icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
26. dec 2011

Caute baby, tak uz je po oslave, hostia sa nam ponahlali domov, lebo podaktori zajtra pracuju...
len tak na okraj.. som dnes 9dc a strasne ma podbrusko rozbolelo, ovulka ma ale zvykla tusim tam kde dozrievalo vajicko, cize jednostranne a teraz ma boli skor v strede.. a ciitm aj krize... tak teraz neviem.. ci to je ovulka alebo nie, zda sami to zase nejak skoro, aj ked teraz nejak neplanujeme sa snazit, riesim to len ze to fakt dost silno citim.. divne.. hlien zatial ovulky nebol..

asemilka
26. dec 2011

caute baby 🙂 tak konecne som sa sem po par dnoch dostala... ako ste sa mali cez sviatky? 🙂

anastacia242
26. dec 2011

@monika2712 ahojky...tak predčasne prajem všetko najlepšie k narodeninkám..hlavne veľa veľa zdravíčka 😉 😉 😉 😉 aj moja mamina je kozoroh, ale januarový (aj svagrina a dokonca ten isty den 11.1) 😀 😀 😀
@asemilka ahoj..sviatky doma pri telke pod dekou na gauci so šalatom, rybkou, kapustnicou a koláčmi....ideálne 😀 😀 😀
Take pohodove, pod stromčekom sexík 😅 tak uvidime zaciatkom januara, ci sa daco zadarí...

asemilka
26. dec 2011

@anastacia242 budem drzat palce 😉 my sme boli u nasich... od soboty vecera som doma ani slamkou nemohla pohnut 😀 mamina sa tak tesila, ze bude babka, ze mi nic nedovolila 😀

anastacia242
26. dec 2011

@asemilka hej ved dufam sa zadarí...dakujem...no tak pekne v kruhu rodiny..my tak nechodievame ostavame len dvaja spolu...to je super, sak si to urcite uziva babka 😀 😀 teraz ťa budú rozmaznávať, obskakávať 😀 😀 len si to užívaj...a ako dopadla prehliadka u Dr..? všetko v poriadku, babo rastie?

linuska1
26. dec 2011

@asemilka ja som jej uz pisala 23.12.. no zatial nic..🙂

@esmemia straaasne ti drzim palceky.. esmemia... velmi .. velmi... zajtrta hned napis teplotku..🙂

asemilka
26. dec 2011

@anastacia242 lekarka povedala, ze si nieco malicke plava na tom spravnom mieste... 🙂 na srdiecko bolo vtedy este skoro... to som bola prvy den 6.tyzdna.. ale velkostou sme zodpovedali ukoncenemu 5.tyzdnu 🙂 dalsiu kontrolu mame az 19.01., tak bude hadam vsetko ok... to uz 100pro bude aj srdiecko.... teda dufame. no a vysledky z krvi boli take vselijake...ze jemne zvyseny cukor... ja, co sladke jem minimalne...tak som rozmyslala, co takeho som den pred odberom jedla, ale nic ma nenapada... na dalsej kontrole sa bude odber opakovat, tak som zvedava.. a mala som v tele vyssie igg protilatky, ci take nieco. co znamena, ze som podla lekarky pred par rokmi prekonala toxoplazmozu... co pre mna znamena, ze uz ju nedostanem... 🙂 a vdaka tym protilatkam v krvi je chranene aj dieta 🙂 a ostatne bolo vsetko ok vraj 🙂 aj zaludok zacina pocuvat.. alebo ja si zacinam zvykat 😀 ale dokazem prespat kludne 10-12 hodin a po par hodinach by som spala zase 😀

asemilka
26. dec 2011

@linuska1 moznoze ma teraz cez sviatky rusno... ked sa dostane k pc, urcite ti da vediet 🙂

