Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@rysauka moja zlata, ja mam asi tak tristo dovodov na plac.. ale uz som asi preplakana tento mesiac, tak uz len srdiecko boli vo vnutri...
uz ani neviem co vam pisat.. tesim sa s novymi tehulkami, zaroven im zavidim a je mi luto ze to nie som aj ja...
@rysauka zabudla som napisat to podstatne, ze to teda vie pekne nasrat ked ta niekto takto okasle na poslednu chvilu.. 😠 ako ten stolar.
@monika2712 monika verim.. ze januar sa k nam pridas... budem ti silno drzat prsteky.. lebo vidno ze ti na tom zalezi.... uvidis.. podari sa... ani sa nenazdas a budes sa tesit s nami..🙂
@monika2712 ja viem moja, budem zajtra o druhej na teba myslieť
@rysauka ale vies, to je to najmenej co ma trapi, nejak to tam prezijem u nich, pretrim a pojdem pozriet mamicku este raz na cintorin s muzom, a potom domov...
nejak si dnes vecer premietam vsetko co sa udialo tento rok... zistila som ze mam stale v telefone mamine cislo.. dodnes som ho nevymazala.. rozmyslala som ze poslem smsku s textom lubim ta a chybas mi.. aj ked nebude nikdy nikam dorucena.. mozno jej pride do neba.. dnes tu bol otec, pomohol nam s kapustnicou..a troska ma sklamal, ako opat raz uprednostil mojho brata, s vianocami, s darcekami, so vsetkym... a na moje smsky ktore som mu par dni dozadu poslala v dost tazkej depke, kde som mu napisala ze ho lubim... som dostala len vlazne odpovede.. a vlastne sa ma ani nespytal, preco som vlastne tie posledne dni tolko plakala.. no co uz..
@linuska1 myslim ze to bude trocha neskor, kedze tento mesiac ovulku neriesim kvoli tym liekom sa aj bojim to riskovat.
@monika2712 prave preto ze neriesis... 🙂
@esmemia ja som velmi rada .. lebo som tento mesiac ani nedufala.. skor som si bola na istom ine mesiace... teraz som tomu nedavala ziadnu sancu... stale tomu nemozem uverit.. a manzel.. ten je rad.. ale vies chlap..🙂 uz si na to ani nespomenie..🙂 az o 9 mesiacov..🙂 uz je to pren normalny den..🙂 inak to berie ako ja.🙂
Ja som si ich kupila od lauritky,tak uvidime ci budu na nieco :D
idem do postele..🙂 unavena som ako kon..🙂 esmemia... a rano nech vidim 2// ... budem na teba mysliet..🙂
A pozrela by si sa prosim,ktore su tie dobre a ktore zle???Nech skocim pozriet do kupelne ake mam

mne sa chce revať baby, dnes nám zavolal stolár, že nám ten konfernčný stolík pre rodičov čo sme im chceli dať ako darček neurobí, no super, deň pred vianocami, to už nemám šancu niečo zohnať, a tak som sa tešila na tieto vianoce, napraviť to už len môžu dve čiarky na zajtrajšom teste, ale keďže mi manžel nekúpil dnes tie lepšie testy tak budem robiť s tými z anglicka a tie mi ukážu také prd,
ináč šťastné a veselé prajem každej jednej