Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
dakujem baby, ste zlate 🙂 kyselinu som si prave chcela dat mesiac pauzu, lebo som cikala uuuuplne zelene z nej 😀 😀 ja som totiz brala acidum folicum ciste, to je velmi silne, az 12nasobne oproti tomu, co je napr. vo Femibione 800..
ale tak zacnem opat pomalicky, uz sa neviem dockat plodenia 🙂
Takže máme za sebou búrlivý víkend ...Mladý mal poplach,tak som strašne zvedavá ,či sa nám zadarilo 😀 Ale každopádne sme mali aspoň romantický víkend-ako za mlada 😀 😀 😀
krasny vecer snazilky :D
Ahojte, som tu nova a tiez snazilka, zacali sme sa snazit v auguste, po mojej operacii. bud tyzden ma prist mrska drzte palce aby neprisla 😉 Pekny den 🙂
Dakujem 🙂 a koho to tu nevidim, byv. kolegynku a jej krasnu dcerku 🙂
Ahojte babenky, rada by som sa k vam pridala.... tento mesiac zaciname pracovat na druhom dietatku, este ma najskor caka preventivka... 🙂 vsetkym prajem uspesne snazilkovanie a zdrave deticky 🙂
@zuzanageratova Urbanek🙂)))jozko sa vola moj muzicek.-)))
no baby kramy nikde a divne pocity plavania a steklenia v brusku aj ked si vsugerujem ze tehu niesom a niesu to tehu priznaky aj tak to mam no uvidime testujem v pondelok🙂)
@janka9898 jej gratulujem(potichucky) bodaj by bolo babo 😀 jj tak uz viem ktory 🙂
@esmemia
@zuzanageratova dakujem dufam ze to tak bude a ked nie nic sa nedeje no nie??
@janka9898 ved jasne 😀 😀 ale potichucky ti to prajem 😀 tak uz viem aj ja ktory to je ten tvoj pan manzel 🙂 .Ozaj nemala si nahodou inzerat ze postrazis deticky?
@zuzanageratova ano mala len uz mi ho vymazalo preco potrebovala si????🙂)))))
@esmemia tak tak
@janka9898 len tak som pozerala bo susedka potrebovala...a si mi bola povedoma y fotky 🙂
@zuzanageratova 🙂)
tak a citim ze rano pridu kraaamy boze nech nepriduuu ja sa zblaznim aspon na 10mesiacou nech si daju pauzu a potom uz mozu pri mne zotrvat dalsich 40rokou☹

@miriamm11 myslim,ze nie si blazon,prajem Ti aby to vyslo...ja si uz tyzden sledujem brucho,lebo mam pocit,ze v nom volako moc citim tep srdiecka,to skor ja som blazoooooon
@jucuska jej blahozelam a peknu svadobnu cestu prajem a aj snazilkovanie
@janka9898 juj,zeby sa podarilo,kedy si budes robit testik :D