icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
1. sep 2011

@miriamm11 myslim,ze nie si blazon,prajem Ti aby to vyslo...ja si uz tyzden sledujem brucho,lebo mam pocit,ze v nom volako moc citim tep srdiecka,to skor ja som blazoooooon
@jucuska jej blahozelam a peknu svadobnu cestu prajem a aj snazilkovanie
@janka9898 juj,zeby sa podarilo,kedy si budes robit testik :D

barbora21
1. sep 2011

@jucuska Ahoj, vitaj. Dobre su tabletky pred planovanim otehotnenim...napr. femibion, ak to chces nejako viac riesit tak meranie bazalnej teploty, ovulacne testy - moznosti je niekolko 🙂

usacek79
1. sep 2011

dakujem baby, ste zlate 🙂 kyselinu som si prave chcela dat mesiac pauzu, lebo som cikala uuuuplne zelene z nej 😀 😀 ja som totiz brala acidum folicum ciste, to je velmi silne, az 12nasobne oproti tomu, co je napr. vo Femibione 800..
ale tak zacnem opat pomalicky, uz sa neviem dockat plodenia 🙂

zasha
2. sep 2011

@mima1983 ja uz 2 mesiace nic, aletiez sa snazim byt nad vecou 🙂 aj ked, neviem mlade zdrave zeny- by mali na prvy sup skinderniet nie?? 🙄

zasha
2. sep 2011

@usacek79 ahoj, vitaj , a co su to schindeleho mineraly???

zasha
2. sep 2011

@jucuska vraj aj cervene vinko s mierou pomaha 😀

zasha
2. sep 2011

@usacek79 to je nejake divne, nie? ja ju beriem, od jamiesona je a vsetko v poriadku, ziadne zelene 😵

jucuska
2. sep 2011

@zasha škoda, doniesli sme si šampanské na svadobnú cestu...ale dnes nám akurát prinesú večeru do apartmánu na terasu, ta, si sem nejaké vypýtam... 😉

nena13
2. sep 2011

@miriamm11 Ja až po...

nena13
2. sep 2011

@jucuska Ahoj🙂Takže alchemilka -2 šálky denne,kyselina listová (ja beriem Femibion 800-tam je všetko-tabletka denne)-takže takto frčím ja a polovička papa poctivo zinok a E 😉

nena13
2. sep 2011

@zasha Ja som 36 ročná stará páka a 2x sa podarilo na prvý šup,ale nevydržalo 😢 ....Takže asi vek moc nepomôže,skôr životospráva a to ako si na tom zdravotne... 😉

nena13
2. sep 2011

Takže máme za sebou búrlivý víkend ...Mladý mal poplach,tak som strašne zvedavá ,či sa nám zadarilo 😀 Ale každopádne sme mali aspoň romantický víkend-ako za mlada 😀 😀 😀

esmemia
2. sep 2011

krasny vecer snazilky :D

lucianak
2. sep 2011

@miriamm11 Hmmmmmmmm, to mi niečo hovorí.... Tiež sa mi na 3 sekundy zamotala hlava, až som sa musela niečoho chytiť, aby som nespadla na zem... Držím palce... Mne to žiaľ nevyšlo ☹

petka296
3. sep 2011

Ahojte, som tu nova a tiez snazilka, zacali sme sa snazit v auguste, po mojej operacii. bud tyzden ma prist mrska drzte palce aby neprisla 😉 Pekny den 🙂

esmemia
3. sep 2011

@petka296 Vitaj a vela stastia v snazilkovani 😉

petka296
3. sep 2011

Dakujem 🙂 a koho to tu nevidim, byv. kolegynku a jej krasnu dcerku 🙂

mima1983
3. sep 2011

@zasha mas pravdu, ale urcite to neber katastrofalne, druhy mesiac, to je este nic.... neboj, verim ze cim skor to pride

esmemia
3. sep 2011

@petka296 Ano?

monika837
3. sep 2011

Ahojte babenky, rada by som sa k vam pridala.... tento mesiac zaciname pracovat na druhom dietatku, este ma najskor caka preventivka... 🙂 vsetkym prajem uspesne snazilkovanie a zdrave deticky 🙂

nena13
3. sep 2011

@monika837 Vitaj medzi nami...

janka9898
3. sep 2011

@zuzanageratova Urbanek🙂)))jozko sa vola moj muzicek.-)))
no baby kramy nikde a divne pocity plavania a steklenia v brusku aj ked si vsugerujem ze tehu niesom a niesu to tehu priznaky aj tak to mam no uvidime testujem v pondelok🙂)

zuzanageratova
3. sep 2011

@janka9898 jej gratulujem(potichucky) bodaj by bolo babo 😀 jj tak uz viem ktory 🙂

esmemia
3. sep 2011

@monika837 Vitaj medzi nami
@janka9898 juj snad budu kolajnicky :D

janka9898
4. sep 2011

@esmemia
@zuzanageratova dakujem dufam ze to tak bude a ked nie nic sa nedeje no nie??

zuzanageratova
4. sep 2011

@janka9898 ved jasne 😀 😀 ale potichucky ti to prajem 😀 tak uz viem aj ja ktory to je ten tvoj pan manzel 🙂 .Ozaj nemala si nahodou inzerat ze postrazis deticky?

esmemia
4. sep 2011

@janka9898 presne tak o nic nejde 😉

janka9898
4. sep 2011

@zuzanageratova ano mala len uz mi ho vymazalo preco potrebovala si????🙂)))))
@esmemia tak tak

zuzanageratova
4. sep 2011

@janka9898 len tak som pozerala bo susedka potrebovala...a si mi bola povedoma y fotky 🙂

janka9898
4. sep 2011

@zuzanageratova 🙂)
tak a citim ze rano pridu kraaamy boze nech nepriduuu ja sa zblaznim aspon na 10mesiacou nech si daju pauzu a potom uz mozu pri mne zotrvat dalsich 40rokou☹