icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

katie1
23. dec 2011

@yasmin0001 @monika2712
ahojte kocky, aj my si prestavame davat pozor v marci. A tiez som pocula, ze su najzdravsie vtedy splodene deticky. Ja som nikdy nechcela rodit v zime (a uz duplom nie na Vianoce), ale uz mi je to jedno...hlavne nech je babo zdravucke...
Mne lekarka povedala, ze si mame dat pauzu tie 3 mesiace a to som ani na kyrete nebola, vycistila som sa sama. Vcera som bola na poslednom vysetreni. Som zvedava ci dojde normalne MS, ak ratam DC odkedy som zacala krvacat (ked som potratila), tak som dnes 21DC.

rysauka
23. dec 2011

dobré ráno kočky, som si konečne chcela dnes pospať dlhšie ale dva dni som vstávala o 7 tak už nemôžem ďalej spať, v stredu ma konečne po štyroch dňoch prestalo bolieť podbruško, skúsila som si spraviť test a nič, bol biely, včera som si na toaleťáku našla hlien s troškou krvi tak neviem čo to bolo, ako som vás tu čitala o tých ovu testoch tak som si urobila aj ja a bol tam taký slabulilinký dúšik tak neviem na čom som, inak som 9DPO a 25 DC, pekný deň

esmemia
23. dec 2011

@linuska1 ach moja co to teda je??,Zeby tia z tak tie lieky predlzili cyklus???To sa mi zda byt moc nie????Hod grafik moja

esmemia
23. dec 2011

@rysauka no tento mesiac je mesiac divnych cyklov ja som dnes 24DC a 11 DPO a vcera bol ten dusik na ovu teste.Este dnes vydrzat a zajtra testnem .Tuto noc sa mi zase snivalo o dvoch ciarkach a brusku :D a o tom ako sa priatel tesil a vycapil testik na biely papier na ladnicku,no ako koniec.Teplota je na 37 ach jaaaaaaaaaaaaaaaj,ja tak velmi chceeeeeeeeeeeeeeeeem @monika2712 kedy sa to plnia tie sny???

rysauka
23. dec 2011

@esmemia aj ja zajtra ráno testujem, manže išiel do mesta tak som kázala kúpiť mamatest, monika vravela že sny sa plnia zo štvrtku na piatok takže moja dúfam, že sa splní, držím palce

rysauka
23. dec 2011

@jarkova GRATULUJEM

asemilka
23. dec 2011

ja mam v hlave asi nejake hodinky, alebo co... chcela som si dlhsie pospat, dnes mam volno... ale vstala som, akoby som isla do roboty a nie a nie zaspat...

linuska1
23. dec 2011

@esmemia ja neviem... ale neznasam to ...bud alebo.. bud nech dostanem mrchu.. alebo nech vyjde pozitivny test.. .takto v strede stat je na nervy....
http://www.fertilityfriend.com/home/3814d4

rysauka
23. dec 2011

@asemilka no aj ja dnes to isté

asemilka
23. dec 2011

@rysauka asi sa velmi tesime na vianoce 😀

rysauka
23. dec 2011

@asemilka myslíš? skorej si myslím že to telo už je fakt naprogramované

asemilka
23. dec 2011

@rysauka co ja viem... ja mam bezne problem rano vstat a dnes uplne v pohode... inokedy by som donekonecna posuvala budik o 5 minut 😀

monika2712
23. dec 2011

@esmemia moja zevraj zo stvrtka na piatok 😉 ... aj mne sa snivalo predtym o pozitivnom teste presne vo stvrtkovu noc.. bohuzial mne sa to nesplnilo... ☹

ja som uz dnes doma, este lebedim pri telke, potom ma caka varenie s otcom. ale vaham ci este neist niekam do obchodu, ze mam asi malo zasob do pondelka, ale tak hadam daco bude otvorene aj 26teho.

oskvarka
23. dec 2011

@asemilka no tak problem rano vstat som nemala ani ja ale bude to asi sposobene tym ze som vcera bola u muzika v robote na kapustnici a oni ku nej dovliekli cele pecene prasa... take ako zvyknem rano o 6 ranajkovat tak dnes som ranajkovala az o 9 .. vstala som ako budik zazvonil (mam pocit ze som dokonca bola uz hore lebo som mala to prasa este v brusku ako balvan :D) a vyrazila som do prace tak skoro ze sme na ceste stretli az jedno auto a aj to asi islo z nejakeho vecerneho zatahu.. lebo chlapik mal zapnute hmlovky a bolo absolutne nehmlisto 😝 :D takze nam krasne vypalil pixeli :D

oskvarka
23. dec 2011

@monika2712 ta co si urcite nechod teraz do obchodu ja som bola vcera len peso v meste sa prejst a kupil praskovy cukor bo som zabudla a to je masaker teraz v tych obchodoch...

