icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
23. dec 2011

@linuska1 co mam ja tak na nom pise ze je to vysoka citlivost,ale nevidim nazov-znacku ja som si zobrala od lauritky 5 ovu a 5 tehu :D

esmemia
23. dec 2011

@linuska1 hmmmm asi budem musiet napisat lauritke :D

linuska1
23. dec 2011

@esmemia ona asi predava tie dobre.. vsak ich sama pouziva..: ) a vie rozdiely..🙂

s ovu som bola spokojna..🙂

esmemia
23. dec 2011

@linuska1 hihi,tak uvidime,pojdem pomaly spat ,nech sa cim skor dockam rana :D

esmemia
23. dec 2011

@linuska1 dakujem moja a dobru nocku prajem papa

linuska1
24. dec 2011

@esmemia ja cakaaaaaaam..🙂)

katie1
24. dec 2011

@ludka77 ahoj moja, my tiez asi pockame tie 3 cykly...ja by som sice kvoli svojej netrpezlivosti zacala aj skor, ale moj chlap ma usmernuje, ze nie dovod neposluchnut dr. a chce ten cas dodrzat...
Ja cakam MS okolo 1.1. (to bude 30DC), tak som zvedava, dufam, ze pride tak ako ma 🙂
@bambi2 drzim palce!
@esmemia ako dopadlo testovanie? Sup sup sem s testikom 🙂
@monika2712 ja mam pri stole dnes vecer svokru, takze tiez to musim pretrpiet 😝

Baby, prajem Vam vsetkym pokojne sviatky a veeela darecekov 😵

ludka77
24. dec 2011

@katie1 tak držím päste aby toho 1vého prišla, a má drahý pravdu (podľa mňa) počkajte radšej. Bude to lepšie aj telíčko sa zregeneruje a potom nič nebude brániť tomu aby sa malinké pekne udržalo.
Sa už neviem dočkať mrchy 🙂 prvýkrát v živote 🙂))

Baby krásne vianoce vám prajem a veeeľa sily a hlavne trpezlivosti!!

monika2712
24. dec 2011

@katie1
@ludka77
Zienky zlate, 2012 bude nas rok! musi! proste uz to vyjde... a takto o rok na Vianoce uz dufam budeme mat malinke bobulatka doma v perinke 😉
Stastne a Vesele prajem!

monika2712
24. dec 2011

@esmemia zlatko a ty co kde si s tym testom dneska?

ludka77
24. dec 2011

@monika2712 vôbec by mi nevadilo keby som bola na budúce vianoce aj v pôrodnici, len aby to bábo bolo 😀 aj ja som 22.12 🙂 a manžel 26.12 🙂 tak by to mohlo byť medzi nami 🙂) 24 🙂)

esmemia
24. dec 2011

@monika2712
@katie1
@linuska1 Ach babulky,tak tak rada by som vam oznamila dobru spravu,ale ako som si myslela,test je biely,brusko pobolieva,tak mozem asi cca za 3 dni ocakavat MS :( ...skoda no zaiden Vianocny zazrak u nas :D a grafik http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2

katie1
24. dec 2011

@ludka77 fiha, no pekne...moja sestra je 22.12. 🙂 A ja 10.1. Takze kozorozka si aj Ty aj Tvoj muz 😅
No vies co...menim nazor na stravenie Vianoc v porodnici...aspon by som sa vlastne vyhla chystaniu Vianoc a Stredremu veceru so svokrou pri stole 😀
@esmemia nevadi moja...ideme vsetky spolu dalej a rok 2012 je nas 😉

esmemia
24. dec 2011

@katie1 dakujem,snad ano a cim skor ,najlepsie ten januar :D az marec :D...utekam este dorobit par drobnosti,kapustnicka nam tu uz pekne rozvoniava a tak Vam este ra prajem krasne Vianocne sviatky plne pohody

linuska1
24. dec 2011

@esmemia este nic nie je stratene..🙂 teplotka nesla dole.. a ked mas take tehu testy ako ja... kym mrcha neprisla.. stale je nadej... mne aj teplotka zisla.. a myslela som si ze uz nic..a za 2 dni stupala ... este nehadzeme flintu do zita..🙂 a brusko pobolieva aj mna... v kuse som chodila na to porazene wecko kontrolovat ci som uz dostala... som tam za poslednych par dni bola viac ako za posledny rok.🙂)) este aj teraz ma pobolieva... ale uz na wecko nechodim..🙂

esmemia
25. dec 2011

@linuska1 Noja ti neviem moja,aj ked by som sa potesila :D No ja som tak vcera chodila,ze uz a nic neprislo :D aj cez noc som cakala o dva dni by som mala dostat podla ff a podla dlzky mojej LF a dnes teplotka takto http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2

Bre ranecko :D

monika2712
25. dec 2011

@esmemia ahojky moja, ale tu teplotu mas stale dako vysoko nie? na to ze uz ti ma pomaly aj prijst..
ja ani neviem ktory som dc a ani nemeriam teraz uz..
navstevu som prezila, aj som sa ospravedlnila, nech je klud, a dneska ideme k bratovi s otcom poobede...

