icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
23. dec 2011

@esmemia chapem... ved kazda sme chceli ten vianocny darcek...

linuska1
23. dec 2011

@esmemia my sme sa do ovulky tiez absolutne netrafili podla teploty... ovulka bola podla teploty 19 dc... mysleli sme si ze ovulka je 16dc...snazilkovali sme 15 a 17dc... 17 dc rano...

asemilka
23. dec 2011

@monika2712 to robi aj nasa liza 😀 ked prideme neskoro domov, tak robi bordel 😀 vyhadzuje veci zo suflikov 😀 a kuchynske servitky musime davat na chladnicku... inac nam nikdy nevydrzali dlho 😀
@linuska1 tak mozno nie su dobre... neskusis skocit rychlo do lekarne?

esmemia
23. dec 2011

@linuska1 No to nejde do hlavy ani mne...hmmm nechces skusit ten drahsi digi testik????
@rysauka No tak uvidim,ale u mna je to testovanie len z vedavosti,dva mesiace nebol ziadny dovod,nestihla som ani ocikat test,tak teraz si spravim na Vianoce a ak nic,tak si dam aspon vinko vecer :D

esmemia
23. dec 2011

@linuska1 No ale tie dva dni pred co ste snazilkovali je tak na dievcatko ak vydrzali plavci :D

linuska1
23. dec 2011

@asemilka
@esmemia

rozmyslala som ze vybehnem..ale nechce sa mi... lekaren mam dost daleko... ☹

ale asi sa obleciem a pojdem...
zvedavost je silnejsia ako lenivost.🙂)

linuska1
23. dec 2011

s ktorym mate dobre skusenosti?... myslim znacku.🙂) co ukazuje pozitivne.🙂))

linuska1
23. dec 2011

@esmemia ja by som aj chcela dievcatko...ale keby stale vydrzali.. tak by som bola uz daaavno tehotna..🙂) na to sa nespolieham..

asemilka
23. dec 2011

@linuska1 no len bez 🙂 ja som tiez zvedava 😀 mamatest odporucam... 🙂

esmemia
23. dec 2011

@linuska1 No moja asi naj je mamatestik.tak ja teraz utekam a som zvedava,ci ti nieco ukaze,musim ist piect a varit a venovat sa malej :D

asemilka
23. dec 2011

takze vysledky z krvi.. mam protilatky na toxo, cize som ju dakedy prekonala, trosku zvysenu hladinu glukozy... ja co cukor a sladke skoro nejem... ale ostatne ok... 🙂 a pri dalsej prehliadke robime znova odber kvoli cukru... 😒

linuska1
23. dec 2011

mamatest nemali... mali jedine woman test a digitalny cleatblue v akcii za 3,76 ..tak som kupila oboje.. najprv skusim ten woman..🙂 clear az neskor..🙂

ivcek
23. dec 2011

@asemilka
tak to je super, ze mas vysledky o.k....teda okrem toho cukru....
A co to znamena ze si prekonala toxo? ma to nejaky vplyv na nieco?

asemilka
23. dec 2011

@ivcek na nic to nema vplyv... to len znamena, ze niekedy v minulosti som ju mala a kedze o nej ani neviem, tak sa s nou telo vyrovnalo samo, co je len dobre 🙂 a druhy krat sa uz dostat neda 😀 a co sa cukru tyka, tak sesricka sa smiala, ci som den pred odberom nemala sladky den 😀 ale nic takeho ma nenapada... ale ja si niekedy nepamatam ani to, co som mala na ranajky 😀

ivcek
23. dec 2011

@asemilka
tak to je super....ze sa to druhykrat uz dostat neda....
A knizocku kedy dostanes?

asemilka
23. dec 2011

@ivcek asi az ked bude srdiecko... alebo na prvej poradni 🙂 cize najskor o mesiac..

linuska1
23. dec 2011

@asemilka
@esmemia

opisane...cakam na vysledok....

monika2712
23. dec 2011

@linuska1 cakaaaame 😉

asemilka
23. dec 2011

@linuska1 ja nemam rada cakanie 😀 ja som strasny zvedavec 😀

linuska1
23. dec 2011

taky malicky duch?...alebo si namyslam?...
dam foto...

ivcek
23. dec 2011

@linuska1
rychlo rychlo...😀

linuska1
23. dec 2011
monika2712
23. dec 2011

@linuska1 nieco malicko vidno... nuz... jedine cakat a zopakovat o par dni znova.

linuska1
23. dec 2011

@monika2712 strasne...strasne slabe... zopakujem... o 2 dni..snad uz potom nieco ukaze...

asemilka
23. dec 2011

@linuska1 je tam, je tam 😵 🙂 uvidis, ze bude silniet 🙂 ja som ti hovorila, ze kamoske ukazal takuto palicku test az 10 dni po vynechani mrchy... 😉 a to si mala ranny moc?

ivcek
23. dec 2011

@linuska1
fakt slabucke - ale neboj bude silniet....
...fiiiha...😀 zeby dalsia predvianocna tehulka?....krasaaa.... 😉

linuska1
23. dec 2011

@asemilka nie nie ranny... 🙂

@ivcek dufam ze bude silniet..🙂

trosku zaostrene..🙂) ale ziadne zlepsenie..🙂))

monika2712
23. dec 2011

Baby u nas prave zacalo snezit.. a tak si vravim, ze sak OK, uz nejdem nikam autom.. nech si snezi kolko chce! 😀

asemilka
23. dec 2011

@linuska1 tak ked mas takuto palicku a nie z ranneho... tak potom o dva dni ti druha palicka vyrazi oci 😉 😀
@monika2712 tu ani kusok.. ale je biela obloha, tak mozno zacne 🙂

linuska1
23. dec 2011

@asemilka nech vyrazi aj obe..🙂) len nech silnie...🙂 a nech to zase neskonci potratom... ☹