icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
20. dec 2011

@dajaja vo stvrtok rano nakoniec. lekarka skonstatovala, ze je to sice skoro. ale mali by sme nieco zacat robit 🙂

monika2712
20. dec 2011

@dajaja ahoj ano, ideme asi oddychovat, preliecim sa, v januari pojde asi on na to vysetrenie.. no a potom sa uvidi..
uz sme viac menej udobreni, akurat ze tema vianoc ostala nedoriesena, ze ci budeme teda samy alebo pojde k rodicom a ja s otcom k bratovi.. teraz isiel na futbal, tak sme to nestihli prebrat, tak snad zajtra podari... nuz a ocakava ze sa ospravedlnim svokrovi, nemusi to byt hned, co ani nebude, ale proste raz, ze sa mame porozpravat a mam mu povedat co mi vadi.. nemyslim si ze to niekam povedie, lebo on sa nezmeni, takze ja sa mozem aj na hlavu postavit, on bude furt trepat to iste, furt poucovat vsetkych, a mne asi neostane nic ine ako to brat jednym uchom dnu druhym von a naucit sa to ignorovat, tak ako to ignoruju ostatni.

dajaja
20. dec 2011

@asemilka to ta naozaj skoro objednala, ale uz by malo byt nieco vidiet, ved uz budes v 6tt.. ja idem az 30teho, musim si este chvilku pockat. najradsej uz by som to mala potvrdene pred vianocami, aby som mohla s kludom oznamit rodine novinku..

asemilka
20. dec 2011

@dajaja no ja som bola v tom, ze medzi sviatkami pojdem. ale ee... ideme teraz 🙂 ja sa len hrozim, ze musim prist nalacno... nie nasmadno... umrem hladom, kym ma vysetri 😀

dajaja
20. dec 2011

@monika2712 no niektori ludia su naozaj tazke povahy a je lepsie sa to snazit odignorovat ako to riesit.. moji svokrovci su nastastie v pohode, aj ked uz som tiez mala na nich tazke srdce parkrat, ale nejak som to predychala a nechala to tak. nestava sa to casto, tak sa to da.. ale tiez som taka povaha, ze keby ma niekto nonstop poucuje, tak vybuchnem.

dajaja
20. dec 2011

@asemilka tak to ides asi aj na krv, ked nalacno.. ja som sa pytala, ci mi zoberu krv, ale sestricka mi povedala, ze zatial mi spravia len ultrazvuk a nebudu ma viac trapit. mam prist s plnym mechurom, aby bolo nieco vidiet..

asemilka
20. dec 2011

@dajaja no... ale tak s krvou som zmierena... tak preto mam neprist smadna... este sa jej tam aj pocikam 😀 to bude sou 😀

monika2712
20. dec 2011

@dajaja no vies, trafili sa fakt do zleho dna, tri dni po sebe som plakala, dosla mi mrcha, nevyspata, nasrata na cely svet.. a on ma zacal medzi dverami buzerovat.. nuz.. tak to schytal.. keby to bola svokra, schyta to ona.. proste niekto si to musel odniest a bol to zrovna ten, co sa na to najviac urazil... co narobim, je to pako, nervy v prdeli, hulvat.. ale svokra na to povie len to, ze on je dobrak, on to tak nemysli, len proste tak reaguje ako reaguje, ze on je taka povaha.. nuz fajn, aj ja som taka povaha, ze poviem co mam na jazyku, neviem si do neho vzdy kusnut a ked ma niekto nasere, tak proste vybuchnem.. hlavne ked so mnou akurat este aj hormony slahaju.. mrzi ma to na jednej strane, ale na druhej, aspon svokra konecne pochopila, ze by mala konecne prestat robit rozhodnutia za nas, lebo za to ze ona si mysli ze vie najlepsie co je pre mna dobre... bez toho aby sa ma spytala ci to tak citim aj ja... furt do vsetkeho len nuti, do vsetkeho sa stara.. tak sa proste veci nedaju... stale len opakuje, ze oni to myslia v dobrom.. ale ako nam s tym lezu na nervy to si neuvedomuju...

linuska1
20. dec 2011

a moja mrcha sa stale niekde flaka...

monika2712
20. dec 2011

@linuska1 moja a ty co? si odkladas prichod na vianoce? 😒 divne.. no ja som uz v posteli, sama doma s kocurom, dnes to vidim na skory spanok uz pocas ordinacie.

monika2712
20. dec 2011

Do kelu uz teraz som zistila ze nejde Ordinacia ale ten blby Sultan!! 😠

rysauka
20. dec 2011

brrr baby u nás je -14 stupňov

rysauka
20. dec 2011

@linuska1 test si už skúšala?

