tom roku nebudem hned riesit,necham to tak a uvidime co z toho nakoniec bude.
A je strasne co sa to zas pred sviatkami deje dokelu @rysauka -ja uz ludom vobec nerozumiem
@monika2712 moja a tebe pevne nervy a muzovi by som povedala,ze ak sa na to nepozrie aj z tvojej strany,tak nech je s rodicmi,ved si vybral zivot s tebou a nie s otcom...mal by si branit svoju rodinu,aj ked ste zatial len dvaja,pardon traja aj Jozo!!!!!!!!

linuska1
19. dec 2011

@asemilka j asi uz plany radsej nerobim..🙂)
@monika2712 je nas vela v klube co riesime svokrovcov.. neboj.. 🙂)
@marcovka1 mna tlacilo DNP..ale aj to sa da poriesit... 🙂 aj ked popravde som myslela ze nam to vyjde hned..🙂)

nufacikmi
20. dec 2011

caute kočky...včera mala prísť mrcha a zatiaľ nič 😉

gretkav
20. dec 2011

dobre ranko kocky... @nufacikmi to vyzera dobre 🙂 ja dnes podledny den mrchy..najblizsia az 13.1. (dufam ze nepride🙂) teraz nas caka mesiac plny keksikovania 🙂

nufacikmi
20. dec 2011

@gretkav jaaaj, kiežby...príznaky sú všelijaké 😀 som si povedela, že počkám ešte dnes a ak nepríde, tak zajtra testujem...len do rána sa asi zbláznim, to čakanie či príde alebo nepríde je napínavejšie ako nejaký film 😉
a práve tento mesiac sme to neriešili, nechali sme tomu voľný priebeh... tak šup-šup keksikovať, nech tá najbližšia už nepríde 😉

asemilka
20. dec 2011

@nufacikmi to vyzera nadejne 😉 drzim palce 🙂

babule.. mne je dnes zle... doma sme chlebik ani nic take nemali, tak som si chcela kupit pri robote... ale tak ma napinalo z tych vsetkych voni... ze som zase skoncila pri tycinkach... ☹ hladna, zle je mi... na nic nemam chut 😀 a spala by som strasne...

nufacikmi
20. dec 2011

@asemilka dakujem, dúfam že si zajtra nájdem 2// alebo že ma mrcha neprekvapí 🙂 ale doma mám len jeden testík a to rapid, o nom ste minule písali že nie je až taký spoľahlivý, tak neviem...
fíííha, to až takéto stavy prežívaš..ale teraz nemôžeš byť hladná, musíš papať 🙂