Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 to robi aj nasa liza 😀 ked prideme neskoro domov, tak robi bordel 😀 vyhadzuje veci zo suflikov 😀 a kuchynske servitky musime davat na chladnicku... inac nam nikdy nevydrzali dlho 😀
@linuska1 tak mozno nie su dobre... neskusis skocit rychlo do lekarne?
s ktorym mate dobre skusenosti?... myslim znacku.🙂) co ukazuje pozitivne.🙂))
takze vysledky z krvi.. mam protilatky na toxo, cize som ju dakedy prekonala, trosku zvysenu hladinu glukozy... ja co cukor a sladke skoro nejem... ale ostatne ok... 🙂 a pri dalsej prehliadke robime znova odber kvoli cukru... 😒
mamatest nemali... mali jedine woman test a digitalny cleatblue v akcii za 3,76 ..tak som kupila oboje.. najprv skusim ten woman..🙂 clear az neskor..🙂
@ivcek na nic to nema vplyv... to len znamena, ze niekedy v minulosti som ju mala a kedze o nej ani neviem, tak sa s nou telo vyrovnalo samo, co je len dobre 🙂 a druhy krat sa uz dostat neda 😀 a co sa cukru tyka, tak sesricka sa smiala, ci som den pred odberom nemala sladky den 😀 ale nic takeho ma nenapada... ale ja si niekedy nepamatam ani to, co som mala na ranajky 😀
@linuska1 cakaaaame 😉
taky malicky duch?...alebo si namyslam?...
dam foto...
@linuska1 nieco malicko vidno... nuz... jedine cakat a zopakovat o par dni znova.
@monika2712 strasne...strasne slabe... zopakujem... o 2 dni..snad uz potom nieco ukaze...
Baby u nas prave zacalo snezit.. a tak si vravim, ze sak OK, uz nejdem nikam autom.. nech si snezi kolko chce! 😀
@linuska1 tak ked mas takuto palicku a nie z ranneho... tak potom o dva dni ti druha palicka vyrazi oci 😉 😀
@monika2712 tu ani kusok.. ale je biela obloha, tak mozno zacne 🙂

@esmemia chapem... ved kazda sme chceli ten vianocny darcek...