linuska1
20. dec 2011

@monika2712 - to asi z tych vitaminov na predlzenie lutealnej fazy.. alebo ja neviem... ☹
@rysauka - vcera som skusala biely ako sneh... a aj teplota prudko klesla.. takze tehotenstvo eee...

linuska1
20. dec 2011

@rysauka a nehovoriac o tom ze sme sa vobec netrafili do ovulky..🙂))

mukesina
20. dec 2011

@rysauka waaaaaau riadna teplotka, ja mam peknych 25 stupnov, ale v piatok asi po prileti do BA zamrznem.

mukesina
20. dec 2011

@dajaja no mne sa riadne zdviha zaludok 😝 len si spomeniem na jedlo a mi je zle 😝 .Uz nech so aspon v BA a nech let prezijem a bude vsetko ok.toho sa najviac bojim 😒

mukesina
20. dec 2011

@asemilka no ja som za cely den nic moc nezjedla ☹ teraz som si dala pomaranc tak o trosku mi je lepsie. cely den zaludok mam obrateny ako keby som bola po nieako zure

ivuss01
20. dec 2011

my mame teplejsie: -13 🙂 dufam, ze rano nastartujem auto 😕

asemilka
20. dec 2011

@mukesina kysle je vraj dobre, tak skus kysle uhorky, kapustnicu 🙂 inac.. mne celkom ide aj chlebik so slaninkou 😀 slaninku ja jem stale, ked ma brucho boli a potom ma z nej prestane 😀

anastacia242
20. dec 2011

@monika2712 cau Moni, nočitam tu to nešťastné pohádanie sa...tak snáď sa všetko urovná a bude dobre..a nakoniec budeš mať aj pekne Vianoce 😉 😉

anastacia242
20. dec 2011

@asemilka ahoj, no daj vediet ako dopadne prehliadka, držím palčeky nech ste obaja v poriadku 🙂 a malo by uz byť vidno aspoň tep babatka.... 😉

anastacia242
20. dec 2011

ahojte babule, tak momentálne na vás nemám veľa času..v robote máme veľa a ked prídem domov..som rada, že konečne mam pokoj a klud..dnes som sama, lebo muz isiel na koncoročne posedenie, tak mam na vas trosku casu, kym zalahnem do postele....PRAJEM VÁM VŠETKYM POKOJNE SVIATKY, TEHULKAM HLAVNE ZDRAVIE A BUDÚCIM TEHULKÁM SKORÉ OTEHOTNENIE..... 😉 😉 😉

gretkav
21. dec 2011

@nufacikmi Ahoj 🙂 tak ako? testla si??dufam ze uz mas riadne kolajnice 😉

nufacikmi
21. dec 2011

ahojte baby 🙂 môj testík: rapi clear 10, 31 DC....je to dosť rozmazané, v skutočnosti je to viac viditeľné 😀 stále tomu nemôžem uveriť

gretkav
21. dec 2011

@nufacikmi jeeeeej kraaasny darcek mas pod stromcek 😀 gratulejeeeeem a nech sa drzi drobec zubami nechtami tam kde ma 🙂

nufacikmi
21. dec 2011

@gretkav ďakujem 🙂 veru, ten najkrajší a ešte k tomu manžel mal včera narodeniny...on má voľno a ešte spí, som mu nechala na stole lístoček, na ktorý som napísala: Dobré ráno tatko 😀
mám trošku obavy, ale však tam mu je teraz najlepšie, tak nech sa len drží 9 m 🙂

gretkav
21. dec 2011

@nufacikmi tak muzik bude mat riadne prekvapko 🙂 juuuj sa tesim s tebou...myslim ze tento mesiac si uz stvrta z tohto fora 🙂 mozno aj na mna niekedy stastie sadne 😎

nufacikmi
21. dec 2011

@gretkav až sa čudujem, že tak dlho spí...ja som asi 2x bola v noci hore, som sa nevedela dočkať rána...veru, tento mesiac ja nejaký plodný 😀 Ja tomu aj tak nechápem, tento mesiac sme tomu dali voľný priebeh, vôbec sme to neriešili, sexikovo sme mali 6 DC, 8 DC, 11 DC a 18 DC, vôbec to nevychádzalo cez ovu a aj tak sa zadarilo?
určite aj vám sa čoskoro zadarí, ty si teraz ako na tom?

ivcek
21. dec 2011

@nufacikmi
mojaaa gratulujem...to je super...😀 kraaasny darcek....
....inak aj mm mal vcera narodeniny...😀 mame dvojicky za muzov?...😀 😀