Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Ahojte baby, ja som prave prisla z mega nakupu, som rada ze konecne sedim, rano som bola na krvi, potom jeden nakup v elektro, potom kadernicka, potom tesco nakup, chcela som skocit aj za kamoskou co ma to male babo,ale zrusila ma ze nema cas, tak som sla rovno domov.. teraz rozmyslam ci ist piect uz dneska alebo az zajtra, nechce sa mi ale zajtra toho bude vela, aj kapustnicu robit aj salat, aj kolac.. no uvidim, zatial oddychujem, zajtra na obed pride otec pomoct urobit kapustnicu, vecer ide k bratovi, svokrovcov ideme okolo druhej na stedry den, moj drahy sa totiz rozhdol, ze on sa tam naobeduje, a potom vraj bude jest to iste so mnou doma.. tak to som fakt zvedava... akoze trocha ma tym nastval, ze tam mieni mat uz o druhej cely vianocny chod, ale co narobim.. to asi aby mamku nenasral ze si nic neda... ja len potom nechapem komu vlastne idem varit.. sama sebe.. 😠 😠
@ktore moja to je ovu testik 😉 ,tak drzim palceky nech sexik na ovu bude uspesny 😉
@asemilka hmmmm mam sice maeho chrobacika v hlave ale neviem,budem musiet vydrzat do Vianoc rana a testnem rovno tehu testom,co j avieeeeeeeem,teraz som sa nan bola pozriet a je o cosi lepsie vidiet tu palicku dokonca je silnejsia ako ta z 16DC hmmmmmmmmm Boze co by som dala za to keby to nebol len daky blud ale naozaj by to klaplo,ved to by bol doslova zazrak :D
@monika2712 No moja ty si toho dnes postihala,uff mne sa zas nic nechce,ja zajtra peciem uz iba muffinky a robim salat a kapustnicu postavim v sobotu okolo obeda a do 5 vecer bude hotova .No ako ked okolo 2 bude jest u mamky ,tak potom kedy chce jest doma???O ktorej???Ach jaj ved uz nie je male dieta,uz by aj jeho matka mohla pochopit,ze si zaklada vlastnu rodinu a osamostatnil sa,tak nemozu cakat,ze rok co rok budete na Vianoce tam 😠 ach by som im vedela vycistit zaludok,ci ako dcera,ci ako nevesta a nech sa nastve cely svet na mna 😉
@esmemia vies co moja, uz sa nechcem hadat, aj tak sa este musim "ospravedlnit", drahy sa tak rozhodol, som sa ho pytala, ze ci teda mieni este jest aj doma, a tvrdil ze ano... ja nechapem, ale oni to asi cele kvoli mne presunu na obed alebo co... ja som chcela ze podme tam na 12tu, ale to on nechcel,lebo ze to mamka nestiha, to by musela o 6tej vstavat, takze ona bude mat nachystane uz komplet menu o 14tej pre neho.. ja tomu nerozumiem, som myslela ze ideme tam len na kavu, pokec, a ideme domov.. ja tam teda urcite jest nebudem, kazit si chut na vlastne dobroty 😀 😀 aj tak mi u nich nechuti..
tak skusim... 🙂 ja dnes 30 dc..mrcha nikde... ale tehot. test.. uplne snehobiely.. :( tak ja neviem.. urcite by mi uz ukazal... keby som bola...
ten ovu test si si robila teraz?... alebo ked bola ovu?..
@esmemia btw, zabudla som ze som stihla este aj cintorin s otcom... tak sme si poplakali. ale pojdeme asi aj 24.teho, kedze manzel dnes nebol so mnou, a maminka mala 24 meniny.
Dievčatá prajem Vám príjemné prežitie Vianočných sviatkov hlavne veľa pohody a dobrej nálady 😉
@nikol.l aj tebe! 😉
@linuska1 No moja tak co ich je na fotke viac tak ten 12dc bolo pred ovu,ten 15 DC uz bolo po ovu urobila som aj 16DC a potom 19DC a teraz dnes ked mala spala som 23DC som dnes 10DPO ,takze neviem neviem co si mam mysliet vsak v sobotu to rozlusknem,zatial sa netesim vobec ,nie je na co je to len duch 😉 Daj vediet ako si dopadla a nepisala si,ze pri malej ti ukazal az neskor test,ze si tehu???
@monika2712 uff moja,chapem ta,to som len napisala,co by som urobila ja ,tak potom na meninky popraj mamke vsetko dobre aj od nas .
@nikol.l moja aj tebe 😵
@esmemia dakujem... vobec sa mi nechce ist tym svokrovcov, asi mi to len pokazi celu naladu.. ale tak co narobim.. idem postavit stromcek asi.. ozdobim a pojdem piect., nech tu len tak nehnijem.. 😀
@monika2712 veru utekaj ho postavit :D a piect by som sla s tebou :D co ides piect???Ja mam napecene linecke,vanilkove rozky a medovnicky,zajtra este plus muffinky
@esmemia ano pri malej mi ukazal az neskor.. ale to som mala 28 dc... neviem presne po kolkych dnoch mi ukazal test tehotestvo... snazim sa spomenut uz druhy den..🙂 vtedy ma nenapadlo ze som tehotna... raz som urobila .. vysiel neg..... tak som si povedala v pohode.. ze mi meskaju lebo svadba.. svadobna cesta.. stres ...neriesila som to... a robila som si az ked mi poriadne dlho meskali... a ten uz bol pozitivny... ale netusim po kolkych dnoch.. ☹
@esmemia iba cintronky.. robievala to mama. snad sa mi podaria. 😉
..Baby....mame kraaasnu 500 stranu....😀 😀 😀 😀
@linuska1 jaj moja,no som zvedava aky budes mat zaver :D
@monika2712 jej to nepoznam

@asemilka no ja som minula posledny co mi ostal :D mam ich pofotene vsetky spolu,ale musela som trosku upravit abybolo lepsie vidiet nazivo je to o inom :D