Baby mne sa stala taka debilna vec vcera... dostala som od muza peniaze a proste ostali na stole, potom sme tu daco rozbalovali, vyhadzovali papiere.. a peniaze zmizli.... este o pol noci som ich total unavena hladala, dnes rano znova.. ale neni ich. citim sa jak uplny idiot.

linuska1
25. dec 2011

@esmemia teplotka vyzera zatial dobre...🙂 mas podobny grafik ako ja...) silno silno drzime palceky.. testom by som velmi neverila.. ja som si dnes urobila.. zbytocny co som mala doma.. a je na nom taky slabucky duch ako na tom co mam vo fotoalbume.. takze asi sa mi pomalicky tvori hormon.. mozno je to aj u teba.. alebo tie testy su na ..... 🙂) kym nie je mrcha... je dobre..🙂

esmemia
25. dec 2011

@monika2712 Ufff no tak to je dost hlupe...vsak sa ho skus opytat ci ich nahodou neodlozil nabok,lebo ze sa bojis ci si ich nahodou nevyhodila s papierom z darcekov do kosa. hlavne daj pozor aby nesiel vyhodit smeti skor ako sa ho to opytas,alebo si si ich nedala neskor do penazenky a pozabudla si na to???
Ved prave,ze mam dost vysoku teplotu,test negativny a zvykne mi tak dva dni pred klesat,no uvidime,len aby som zajtra rano nebola prekvapena,ked nameriam iba 36,8 :D a budem jasna hned :D uvidim som strasne zvedava :D
@linuska1 Ja neviemj o si o tom mysliet,teplotka ma tesi,ale testy ma schladili,tak som strasne zvedava co z toho bude,ale takyto pekny grafik som este asi ani nemala :D,ked uz nic,tak aspon z neho sa budem tesit :D 😵

linuska1
25. dec 2011

@esmemia tento mesiac som ja tehotenstvu nedavala ziadnu sancu... a pozri..🙂) len aby si aj ty tak nedopadla.🙂))

monika2712
25. dec 2011

@esmemia moja on o tom vie, ze som ich stratila... hladal ich vecer so mnou, von sme nic nevyniesli prezrela som vsetky papiere z darcekov, kose, cely dom.. a nei toho.. mam v dnes plane vysavat, tak mozno na ne este niekde natrafim.... som mu vytkla ze keby mi ich dal aspon do obalky tak by sa to nestalo... to bol jeho darcek pre mna, ze nech si kupim nejaku masaz alebo nieco take, a dal mi ich iba tak do ruky... ☹

linuska1
25. dec 2011

@monika2712 mozno si ich niekam polozila monika a nepamatas sa.... mne sa to stava bezne.. skus sa rozpamatat... popripade vsetko este raz prezriet... niekde len musia byt.. ak ste este nevyhodili kos...

monika2712
25. dec 2011

@linuska1 no to je asi ten problem, ze ja mam asi vypadok pamate.. uz som prehladala uplne vsetko, penazenky, kose, vsetky skrine, proste vsetko... netusim kde by som sa este mala pozriet.. kde by som ich mohla odlozit...

esmemia
25. dec 2011

@linuska1 Asi by som ta na dialku vybozkavala a vystiskala,keby sim ala pravdu,ja si ale myslim,ze ma to len natahuje a ak nezacne klesat,tak klesne prudko v jeden den a hned aj dorazi,akosi sa mi po tom dnesnom bielom teste nechce verit,zeby sa to podarilo :D
@monika2712 Moja mna este napadlo,skus sa pozriet ku kocurovi :D

linuska1
25. dec 2011

@monika2712 u mna je to bezne... niekde nieco polozim.. a rozpamatam sa az ked tonajdem.. ze ozaj tu som to dala..🙂) uvidis ze sa najdu..🙂

@esmemia to iste som si myslela aj ja.. ze ma mrcha natahuje... 30 dc a ani ducha som nemala...mam zbierku bielych testov.. 🙂 kasli na testy..🙂) teraz som 33 dc a mam len slabuckeho ducha..🙂)

monika2712
25. dec 2011

@esmemia
@linuska1
Baby tak predsa bola v kosi!! asi som ju s nejakymi servitkami vyhodila alebo cim...odpadnem.. a muz ju tam nasiel..pritom ja som tam kukala! 😀

natalinda88
25. dec 2011

ahojte 🙂 tak žiaľ dnes na 33.DC som dostala :( mrcha jedna hnusná a mala som azda všetky tehotenské príznaky, tak som sa tešila a verila som, že to vyšlo, no nič len ma to poriadne ponaťahovalo....od toho kyretu sa mi to všetko posunulo a ma to všetko riadne rafinovane oklamalo :( snáď rok 2012 nám ostatným snažilkám bude priať.. 🙂

anastacia242
25. dec 2011

@linuska1 gratulujem....držím palčeky...nech ste zdraví..hlavne úspešné ukončenie..dotiahni to do konca 😉 😉 😉

esmemia
25. dec 2011

@linuska1 ok kaslem na testy je pravda ze aj pri druhom tehu som mala na 4 den meskania trosku silnejsieho dusika :D uvidime no tieto dva dni budu rozhodujuce,ja mavam inak dlhe cykly,len teraz ked sa mi ta ovulka posunula a LF som mala zatial vzdy tych 14-15 dni,tak uvidime ako co 😀
@monika2712 moja no vidis,to som rada,ze ste nasli korunky :D mali ste domka vzruso :D

esmemia
25. dec 2011

@natalinda88 moja to mi je luto,neboj bude ok