esmemia
26. dec 2011

@linuska1 uff urcite dam vediet,lebo to zaujima aj mna v zivote som tak necitila bradavky ako teraz a sedim v klude a podbrusko citim teda statne,sem tam az take palenie,tak som zvedava,ze co z toho bude,ci MS ci tehu ,ale ak tehu,tak mi nejdu do hlavy tie tri biele testy :D....boze nech uz je rano :D a naplo ma aj z priatelovych cigariet a vobec nemam chut jest,dnes som zjedla kusok klobasky so salatom okolo pol 10 a od vtedy vobec nic :D tralalalaaaaaaaaaaaa ak pride cervenaaaaaaaaaaaaa,tak si mozem 1x v zivote gratulovat k takemuto PMS :D

anastacia242
26. dec 2011

@asemilka no vidis ani nevies co si mohla prekonať...tie mačky...vidíš sa to nezda...tak davaj na seba pozor...ale tak chvalabohu, ked ti uz nic nehrozi ani babatku, tak ok...tak spanok je ok 😀 ja ani tehu niesom a spim v noci aj 10hodin 😀 😀

marcovka1
26. dec 2011

@linuska1 ja som asi taky pripad ako ty este stale nic no neviem kde sa mrcha flaka 😀 dnes som 30dc tak uvidime... 😕 co s toho bude a ty ako mas nejake priznaky?lebo ja nic 🙂

marcovka1
26. dec 2011

@asemilka uz teraz ti robila take odbery ? ja ked som bola tehu tak az v 16tt na toxo ...atd.

asemilka
26. dec 2011

@anastacia242 tak toxo sa da dostat vselijako... ale hlavne, ze ju mam za sebou a uz ju nedostanem 😀 co sa spania tyka, tak na vyske mi stacili 3-4 hodinky... neskor sa to predlzilo na nejakych 8... a teraz este viac 😀

asemilka
26. dec 2011

@esmemia biele testy sa daju vysvetlit nizkou hladinou hormonu... 😉

asemilka
26. dec 2011

@marcovka1 ja v podstate ani tak uplne neviem, kvoli comu vsetkemu mi brala krv.. ale boli to 4 ampulky... skoro mi oci vyliezli navrch hlavy... mna volala lekarka tak skoro hlavne preto, ze chcela zacat nieco robit... tak aspon tie odbery... ale ja mam taku akcnu lekarku, ona sa radsej hned uisti, ci je vsetko ok 🙂 a ked nie, tak to hned riesi...

marcovka1
26. dec 2011

@asemilka je aj dobre ze je taka akcna 😀 keby mala nieco zanedbat ne ... 🙂

monika2712
26. dec 2011

@anastacia242 dakujem, zajtra uz len s muzikom si spravime oslavu,mozno skocime do kina, do ikei pozriet co sme chceli kupit a tak potom vo stvrtok chceme vyrazit na ten nas vylet smer zilina, banska stiavnica, uvidime kde budeme co budeme... niekde uz hadam skoncime 😉

Inak my tiez tak pohodka sviatky, aj so svokrovcami sme sa ako tak udobrili, skor otec ma tentokrat trocha sklamal, a dneska som toho hrozne vela pojedla, tak asi od zajtra troska dieta.. zbavila som sa dnes kapustnice,ale mam tam este plny kybel salatu... vobec som ho nechcela tak vela spravit,ale nakoniec aj tak som nejak neodhadla mnozstvo zemiakov, a sami dvaja by sme to museli jest rano naobed aj vecer aby sme ho zjedli.. 😠 uz vidim ako skonci v kosi..

asemilka
26. dec 2011

@marcovka1 ak ma byt nieco v neporiadku, tak cim skor to zisti, tym lepsie... 🙂

monika2712
26. dec 2011

@esmemia moja no som zvedava na teba.. dneska si mala aku teplotu?

