icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
22. dec 2011

@esmemia trubka som, nekupila som maslo!! 😠 😠 tak musim cakat na muza, ktory je dnes este k tomu dlhsie v praci lebo mne sa nechce uz ist do obchodu. tak asi budem piect do noci dneska..
inak to su take akoby susienky, keksiky alebo ako to nazvat s citronovou prichutou a vydrzia aj tyzden dobre..

asemilka
22. dec 2011

@linuska1 takyto test som mala den pred tehu testom 😀 😉

linuska1
22. dec 2011

@asemilka

ale na tehu by bol uz aspon duch.. nie?... ja nemam ani ducha nic...

asemilka
22. dec 2011

@linuska1 ja som tri dni po sebe skusala ovu test... a silnel, tak az potom som na 4.den rano robila tehu test. zalezi aj do vysky hladiny hcg

linuska1
22. dec 2011

nemas v albume foto?.. ovulacnych,..? asi som aj tento mala urobit rano.. nie?... 🙂) 30 dc a ani duch...🙂)) ine by uz mali kolajnice ze az..🙂)

asemilka
22. dec 2011

@linuska1 nemam... a co sa tehu testu tyka, tak som ti uz spominala kamosku... 10 dni meskal mrcha, kym tehu test ukazal palicky 🙂

asemilka
22. dec 2011

toto sme dostali vcera na babskej jazde 😉

linuska1
22. dec 2011

@asemilka tak som zvedava ako nakoniec dopadnem..🙂

dajaja
22. dec 2011

@linuska1 @esmemia som velmi zvedava ako dopadnete s tymi ovu testami.. vyzera to nadejne. drzim vam palceky 🙂

esmemia
22. dec 2011

@linuska1 no moja,tak ty máš oproti mojím ciarkam riadne čiary. Ak by to malo znamenať predzvesť tehu,tak u teba by to bolo na 98% a u mňa max 5%.

esmemia
22. dec 2011

@linuska1 no moja,tak ty máš oproti mojím ciarkam riadne čiary. Ak by to malo znamenať predzvesť tehu,tak u teba by to bolo na 98% a u mňa max 5%.
@asemilka moja to je krásne

dajaja
22. dec 2011

@asemilka naozaj pekny datum 🙂 som zvedava, aky mne doktorka vypocita. podla poslednej ms mi to vychadza uz na 9. augusta. ale ja mam strasne dlhe cykly, plus tento mesiac sa mi este aj ovulka posunula o 3 dni, tak si myslim, ze by to malo byt az 19. augusta..

linuska1
22. dec 2011

@esmemia ale ja som 30 Dc...🙂

asemilka
22. dec 2011

@linuska1 ja ti prajem // na tehu teste

asemilka
22. dec 2011

@dajaja podla poslednej ms mi to vychadza 5+1, dnes lekarka spominala, ze zodpovedame ukoncenemu 5 tt.. tak to sedi 🙂

asemilka
22. dec 2011

@esmemia ja som ich nevedela z ruky pustit 😀

dajaja
22. dec 2011

@asemilka robila ti aj ultrazvuk? alebo podla coho zisti, v ktorom tyzdni si? ja si myslim, ze som dnes ukoncila 6. tyzden.

asemilka
22. dec 2011

@dajaja sono a vysetrovala zdola... a netusim, podla coho to vedela 🙂 asi podla velkosti vaku a plodu..

linuska1
22. dec 2011

@asemilka co ja by som za ne dala..)))

dajaja
22. dec 2011

@asemilka aha 🙂 ako ti dobre, ze uz to mas oficialne potvrdene 😉 ja si este musim tyzden pockat. som velmi zvedava, ze ci uz nieco bude vidno aj na normalnom sone..

asemilka
22. dec 2011

@dajaja ale urcite ano 🙂 neboj, vsetko bude ok 🙂

esmemia
22. dec 2011

@linuska1 moja aj ja ti prajem tie dve // ,no ja som len 23 a zvykla som mavat dlzku cyklu od tych 30-35 dni,no ked mi prisla tento mesiac skor ovulka,tak neviem kedy cca ocakavat mrsku,ale ak to budem brat podla LF tak tu mavam tak 14-15 dni a vychadza to na toho 27 tusim. No budem testovat uz na Vianoce aj ked necakam na nom nic ,ale ak by nahodou tak by som mala o darcek pre priatela viac a pre seba najvacsi :D ale necitim sa na tehu tak aspon mam vzruso :D
@asemilka Moja ani ja by som ich nepustila

linuska1
22. dec 2011

@esmemia ani ja sa necitim.... ziadne priznaky.. ani prsia.. nic... len ma pobolieva brucho ako pred mrchou. stale chodim kontrolovat lebo si myslim ze som uz dostala...
a teplotka mi isla dole... dva dni.. teraz pomalicky supa.. uvidim ako zajtra...

esmemia
22. dec 2011

@linuska1 tak tfuj tfuj,nech pekne stupa do neba :D aj mne dnes vybehla hore a som zvedava ,ze co bude zajtra

linuska1
22. dec 2011

@esmemia ja som si stale myslela ze ked mam kratku lutealnu len 8 dni.. tak ze aspon vysledok budem vediet hned..🙂) ze nemusim cakat 14 dni od ovulky... do vysledku.... a pozri.. aj ja musim cakat.. 😀

monika2712
22. dec 2011

No holky, mam dopecene, stromcek vyzdobeny, drahy ma pochvalil, ze som tu navodila vianocnu atmosferu aj napriek tomu ze sa tak necitim, vonia to tu teraz ako voniavalo u nas doma ked maminka piekla.. dokonca sa mi aj celkom podarilo tie citronky 😉

esmemia
22. dec 2011

@monika2712 moja tak to som rada,aj by som okostovala :D najdem na nete receptik,nech kuknem co to je :D
@linuska1 no kto caka ten sa docka :D tak len pekne cakaj moja

monika2712
22. dec 2011

@esmemia moja vela toho nenajdes, su take podobne, ale bez vajicok dakde,
ja som dala:
280 g hladkej muky, 180g praskoveho cukru, 1 citron - kora nastruhana aj stava vytlacena, 2 zltka, a 120g masla..
vsetko zmiesas,vyvalkas a vykrajujes, natres bielkom a ozdobis mandlou alebo orechom.. a pecies.

dam foto?

esmemia
22. dec 2011

@monika2712 receptik prepisany :D a bude sa piect s neterkami pred silvestrom aj @asemilka keksy :D daj aj foto :D tvojich