icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
26. dec 2011

@esmemia no kebyze pride muzik sam... uff.. to sa nam uz dlho nestalo... raz ked mal stresy v praci, taky bol nejaky aj rozculeny aj vsetko, ze potreboval nejak vyventilova,tak to bolo po sto rokoch co prisiel sam... ale zajtra mam narodky, tak by ma mohol potesit 😉

esmemia
26. dec 2011

@monika2712 nooooooooooo tak to by bol pekny darcek :D a ja by som sa ani necudovala,kebyze sa vam aj zadarilo :D
@linuska1 no dake minimum 260 eur asi tak ako pri prvej no co uz,jedine,zeby som sla do prace ak by mi vzali malu aspon od marca do skolky a zamestnala by som sa aspon na pol roka niekde,ale otazka je ze kde :D....ale ja si aj tak stale myslim,ze mi MS pride 😉 neverim tomu,zeby sme mali aaaaaaaaaaaz take stasticko

linuska1
26. dec 2011

@esmemia niekedy na peniazoch nezalezi.. ostan radsej s malou.. viac ta potrebuje..🙂 ked soom ho mohla mat ja.. mozes ho mat aj ty... a pozri kolko stastia padlo tohto mesiaca... 🙂

monika2712
26. dec 2011

@esmemia no a ja by som sa prave cudovala, lebo som len 9dc dneska.. akurat z tych bolesti by som mozno vydedukovala ovulku tak do dvoch dni, ale hlien nic, takze neviem neviem..
inak ... odbijaju mi posledne hodiny dvatsiatnicky... uff.. krute...

esmemia
26. dec 2011

@monika2712 hihi aj ta 30 bude fajn moja,neboj sa ...no este stale je december a cas zazrakov :D
@linuska1 veru padlo ho viac ako by sme asi cakali 😉

monika2712
26. dec 2011

@esmemia nuz ja uz akosi neverim na zazraky.. prilis vela zleho sa udialo.. aj u inych... nielen u mna... a cim dlhsie to nevychadza tym viac som realista..

esmemia
26. dec 2011

@monika2712 moja a co mam ja povedat???Snazime sa tiez 9 mesiacov a stale dufam :D ...moja nikdy nehovor nikdy ja ti moc drzim palceky 😉

monika2712
26. dec 2011

@esmemia dakujem, ved aj ja tebe, aj vsetkym tu co este ostalo.. tych zopar co nas tu je.. 😎 tak si vravim ze takto o rok uz chcem mat babatko doma.. tak dufam, ze sa to podari..

esmemia
26. dec 2011

@monika2712 ja si myslim,ze budes mat!!!Urcite

esmemia
27. dec 2011

Dobre ranko prajem ,ako ste sa vyspali???Ja nic moc a myslim,ze zaspim aj po sediacky 😉

@linuska1 http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2 tak ja dnes takto ,ale citim o cosi viac podbrusko,takze uz ideeeeeeeeeeeeeeeeeee 😝

linuska1
27. dec 2011

@esmemia nejde..🙂) teplotka je peknucka.🙂

esmemia
27. dec 2011

@linuska1 nie nie,príde ja to už inak nevidím,test opäť negatívny

linuska1
27. dec 2011

@esmemia ja som si dnes skusala posledny test... co som mala... a na 35 dc..mam len o trosku silnejsieho ducha...tak neries.🙂 hlavna je teplotka..: )

linuska1
27. dec 2011

@esmemia pozri... a to je 35dc... uz by mali byt ciarky ze az..🙂)

esmemia
27. dec 2011

@linuska1 tak ja už tým testom nerozumiem

linuska1
27. dec 2011

@esmemia kasli na ne..🙂 vsak toje na infarkt.🙂) som cakala ze uz budu kolajnice ako hrom...

esmemia
27. dec 2011

@linuska1 veď práve,že je to na infarkt. No uvidím ako to pôjde ďalej,nechám sa prekvapiť. Len nech ma to dlho nenatahuje,ak má prísť,tak radšej skôr ako neskôr. 😀

linuska1
27. dec 2011

@esmemia kedy presne by si mala dostat?.. zajtra?..

marcovka1
27. dec 2011

@monika2712 Monika prajem Ti vsetko naj,naj,najlepsie k tvojim narodeninam nech sa ti vsetko splni co si najviac prajes 😲 😲 peknu oslavu... 🙂

bambi2
27. dec 2011

@monika2712 vitaj v klube 30tniciek :o) vsetko najlepsie a prajem ti ten "najuzasnejsi" darcek aky moze zena dostat!!!!!!!!!! 😵 dufam, ze to coskoro klapneeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

esmemia
27. dec 2011

@monika2712 Mila monika,zo srdca Ti prajem k dnesnym narodeninkam len to najlepsie,velmi vela zdravia,stastia a lasky. No a jedno speci zelanie pre teba aby si cim skor nasla 2 // na teste a mala svoj vytuzeny uzlicek cim skor pri sebe 😵

esmemia
27. dec 2011

@linuska1 No moja sama neviem,lebo ja som mavala cykly okolo tych 30 az 35 dni,len v tedy som mavala ovulaciu na 17-18 DC a LF tych 14-15 dni,no a tento mesiac som mala uz ovulaciu na 13DC a akurat dnes mam uz 15 den LF,takze by som mala dostat dnes a zatial nic

rysauka
27. dec 2011

@monika2712 Všetko najlepšie k narodeninám, nech sa ti splní to čo si najviac praješ

rysauka
27. dec 2011

baby, už ste niekedy rozmýšľali že aj keď dostanete mrchu aj tak môžete byť tehotná???
ja nad tým stále rozmýšľam, lebo ja som si bola na 100% istá že som a došla mrcha, ale taká slabá, neviem či zase štrajkuje lebo zvykne, asi si pojdem zajtra kúpiť test a skúsim

monika2712
27. dec 2011

@rysauka ak je len velmi slaba a aj kratka, tak radsej testni..
Baby dakujem vam vsetkym za blahozelania, ideme s muzom na obed, do kina a tak... pekny dnicek prajem.

esmemia
27. dec 2011

@monika2712 aj tebe moja

natalinda88
27. dec 2011

@monika2712 aj ja sa pripájam a prajem všetko najlepšie k narodeninkám 🙂 hlavne veľa zdravíčka a šťastíčka, lásky a nech sa ti splní to, po čom tvoje srdce najviac túži 🙂 🙂 🙂

linuska1
27. dec 2011

@esmemia tak ja som mala tie testy one step.. hladala som to napisane malym.. a to je velkyyyymm... pozri foto... 🙂
dala som to do cierneho kruzku..)

linuska1
27. dec 2011

@monika2712 monika.. vsetko naj. .nech sa ti splnia tvoje najtajnejsie..🙂 buedm dlzat silno prsteky..

linuska1
27. dec 2011

@monika2712 monika.. vsetko naj. .nech sa ti splnia tvoje najtajnejsie..🙂 budem drzat silno prsteky..