icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

usacek79
4. sep 2011

@zasha ked si to hodis do google, vypluje ti to milion odkazov a vysvetleni 🙂 ale v skratke- su to asi najkomplexnejsie a najucinnejsie vstrebatelne mineraly, ktore su velmi dolezite a pritom zanedbavane - ludia sa laduju vitaminmi, ale na mineraly zabudaju a tie maju dost toho na svedomi 🙂
@zasha tie moje su asi najsilnejsie, co na trhu su - su na predpis, v jednej tablete je 10mg, od Jamiesona len 1mg... takze rozdiel je obrovsky, tiez som sa rozhodla len kazdy druhy den si davat...a kyselina listova sa vylucuje mocom, takze moze sfarbit jemne do zelena moc 🙂

pinkpink
4. sep 2011

Ahojte...To sa uz vazne neda, kazda kamaratka abo znama je tehotna...Toto je snad daka invazia do ktorej uz nechcu viacej zien :((

asemilka
4. sep 2011

@pinkpink aaaaaale neboj, dockas sa 🙂 ja som mala podobne myzlienky... ale casom som si uvedomila, ze to nie je dobre... my skusame uz od vianoc... a na svadobnej ceste pred mesiacom polovicka povedala, ze takto to dalej nejde. ze sa to proste do konca roka musi podarit 😀 tak sme sa tomu zacali viacej venovat 🙂 len neviem, ci je najstastnejsie riesenie, ze sa viac pozorujem... ale ked sa ani o rok nezadari, potom zacnem byt nervozna 🙂 teraz hlavu hore 🙂 babo pride, ked bude mat prist.. ono vie, kedy je jeho cas 🙂

deniskateniska
4. sep 2011

@darja20 ahojky ako dlho sa uz snazite? 😉 nam sa to podarilo skoro hned 😀

esmemia
4. sep 2011

@pinkpink moja nevesaj hlavu aj mne tu pomaly dochadzaju sily,lebo v okoli same tehulky,dokonca ja tie,co sa rozhodli pre babao neskor ako my a uz su 2v1 a my nist...ja chcem bruskate Vianoce a snad sa to podariiiiii

petka296
5. sep 2011

Baby potrebujem poradit, mrcha ma prist 8.9. no vcera rano a aj dnes rano som sa spinila. Nikdy pred tym sa mi to nestalo, co myslite ze to moze byt? Dakujem

mata71
5. sep 2011

@petka296 možeš zahniezdovat 😉 😉 😉 držim palce

petka296
5. sep 2011

@mata71 , bodaj by si mala pravdu, klp-klop, a vy sa ako dlho snazite?

mata71
5. sep 2011

@petka296 ano velmi dlho v decembri bol potrat dvojicok,v 7tt,,potom operacia vajcovodu,,,,tak aj dlho aj nie,,,,ale vydržime ved mimi je najdoležitejšie,, 😉 😉

esmemia
5. sep 2011

@petka296 Petka kiezby sa podarilo,juj budem cakat na info :D

bugynka
5. sep 2011

Ahojte 🙂 my sa s Mm snažíme už druhý mesiac , nieje to veľa ale dúfam že to vyjde .. mám trošku strach o chvíľu 30 na krku .. tak dúfam že sa nám to podarí ..už druhý tyžden mám také čudné pocity bolia ma prsia a brucho ako pred mrchou ale ta má príst až tento týžden tak dúfam že nedorazi 🙂

mima1983
5. sep 2011

@bugynka ahoj, my tiez zaciname druhy mesiac... prvy sme zacali len tak naslepo, nesledovala som ani ovulku ani plodne dni ani nic... tento mesiac si vypocitam ovulku a pojdeme na to 🙂) podla internetu by sme mohli zacat cca 10.teho 🙂 tak som zvedavá, tiez by som bola šťastna prešťastná keby sa to podarilo...

bugynka
5. sep 2011

No ked sa to nepodarí tak tiež začnem sledovat plodne a nepolodne dni ... bola by som rada keby to vyslo a hlavne nech bude vsetko v poriadku 😉

bugynka
5. sep 2011

@mima1983 vypočitavaš si to z tých kalkulačiek z netu ?

mima1983
5. sep 2011

@bugynka ano, ja chodim na www.calendar.zoznam.sk alebo si daj ovulačný kalendár a nájdi ti ho.....

