Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
nemas v albume foto?.. ovulacnych,..? asi som aj tento mala urobit rano.. nie?... 🙂) 30 dc a ani duch...🙂)) ine by uz mali kolajnice ze az..🙂)
@linuska1 moja aj ja ti prajem tie dve // ,no ja som len 23 a zvykla som mavat dlzku cyklu od tych 30-35 dni,no ked mi prisla tento mesiac skor ovulka,tak neviem kedy cca ocakavat mrsku,ale ak to budem brat podla LF tak tu mavam tak 14-15 dni a vychadza to na toho 27 tusim. No budem testovat uz na Vianoce aj ked necakam na nom nic ,ale ak by nahodou tak by som mala o darcek pre priatela viac a pre seba najvacsi :D ale necitim sa na tehu tak aspon mam vzruso :D
@asemilka Moja ani ja by som ich nepustila
No holky, mam dopecene, stromcek vyzdobeny, drahy ma pochvalil, ze som tu navodila vianocnu atmosferu aj napriek tomu ze sa tak necitim, vonia to tu teraz ako voniavalo u nas doma ked maminka piekla.. dokonca sa mi aj celkom podarilo tie citronky 😉
@monika2712 moja tak to som rada,aj by som okostovala :D najdem na nete receptik,nech kuknem co to je :D
@linuska1 no kto caka ten sa docka :D tak len pekne cakaj moja
@esmemia moja vela toho nenajdes, su take podobne, ale bez vajicok dakde,
ja som dala:
280 g hladkej muky, 180g praskoveho cukru, 1 citron - kora nastruhana aj stava vytlacena, 2 zltka, a 120g masla..
vsetko zmiesas,vyvalkas a vykrajujes, natres bielkom a ozdobis mandlou alebo orechom.. a pecies.
dam foto?
@esmemia nieco podobne :
http://www.varime.sk/recepty/citronove-keksy/
@monika2712 receptik prepisany :D a bude sa piect s neterkami pred silvestrom aj @asemilka keksy :D daj aj foto :D tvojich

@esmemia trubka som, nekupila som maslo!! 😠 😠 tak musim cakat na muza, ktory je dnes este k tomu dlhsie v praci lebo mne sa nechce uz ist do obchodu. tak asi budem piect do noci dneska..
inak to su take akoby susienky, keksiky alebo ako to nazvat s citronovou prichutou a vydrzia aj tyzden dobre..