marcovka1
26. dec 2011

@monika2712 to je super ze ide s muzickom na vyletik 🙂 tak si to uzite ... 🙂

monika2712
26. dec 2011

@marcovka1 dakujem, len dufam, ze nebudeme prespavat v aute 😀 zajtra musim obvolat nejake penziony ci maju volne.. uvidime co a ako.. sak prinajhorsom sa vratime domov 😀

to moje brucho je dneska fakt hrozne.. nechapem, ze by fakt isla ovulka?? 9dc?? sa zase niekam ponahla..

linuska1
26. dec 2011

@esmemia este nemas moj rekord.. ja mam biele 5..🙂)) vyjde to uvidis..🙂)
@marcovka1 jeeej... to sa tak dobre cita..🙂) ze si dalsia decembrova kandidatka..🙂)

ja dievcata nemam absolutne ziadne priznaky.. ani prsia.. ani nevolnost.. uz ma ani podbrusko neboli.. no proste nic.. preto si ani neuvedomujem ze soom tehu.. aj muzovi som rano hovorila.. ze sa vobec necitim byt tehotna...
pri malej som uz od 4 tyzdna vela zvracala... ale to som nevedela ze som tehu... som myslela ze mam pokazeny zaludok.. a teraz absolutne nic.. prsia ma tak boleli ze som nemohla na bruchu lezat.. a teraz uplne pohodka...
niekedy si myslim ze mi zle ukazal test... kedze mi nic nie je...

@marcovka1 a nerobis si testik???..

linuska1
26. dec 2011

@asemilka snad ma prida..🙂)) akosa inak mas?.🙂

marcovka1
26. dec 2011

@monika2712 no co romantikus v aute 😀 😀 ale nie urcite nieco najdete a na viac dni sa chystate?ci ..no tak mi nieco hovor ja som 30dc a nic tak ja uz neviem ... 😕

monika2712
26. dec 2011

@marcovka1 no sak hej.. prinajhorsom budeme v aute..a kto vie. mozno prave na vylete sa nam daco postasti, aj ked tento mesiac neriesime... no chceme na dva dni, stvrtok piatok vecer nech sme uz doma.. tak snad sa nam podari nejaky pekny vyletik.

marcovka1
26. dec 2011

@linuska1 ja vobec nemam nijaku zasobu testov 😀 zajtra si skocim kupit a uvidime 🙂 s tych priznakov si nerob nic ja som vobec nemala ziadne vobec nic ...mne bolo zle tak od 2mes.a to len vecer ked som zuby umyla ... 😒 kazde tehu je ine tak sa neboj 🙂

asemilka
26. dec 2011

@linuska1 ujde to 🙂 spim od jedenastej vecer do jedenastej rano 😀 po vianocnej kapustnici ma aj zaludok zacal pocuvat viac 🙂 hladna som stale 😀 a ty ako?

esmemia
26. dec 2011

@asemilka snad moja :D
@monika2712 tot tak dnes moja http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2
@linuska1 vidis a stihla si aj do konca januara byt tehu :D

monika2712
26. dec 2011

@esmemia aha, no uvidime ako dopadnes... mna tu tak trha pri telke, brucho, krize.. normalne jak pred mrchou.. na porazenie ! 😠 som myslela ze uz snad ani nebudem mat ovulacne bolesti...

linuska1
26. dec 2011

@marcovka1 tak som zvedava ako dopadnes..🙂 budem drzat prsteky aby si sa pridala.🙂))

@asemilka ja ako keby som ani nebola.. len somunavena.. velmi.. ale neviem ci to z vianoc alebo z malej alebo tehu.. alebo vsetko dokopy...

my sme dnes boli u svokry na navsteve.. celkom bolo v pohode...ale aj to ma unavilo..🙂) ja som celkovo poslednu dobu velmi pribrala.. tak sa necitim fit..

@esmemia to ma tesi..🙂) aj ked by som to vedela obist.. odhlasit a znova prihlasit do konca januara... ale takto to potesi viac .. mat maximalnu matersku... 680 eur.. je pekne prilepsenie..🙂)