icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
21. dec 2011

Kde ste vsetkyyyyyyyyyyyyyyyyyy????????????????,

anastacia242
21. dec 2011

@monika2712 ahojky...tak najlepšie bude neriešiť to...iba povedať, že ťa to mrzí a hotovo a ostatné nerieš...jedným uchom dnu a druhým von...aj tak to nezmeníš a len seba budeš trapiť ..obmedzit navštevy a basta..nech si kazdý zije svoj zivot... 😉

monika2712
21. dec 2011

@esmemia moja ja som dnes zaspala o pol deviatej pred telkou, kedze v nej nic nedavali a ja mam uz stvrty den depku, som sa prave premiestnila so postele a idem spat, dnes mm gratuloval na fb svojej byvalej k tehotenstvu, ma to zase vzalo, tolko tehotnych okolo mna, mladsich odo mna, citim sa fakt mizerne, dnes je este k tomu 6 mesiacov od maminej smrti, zajtra idem s otcom na cintorin, bude to tazke tam neplakat v tomto predvianocnom case. ☹

linuska1
22. dec 2011

30 DC mrcha nikde.. test negativny... na porazenie...

oskvarka
22. dec 2011

😖 caute babenky ja som sa dnes zobudila na PMS bolesti ... joooj debka prevelika (aj ked tento mesiac nic nebolo tak nieje na co cakat a preca som vedela ze budem mat mrchu presne na vianoce.. teda este nedosla ale do soboty to stiha isto... :()... ani z postele sa mi nechcelo vygulat hned som rano myslela na to ake by to bolo krasne keby som va v sobotu mohla testovat a boli by tam... podstromčekové // 😖 .... nevadí... nový rok to istí 🙂
nevsimajte si ma len som sa chcela vykecat...
.. ale vidim ze niesom sama... baby ... pozityvne myslenie hlavu hore ... 🙂.. dalsi mesiac je ten nas;) @monika2712, @linuska1.. a vsetky ostatne 😎

orchis
22. dec 2011

dobre rano baby 🙂 zacala som si vas citat, ale po niekolkich stranach som to vzdala 😅 ved kym by som docitala uz by som nemala cas ani nic napisat 😀
ja som asi vcera mala ovulku, usudzujem z jemnych bolesti praveho vajecnika. no momentalne sa nechcem snazit, vyhybam sa snazilkovaniu pocas plodnych dni, zacneme znovu az vo februari 😎
@monika2712 tak toto sa najde asi v kazdej rodine 😉 my ideme na vianoce k "svokre" tak uvidime ci to prejde bez zvysovania hlasu. ideme tam len na dva dni, ale niekedy aj to je moc, ona je presne ako tvoj svokor 😅 ved mi hned na zaciatku vysvetlovala ako spravne prat biele veci, potom nieco k zehleniu, potom ako by sme sa mali spravne stravovat....a dokonca este aj co mam pouzivat pri sprachovani.... 🙄 aj som na nu zdvihla hlas ale kedze som vtedy vobec nevedela po fr tak somsa len priatelovi nastvana postazovala a on sa ma hned zastal tak zenska nahnevana odisla ale o niekolko minut sme sa vsetci ukludnili a zivot ide dalej 😉 u naj viem, ze nam chce len dobre ale niekedy je to az ponizujuce, taketo poucovanie 😠 tak uvidime ako to dopadne tentokrat 😅

oskvarka
22. dec 2011

@orchis tvoja svokra je nieco ako moja mama vzdy mi je muzika luto ked ideme ku nam domou lebo nikdy neviem co z nej vylezie :D... ale tento vykend ku podivu bola v pohode ... ale ja som sa 2 dni nevyspala doma co som mala stres ze co bude zajtra...

orchis
22. dec 2011

@oskvarka ved nikto z nas nie je perfektny, vsak? 😉 ale tak ta moja sa dost zmenila oproti tomu ked sme tam boli prvykrat, uz menej poucuje, ale kazda navsteva je pre mna 100% vypatie nervov 😀 nastastie byva daleko, vidime sa velmi zriedkavo, tak tie 2-3 dni co sme u nej sa vyhybam konfrontaciam, len cim lepsie budem hovorit po fr tym horsie to bude s ovladanim svojho ostreho jazyka 😀

ivcek
22. dec 2011

@orchis
Ahoj moja - ako sa mavas? sme ta tu uz veru dlho nevideli...😀
orchis prepac....som asi nepostrehla...preco sa vyhybate snazeniu a zacinate az vo februari?

oskvarka
22. dec 2011

@orchis na moju mamu zabera tema o pocasi... 😝 ...to vies mamina je ucitelka.. tazky oriesok :D

linuska1
22. dec 2011

@orchis veruze si tu dlho dlho nebola..🙂

asemilka
22. dec 2011

zodpovedame koncu piateho tyzdna 😵 cca to sedi aj podla kalkulaciek na nete... podla jednych koncim 5. a podla druhych zacinam 6.... zatial vsetko ok, nieco malicke si plava na svojom mieste 🙂 a brali mi 4 ampulky... ale zijem 😀 zajtra po 10.tej mam volat kvoli vysledkom. dalsia kontrola 19,01. a ked bude srdiecko, tak 07,02. na prvu poradnu 🙂

ivcek
22. dec 2011

@asemilka
jeeeej super...tesime sa...
"nieco malicke si plava na svojom mieste" 😀 😀 drobcek malyyyyy.....😀

