icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
27. dec 2011

@linuska1 No ja take nemam ja mam taketo a uz mi ostal iba jeden a nebudem testovat,necham sa prekvapit,aj tak cim dalej tak si myslim,ze dostanem.neverim,ze to bude inak :D

linuska1
27. dec 2011

@esmemia nezlost ma.🙂))

esmemia
27. dec 2011

@linuska1 ja ta nechcem zlostit,ale ked ja tomu neverim,nechapem,nevyznam sa fnuk,chcela by som mat sklenenu gulu :D Podbrusko mi od spodku sem tam ako keby horelo :D a tie prsia aaaaaaaaaaa

linuska1
27. dec 2011

@esmemia bude dobre uvidis... uvidime aka bude zajtra teplotka...🙂 ked nepojde dole tak doobre..🙂

esmemia
27. dec 2011

No ja sa bojim,ze bude dole mozno nie moc,ale ze bude a potom sa nebudem vediet dockat dalsieho ranneho merania aby som vedela,ci pojde este nizsie,alebo opat stupne :D

asemilka
27. dec 2011

@rysauka skus test... lebo slabe kratke krvacanie mohlo byt aj uhniezdovanie vajicka...
@monika2712 vsetko naj prajem 🙂
@linuska1 teba som este nevidela v skupine... ☹

linuska1
27. dec 2011

@esmemia neklesne..🙂)
@asemilka uz mi pisala.. sa pytala v do akej temy chcem pridat a dtum porodu priblizny.. a ze mi este nieco posle na vyplnenie..🙂)

asemilka
27. dec 2011

@linuska1 supis 🙂

linuska1
27. dec 2011

@asemilka snad do zajtra posle.🙂) bude nas tam vela?.🙂)

asemilka
27. dec 2011

@linuska1 no je nas tam celkom dost 🙂 ale neboj sa, nestratis sa tam 🙂

linuska1
27. dec 2011

@asemilka kedy mas ist k doktorke?..

asemilka
27. dec 2011

@linuska1 najblizsie o tri tyzdne 19.01. to uz budem mat 9 tyzdnov tehu za sebou... hadam bude vsetko ok, lebo potom neviem, kto ma pozbiera z toho stola...

linuska1
27. dec 2011

@asemilka prave rozmyslam kedy pojdem.... asi tiez tak okolo 15.01.to by malo byt vidiet uz aj srdiecko.. nech tam nechodim ako na klavir..🙂 tehu knizku dostanes toho 19?.... bude vsetko dobre... 🙂 treba verit.🙂

minusko
27. dec 2011

@monika2712 Monička naša želám ti všetko naj naj najlepšie k tým tvojim narodeninkám,veľa šťastička, zdravíčka lásky a nech sa už konečne podarí to po čom tak túžiš( maličký uzlíček).
@esmemia ahooj tak kukám,že tebe sa už schyľuje ku testíkovaniu? Ja som dnes 1DC. Tak ani mne to nevyšlo. Kedy budeš testikovať? Či nechceš?

asemilka
27. dec 2011

@linuska1 bud 19.teho, alebo ak bude vsetko ok, tak 07.02. na poradni.. jasne, ze bude vsetko ok... 🙂 ale ja uz mam asi chorobu z povolania... 😀 stale rozmyslam, ze co ked... a tebe by som tiez odporucala ist najskor zaciatkom 7.tt... uz bude srdiecko, tak budes hned vediet, na com ste 🙂

monika2712
27. dec 2011

@minusko moja dakujem ti velmi pekne.. dufam, ze sa coskoro zadari aj nam 🙂

minusko
27. dec 2011

@monika2712 teraz už to bude ale ťažšie,bociany su ešte v teplých krajinách a Ježiško už je tiež fuč.... 😀

monika2712
27. dec 2011

@minusko no nestras 😀 ja dufam, ze uz len lahsie.. a vam sa ako dari?