petka296
5. sep 2011

@mata71 jasne vydrzime, cas je najlepsi liek

petka296
5. sep 2011

@esmemia Dakujem, no mam zvlastne pocity, spinim sa len rano a bolesti mam zase iba vecer v podbrusku take pichanie aj dost silne a brucho mam nafuknute. test som si robila po 5dnoch a bol negat. Tiez musim len cakat a dufat, ze nepridu 😨 a jasne hned ti dam info 🙂

fide
5. sep 2011

Ahojte dievčence. my už jednu princezničku doma máme. Ale rozhodli sme sa pre súrodenca. Predsa mám obavy kedže Eliška sa narodila za dramatických okolnosti sc. Nemáte aj vy problém s tým, že strasne chcete bábo ale máte strach? My sa snažíme necelý mesiac no dovtedy som nemala ziadnu HAK a predsa som doteraz neotehotnela. Dúfam teda, že zaberú plodné dni a že pred letom budeme kočíkovať zdravé babatko. Kiežby Boh dal...

fide
5. sep 2011

@petka296 Ja som pri Eliške mala od samého začiatku pichanie v podbrušku a dokonca som aj špinila. Po piatich dňoch test aj keď je akykoľvek citlivy môže nevijsť....najlepšie je ho robiť v deň predpokladanej mrchy.. Aj ja teraz iba čakam na test, ale po necelom mesiaci snaženia sa... neviem či má vyznam ho vôbec kupovať a sklamavať sa...ale tebe drzim palce...

janka9898
5. sep 2011

tak baby tehu sa nekona kramy este nedolsi ale tesik je negativny nevadi nevesam hlavu sak pride raz to druhe babo🙂)

petka296
5. sep 2011

@fide Dakujem, este 2 dni a spravim si znovu test, aj ked sa dost bojim, ze budem zas sklamana, lae treba verit...

timusi
5. sep 2011

Ahojte, tak aj ja sa pridávam do témy. Momentálne sa snažíme o 3 bábo. Prvé bolo na prvý šup(bol to iný partner). Druhé o 8,5 roka po 9 mes. snaženia a teraz prešlo už 9 mes. snaženie a čakám aký bude výsledok. Nečítala som celú diskusiu, je tu niekto, kto sa snaží tak dlho?

zuzanka9999
5. sep 2011

Ahojte dievcata, pridavam sa aj ja k vam ak mozem. My sa zaciname snazit len teraz o nase prve babatko, tak moc skusenosti nemam, co urobit pre to aby to bolo co najrychlejsie. momentalne uz mesiac papam femibion 800, co mi odporucila lekarka. chcem sa vas opytat skusate to aj cez neplodne dni? teda myslim, ked nemate ovulaciu?

zuzana9285
5. sep 2011

Ahojte, aj ja sa pridávam, ja tiež papám pekne kyselinu listovú a snažíme sa asi 2 mesiace, ale zatiaľ nič Ja viem, že je to krátko, ale dúfam, že sa to čoskoro podarí Prajem všetkým snažilkám veľa šťastia 🙂

zuzanka9999
5. sep 2011

@zuzana9285 Neboj sa urcite sa podari, my sme sa zacali snazit iba teraz, takze verim v to, ze to dlho trvat nebude. aj tebe prajem vela stastia, nech sa vam podari.

frca
6. sep 2011

@zuzanka9999,ahoj jasne skusaj aj cez neplodne dni aj vtedy sa moze zadarit,sa ti moze posunut ovulka a ked si budes mysliet ze mas neplodne dni tak akurat vtedy mozes mat plodne,clovek nikdy nevie 😉

zuzanageratova
6. sep 2011

jjj uz aj my sa riadne snazime 😀

jankalac
6. sep 2011

ahojte snazilky... my sa tiez snazime par mesiacov, zatial 2 kolajnicky na teste nemame ☹(( dúfam ze do konca roka to napravime a nas Samko bude mat braceka alebo sestricku 🙂)

monika837
6. sep 2011

Ahojte, my sme sa o Tamarku snazili tristvrte roka, tak dufam ze pri druhom to tak dlho trvat nebude.... 🙂

kaculiatko88
6. sep 2011

Ahojte ... tak my sa ideme snažiť na budúci mesiac. O prvé sme sa snažili vyše 10 mesiacov. Ale museli sme v 11 tt ukončiť tehotenstvo kyretážou. Teraz papkám kyselinu listovú, pijem alchelmikový čaj a doplňáme vitamín E (hlavne s mierou). Tak tiež dúfam, že do konca roka sa podarí.
Veľa šťastia v snžilkovaní 🙂