Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@alyce no akurat som si to o tebe citala v inej teme, ze si tehu! ty tajnoskarka... tak super, ze to vyslo aj tebe.. gratulujem... pre par vyvolenych to bol ozaj carovny mesiac, zahadne ovulky, divne testy.. a nakoniec z toho tehu..
@monika2712 strasne som sa bala to povedat, aj som spinila, uz som myslela, ze zas potrat, ale chvalabohu, teraz som ok, vsetky priznaky ako maju byt 🙂 tfuj, tfuj, rychlo aj ty sa pridaj 🙂
@alyce uplne chapem, tiez to asi nebudem hned rozkrikovat ked sa zadari, lebo tiez sa budem bat opakovanej anembyromoly, takze uvidime.. my tento mesiac nerieisime, beriem lieky na imunitu, takze nechavame tomu volny priebeh, a dnes ma dost boli brucho, tak kto vie, mozno uz aj ovulka ide, ale nechcem to nejak riesit, lebo dokina povedala,ze by bolo dobre preliecit tu imunitu, takze necham to tak.. ak by sa nahodou podarilo, tak sa nic nedeje, len musim hned vysadit tie lieky.
Inak musim povedat, ze sice som tvrdila ze meranie teploty ma nijak nestresuje, tak ako teraz nemeriam zistujem, ze ma to asi podvedome stresovalo, ale az teraz citim rozdiel. 😉
@monika2712 no myslim, ze ti to len prospeje. Ked s tym nepocitas, tak to pride. Ja som nemala ani jeden tehu priznak, kazdy den som cakala MS a nechodila a nechodila... Tak ti toto prajem iste 🙂
@alyce moja neboj bude srdiecko a vsetko bude dobre
@linuska1 ja by som sa velmi rada pridala naozaj :D akurat sme mali tutu mutu aby sme MS odohnali :D
@monika2712 No moja ty a @ktore ste dalsie na rade a moja nepamatam si nick kocky co je tiez tehu,ale spinila a asi si ju nechali v nemocke ,nevies alebo baby neviete co je s nou???
Inak aj @minusko mi tu chyba haloooooooooooooo???
@linuska1 taka otazocka... ja si tiez doplacam... a ked sa to od februara rusi, tak si v 8 m ochrannej lehote... ak mi teda v tejto lehote vznikne narok na materske, tak budem toto zvysene materske poberat po cely cas materskej? neviem sa lepsie vyjadrit.. neviem, ci ma chapes 😀
@esmemia hej nejaka dadka to bolo ale neozvala sa, tak netusim ako dopadla... 😒
no neviem ci sme dalsie na rade, ja tento mesiac urcite nic, nesnazime sa nutene, a mne uz asi ide ovulka, lebo ma tak sklbe aj v krizoch na zblaznenie dneska, normalne uvazujem ze si dam nejaku tabletku... a nechcem to ani nejak riskovat, kvoli tym liekom, takze uvidime, poliecim sa mesiac dva, a mozno muza poslem na vysetrenie v januari nech mame istotu ze je vsetko OK.
@monika2712 vsak jasne silene to nema vyznam,ale tak ked bude chut a kebyze pride muzik sam,tak mozno by sa aj zadarilo,tak by si lieky vysadila 😉
Hmmmm tak ktovie co je s nou

Tak sa priznavam aj ja. Bala som sa to povedat, aby som nezakrikla, ale som 7tt. Mikulassky darcek sa nakoniec vydaril 🙂