asemilka
22. dec 2011

@ivcek 😀 tak to povedala lekarka 😀 ja som ju prvy krat videla usmiat sa 🙂

ivcek
22. dec 2011

@asemilka
da sa vobec povedat ako sa citis? urcite krasny pocit, ze? 🙂

asemilka
22. dec 2011

@ivcek neviem sa sustredit na robotu 😀

esmemia
22. dec 2011

Dobre ranko zienky,mne sa dnes snival,taky krasny sen ,ze som si nasla dve ciarocky na teste a teplotu som mala cez 37 a jedine co z toho je pravda,tak len ta teplotka je hore 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2

monika2712
22. dec 2011

@esmemia fiha no kto vie co z toho bude 🙂

ivcek
22. dec 2011

@esmemia
drzime palceky...🙂

Inak baby....mne sa tak dneska nechce.....niezeby som mala vela roboty....ale ani to malo sa mi nechce....🙂 uz som sa vyladila na vianocny program - nic nerobit-oddychovat...😀 😀 😀

orchis
22. dec 2011

@ivcek ahoj 🙂 no je viacero dovodov, ale najdolezitejsim z nich pre mna je, ze by som sa chcela zucastnit na svadbe svojho brata a potom hned na to bratranca v auguste resp vo februari a kedze byvame daleko tak by to v pokrocilom stadiu mohlo byt riskantne 😒 berieme to tak, ze ked sa nam ma zadarit tak sa nam zadari aj po tom februari a ak nie tak nie, svet sa pre nas nezruti 😉 ja to mam trosku jednoduchsie, necitim tu velku tuzbu po dietatku ako niektore ine baby takze ma neuspech vobec netrapi. je tu vela bab co sa priam modlia aby mali konecne babatko, maju prednost predomnou 😉

orchis
22. dec 2011

@linuska1 ja viem, ale teraz travim velmi vela casu nad franinou, dala som si pekelne tempo, este ze su tu vianoce a tak mam dneska trosku oddych, teda len trosku 😉 zajtra uz odchadzame k svokre, bude to celodenne cestovanie ale uz sa na to tesim a urcite aj nasa macicka 😀 este ze nevie co na nu caka 😀

orchis
22. dec 2011

@ivcek tak to aj ja som naladena na ten isty program a od pondelka sa musim priam nutit do vsetkeho 😅 niiiiiiic sa mi nechce........

ivcek
22. dec 2011

@orchis
dobry pristup...zadari sa ked sa bude mat zadarit...😀
....zajtra prajem prijemnu cestu ...a potom samozrejme krasne sviatky...😀 uzi si to tam...
...ozaj neviem ci si spominala...zaujimalo by ma ako vo FR prezivaju Vianoce - maju vo Francuzsku nejaky zvlastny zvyk? 😀

orchis
22. dec 2011

@ivcek dakujem a pravdaze aj ja prajem krasne vianocne sviatky kazdej mamicke a buducej mamicke 🙂

zvyky? no to zavisi od danej rodiny, ale myslim, ze podobne ako u nas, pravdaze ine tradicne menu 😉 ale ja mam radsej to nase, bude mi chybat kapustnica, ale v januari idem na sk a nasi mi slubili, ze si ju urobime dodatocne 🙂 tu sa jedia tradicne ustrice, foie gras a tusim morka sa upecie.....

asemilka
22. dec 2011

@orchis nasa strasne mraucala, ked sme isli s nou prvy krat v aute... a nakoniec sme zistili, ze ona sa rada pozera 🙂 tak sme ju dali na voditko, prippli voditko o zadne opierky na hlavu - na zadnych sedadlach a madam si vyliezla pod zadne sklo a tam sa uvelebila 😀 tak sme mali taku atrakciu za sklom 😀

esmemia
22. dec 2011

@monika2712 moja to mi je luto,ze si sa vcera tak zle citila a mozno ked dnes pojdes za mamkou na cintorin a sa vyplace,tak sa ti ulavi a maminka ti dopraje aspon trosku pekne Vianoce.
No neviem co z toho bude,vela necakam,ale tak bol by to zazrak :D
@orchis moja krasne pezitie Vianocnych sviatkov Vam prajem a stastnu cestu.
@asemilka jeeeeeeeej,tak to je krasna sprava,ze bublinka plava :D
@ivcek dakujem

orchis
22. dec 2011

@asemilka no ta nasa zvlada v pohode pod sedadlom asi polku cesty ale potom sa vyberie na prechadzku po aute a mnauci takmer cely cas, som si ista, ze si to neuziva ale tak aspon nie je rozmaznana, obcas si musi nieco to odtrpiet 😅 my ju hned po nastupeni do auta vypustame z jej tasky a celu cestu ma volnost pohybu po aute, ja davam na nu pozor aby neliezla nikde poblizku vodica 😉 no nuda to teda nie je a svokra ma svoju macku, strasnu potvoru, ta ked nema naladu tak sa jej radsej ani nedotykat, skrabe a hryzia ako diva, juuuuj len raz by som ju dostala do opateri........ta by uvidela! 😀 😀

orchis
22. dec 2011

@esmemia dakujem 🙂 a tak snad nam onedlho oznamis aj ty tu dobru spravu 😉 este raz krasne vianoce 🙂

esmemia
22. dec 2011

@orchis hhii no neviem uvidime :D ...dnes som ocikala len tak ovu test :D no taky ocikany ako mala @asemilka sa ten moj dnesny nehrabe,takze mi je jasne,ze moj ocikany tehu test rano 24. bude bieeeeeeeeeely :D aspon niekde bude bielo,ak sa sneh roztopi a nevydrzi do Vianoc :D

asemilka
22. dec 2011

@esmemia ja som mala prvu palicku na ovu teste slabucku, taky duch.. potom silnejsia a potom uplne pozitivny test.. tak som si robila rano tehu a palicka tam bola 😉