asemilka
23. dec 2011

@monika2712 neviem, ci zo zakona nebude vsetko zavrete...

monika2712
23. dec 2011

@katie1 troska nechapem preco musis cakat 3 mesiace ked si nebola na kyrete... osobne si myslim ze je to trochu zbytocne.. ale ak nechces riskovat, tak sa toho drz... my sme cakali 3 mesiace, presli dalsie 3 a aj tak nie som tehotna.. takze ja by som na tvojom mieste necakala, ak sa citis dobre, uz po prvej normalnej mrche ak budes mat ovulku.. ak ti teda povedala na kontrole ze je vsetko OK a maternica je zotavena.

monika2712
23. dec 2011

@oskvarka
@asemilka

baby Tesco to isti :
http://www.itesco.sk/otvaracia-doba-vianoce.html
😀
Budem potrebovat cerstve sendvice, sunky, syr na chlebicky 26.teho a to by nevydrzalo dovtedy.. takze pohoda.. a dneska asi len chlieb pojdem kupit u nas v dedine do samosky..

asemilka
23. dec 2011

@monika2712 noooo 🙂 tak hladom nepomriete 🙂

monika2712
23. dec 2011

@asemilka to urcite nie.

Inak dnes pride otec aj so psom, tak som zvedava co sa bude diat s Jozom, kedze naposledy sa videli pred rokom, to bol Jozko este krpec, zasycal na psa, ten ho potom ignoroval,ale doma na zahori zvykne macky nahanat.. nuz mozno bude veselo dneska, snad to oboja preziju bez ujmy na zdravi...

asemilka
23. dec 2011

@monika2712 neboj... jozo sa najezi, zasyci a ujde 🙂

monika2712
23. dec 2011

@asemilka no chudak sa troska bojim o neho ze bude vyplaseny a nebude sa dobre citit na vlastnom teritoriu... aby sa potom chudatko aj chcel vratit domov ak nahodou pojde von 😒

asemilka
23. dec 2011

@monika2712 aby sa nakoniec nebal viac pes 😉

esmemia
23. dec 2011

@rysauka no ja mam doma jeden mamatest a 4 tie z anglicka tusim,tak testnem ten ,zdaju sa mi byt citlive aj prvu varku ovu tstov som mala od nich
@monika2712 juj,tak bodaj by sa splnil :D
@linuska1 No teplota ti pekne stupa,podla mna by ti pred mrskou klesala a ty stuuuuuuuuuupas,podla mna budes tehulka :D

monika2712
23. dec 2011

@asemilka no vsetko je mozne.. ale otec tu nakoniec nebude spat dneska, takze aspon v noci bude mat jozko klud.. lebo vtedy sa aj bal ist na svoje wcko a vykadil sa nam v kupelke na kobercek.. chudatko male .. teraz uz je to betar, vcera zliklidoval cele klbko toaletaku kym bol doma sam, som dosla do domov a kukam ze tu asi vybuchla bomba.. pozhadzovane veci z pracky, z umyvadla, a toaletak na kusocky roztrhany po celej kupelni 😀

monika2712
23. dec 2011

@esmemia moja a vy ste sa vobec trafili do ovulky vlastne?

rysauka
23. dec 2011

@esmemia ja som si robila tehot. test tiež z anglicka a nič mi nevyšlo no na ovulačnom tiež z anglicka slbulilinky dušik

linuska1
23. dec 2011

@esmemia bidaj by si mala pravdu... to by bol vianocny darcek ze az..🙂 ale nejdu mi do hlavy tie testy... posrate... 31dc..a ani malinkaty duch.. .nic...

esmemia
23. dec 2011

@monika2712 Nie moja ani moc nie podla bolesti vajecnika by som povedala,ze ano,ale teplota hovori o inom,tak som zvedava i nieco bude ci nie :D akurat mi dva tyzdne dozadu vravela kamoska ze je tehu a mala mimo plodnych,tak zazraky sa deju,neviem ako ale deju,ale skor simyslim,ze dostanem MS,to len take zelanie mam pred Vianocami

linuska1
23. dec 2011

@rysauka ja mam tiez tehotenske z ang... a su biele ako sneh.. 😠