Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@esmemia len nech sa teplotka pekne drzi..🙂
@natalinda88 :( podari sa..🙂 uvidis..🙂
@monika2712 no vidis..🙂)
@monika2712 tak to je nic :D
@linuska1 veru tfuj tfuj :D
ahojte baby, tak ja som mala včera príšerné ráno, test biely ako sneh a ešte do toho mi bolo ľuto že nič nemáme pre rodičov na Vianoce, tak som si trošku porevala, večer som začala špiniť a dnes sa začala rozbiehať mrcha, takže pokračujem s vami do budúceho roku, a tak som si bola istá že som tehu ☹
Dobre ranko,tak ja len hodim info,eplota isla o jeden stupienok dole,brusko ma boli ako pri MS a citim trosku bradavky,takze zajtrajsok je uplne rozhodujuci a uvidime co a ako 😉 😅 http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2
ahojte.. nestiham nestiham a este raz nestham ☹.. dufam ze ste mali krasne vianoce aspon take ako my 🙂 ospravedlnujem sa ze som vam ich nezazelala skor ale ndalo sa.. poobede ideme odviezt jankovu mamku spet do domova. potom na stefansky vecierok a pozajtra smer dovolenka hura🙂
nejake tehulky? lebo mam pocit ze vas opat nedocitam 😔
@esmemia diki moja.... 🙂 aj mne to bolo ľúto, ale už kašlem na to, však keď to raz vyšlo, síce neúšpešne, musí to vyjsť aj teraz.... 🙂
rok 2012 bude určite náš 🙂
@linuska1 kiež by sa to podarilo a to čoskoro 🙂 prajem úspešné tehuľkovanie a nech ti to všetko dobre dopadne 🙂
@natalinda88
podari sa..🙂 uvidis.🙂 a dakujem.🙂
@jasin dakujem..🙂
u mna je to ironia tym ze som tomuto mesiacu nedavala ziadnu sancu... 🙂)
@bambi2 tak diky... zajtra mam narodky 😀 😀
@monika2712 ono zalezi aj na ascendente... ale tito moji kozorozci, to je hruza, najmä svokra ale to bude aj tym, ze je svokra 😀 😀 😀 😀 muz a segra, no co ti budem rozpravat 😀 😀 😀 a neter ma zatal iba 1 rok ale uz vidim ako to bude vyzerat kedze polku vychovy prebrala svokra 😀 😀 😀 😀 🙄
@monika2712 inak Moni, moja segra ma zajtra tiez narodky 😀
@bambi2 no to zas ja mam problem so svokrom- kozorozcom, ze nevychadzame, a muz je blizenec 😀 takze to mame naopak 😉
ale inak verim ze s kozorozcami je tazko.. my sme take tvrde palice dost 🙂
@bambi2 ze pozdravujem 😉 ja mam dnes oslavu o tretej doma, tak idem pomaly chystat nejake obcerstvenie.. sice len 9 ludi nas bude, ale tak nech maju co jest.
@bambi2 @monika2712 tak to mate pekne otocene s tymi znameniami 😀
Ja mam doma barana, takze to mame tiez zaujimave, kedze aj ja som tvrda palica a on este tvrdsia...takze ciste taliansko niekedy 😀
@monika2712 fuha, 9 ludi je dost...tak vsetko najlepsie 😉
Ja som januarovy kozorozec 🙂
@katie1 no 9 aj so mnou a muzom.. takze pohodka.. 😉 dakujem. okruhlice nemam rada, to su take prelomove roky... tfuj ze tridsiatnicka.. grrr 😠
@monika2712 tak vsetko najlepsie a nech sa ti splni konecne tvoj sen!!!!!!!!!! 😉
@katie1 no ked ti poviem, ze moj exmanzel bol tiez kozorozec nar. 8. 1. a terajsi je tiez kozorozec a nar. 8. 1. akurat rocniky su ine tak nebudes verit... oboch som spoznala na rovnakom mieste akurat iny cas. terajsieho asi 5 rokov neskor. ja si myslim, ze boli vtedy obaja v nespravny cas na nespravnom mieste.. 😀 😀 😀 😀 a to som si povedala po tom prvom, ze kozorozca nikdy viac... ale co uz ked osud rozhodol inak ako ja 🙄 a myslim, ze mal tento terajsi sedeti tam kde bol ten prvy a ten prvy mal byt tam kde bol tento terajsi. inak si to neviem predstavit, ze sa to tak poplietlo..
@monika2712 no veru...strasne to leti...ved len teraz som mala 18! Tiez sa vobec na to necitim...
@linuska1 verím, že áno 🙂 a ono to asi tak má byť,že to má prísť vtedy, keď to človek nečaká... 🙂 a ja vyskúšam od tohto mesiaca meranie teploty, až som si istá, že u mňa prebieha ovulácia...tak ako má 🙂

@esmemia to teda hej, este ze neskoncila v tej rybacej servitke.. je na nej len trocha mastny flak.. 😀