Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 nooooooooooo tak to by bol pekny darcek :D a ja by som sa ani necudovala,kebyze sa vam aj zadarilo :D
@linuska1 no dake minimum 260 eur asi tak ako pri prvej no co uz,jedine,zeby som sla do prace ak by mi vzali malu aspon od marca do skolky a zamestnala by som sa aspon na pol roka niekde,ale otazka je ze kde :D....ale ja si aj tak stale myslim,ze mi MS pride 😉 neverim tomu,zeby sme mali aaaaaaaaaaaz take stasticko
@esmemia no a ja by som sa prave cudovala, lebo som len 9dc dneska.. akurat z tych bolesti by som mozno vydedukovala ovulku tak do dvoch dni, ale hlien nic, takze neviem neviem..
inak ... odbijaju mi posledne hodiny dvatsiatnicky... uff.. krute...
@monika2712 hihi aj ta 30 bude fajn moja,neboj sa ...no este stale je december a cas zazrakov :D
@linuska1 veru padlo ho viac ako by sme asi cakali 😉
@esmemia nuz ja uz akosi neverim na zazraky.. prilis vela zleho sa udialo.. aj u inych... nielen u mna... a cim dlhsie to nevychadza tym viac som realista..
@monika2712 moja a co mam ja povedat???Snazime sa tiez 9 mesiacov a stale dufam :D ...moja nikdy nehovor nikdy ja ti moc drzim palceky 😉
@esmemia dakujem, ved aj ja tebe, aj vsetkym tu co este ostalo.. tych zopar co nas tu je.. 😎 tak si vravim ze takto o rok uz chcem mat babatko doma.. tak dufam, ze sa to podari..
@monika2712 ja si myslim,ze budes mat!!!Urcite
Dobre ranko prajem ,ako ste sa vyspali???Ja nic moc a myslim,ze zaspim aj po sediacky 😉
@linuska1 http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2 tak ja dnes takto ,ale citim o cosi viac podbrusko,takze uz ideeeeeeeeeeeeeeeeeee 😝
@monika2712 Monika prajem Ti vsetko naj,naj,najlepsie k tvojim narodeninam nech sa ti vsetko splni co si najviac prajes 😲 😲 peknu oslavu... 🙂
@monika2712 vitaj v klube 30tniciek :o) vsetko najlepsie a prajem ti ten "najuzasnejsi" darcek aky moze zena dostat!!!!!!!!!! 😵 dufam, ze to coskoro klapneeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@monika2712 Mila monika,zo srdca Ti prajem k dnesnym narodeninkam len to najlepsie,velmi vela zdravia,stastia a lasky. No a jedno speci zelanie pre teba aby si cim skor nasla 2 // na teste a mala svoj vytuzeny uzlicek cim skor pri sebe 😵
@monika2712 Všetko najlepšie k narodeninám, nech sa ti splní to čo si najviac praješ
baby, už ste niekedy rozmýšľali že aj keď dostanete mrchu aj tak môžete byť tehotná???
ja nad tým stále rozmýšľam, lebo ja som si bola na 100% istá že som a došla mrcha, ale taká slabá, neviem či zase štrajkuje lebo zvykne, asi si pojdem zajtra kúpiť test a skúsim
@rysauka ak je len velmi slaba a aj kratka, tak radsej testni..
Baby dakujem vam vsetkym za blahozelania, ideme s muzom na obed, do kina a tak... pekny dnicek prajem.
@monika2712 aj tebe moja
@monika2712 aj ja sa pripájam a prajem všetko najlepšie k narodeninkám 🙂 hlavne veľa zdravíčka a šťastíčka, lásky a nech sa ti splní to, po čom tvoje srdce najviac túži 🙂 🙂 🙂
@monika2712 monika.. vsetko naj. .nech sa ti splnia tvoje najtajnejsie..🙂 buedm dlzat silno prsteky..
@monika2712 monika.. vsetko naj. .nech sa ti splnia tvoje najtajnejsie..🙂 budem drzat silno prsteky..

@esmemia no kebyze pride muzik sam... uff.. to sa nam uz dlho nestalo... raz ked mal stresy v praci, taky bol nejaky aj rozculeny aj vsetko, ze potreboval nejak vyventilova,tak to bolo po sto rokoch co prisiel sam... ale zajtra mam narodky, tak by ma mohol potesit 😉