minusko
27. dec 2011

@monika2712 nám? pomaličky ďakujem 🙂 . Len tieto sviatky su nejake divne. Ja som neotehotnela aj ked sme si s manželom dali poriadne zaležať 😀 . Auto mam v servise lebo som dostala poriadny kamen,čo nie som nadšena lebo aj to trhlo s našim rozpočtom a navyše chodime teraz každy den do nemocnice lebo predvčerom odviezli moju babičku do nemocnice. A že sviatky...
A čo vy? Dufam,že sa vam dari lepšie ako nam...

monika2712
27. dec 2011

@minusko no tak ja sviatky tak vselijak, posmutnejsie.. sklamal ma najviac otec, a potesili najviac svokrovci ich stedrostou napriek nasim vecnym konfliktom... a planujem akurat vylet, pozajtra odchadzame smer stiavnica, bystrica, tatry, a potrebujeme niekde prespat, tak hladam hotely, uvidim kde nakoniec skoncime.. mozno v aute 😀
v piatok poobede mame byt v ziline u znamych, tak som zvedava ako nas tento vylet vycerpa..ale budem rada ked sa nadycham trocha ineho, horskeho vzduchu aspon trocha..
inak ja teraz beriem lieky na imunitu, takze tento mesiac neriesime, ked bude chut, bude sex, inak nemeram, netestujem.. niekedy teraz mam plodne dni, ale zatial nic nebolo, takze aspon sa hodim do kludu..

minusko
27. dec 2011

@monika2712 no ja som tiež zvedava ako to teraz bude. Doteraz mi pomahala s dcerkou moja sestra a veľmi mi pomohla aj v domacnosti. No teraz po sviatkoch sa už nevráti k nám do nemecka a my davame malu od 9 januara nemeckej pestunke. To bude trošku ťažšie si zvyknuť na taketo fungovanie. A tiež ma trapi ta moja babka. Teraz keď viem že ma rakovinu tak nad inym nerozmýšľam len nad tým že nebudem tu( na Slovensku) ked sa niečo stane. V jej veku (85) sa s tým už dalo ratať ale ja jednoducho nechcem aby sa jej niečo stalo. Mam ju až moc rada.
Takže vy idete do Žiliny? Tam mam ja autko v servise 🙂. Moja rodinka je z Čadce 🙂

monika2712
27. dec 2011

@minusko nuz rakovina bohuzial je hnusoba zakerna, a v takom veku uz treba naozaj pocitat s najhorsim... ☹ viem o com hovorim, ja som rada ze uz bude novy rok a snad uz ten novy prinesie do mojho zivota nic len stastie, uspesne tehotenstvo a pod stromcekom o rok uz chceme byt traja.. dufam, ze nam to bude konecne dopriate..
v ziline mame kamaratov, s ktorymi sa malo vidame, tak uz ked ideme tak nejak tym smerom, tak ich chceme kuknut..
a ty ides do prace ked mala bude s pestunkou? neboj, zvyknete si. ja som robila aupairku v anglicku sice starsiemu dievcatku, ale od roku vyrastala s aupairkami, kedze mama bola slobodna matka.. a dalo sa to s nou 😉

esmemia
27. dec 2011

@minusko no moja tak to je skoda ,ja som uz testovala a testy boli negativne,tak sa nechavam prekvapit co bude dalej :D
@linuska1 moja uvidime :D uz sa blizi rano :D

minusko
27. dec 2011

@monika2712 ja robim už od aprila,to mala moja mala asi 6 mesiacov. Ale bola doma s mojou sestrou,tak to bolo ine. Ale teraz ked ju tam budeme nosiť a z práce po nu chodiť,neviem,bojim sa. No viem že ine mi neostava. Ja si tiež už želám miminko,to by vyriešilo situaciu a ja by som ostala s malou. Nemyslela som si že budem toľko čakať. Už sa snažíme od augusta.

minusko
27. dec 2011

@esmemia my máme teda šťasie. Už kedy som ti písala že môžeš otehotnieť,že ja potom po tebe a ty zasa nič? A teplotka je vysoká? Myslíš si že by ešte bola nejaka šanca?

esmemia
27. dec 2011

@minusko ved prave,ze ja to uz nechapem,tiez sa dlhsie snazime a teraz uvidim ako to dopadne som zvedava na ranne meranie :D http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2

monika2712
27. dec 2011

@minusko no my zhruba od oktobra, ale tak malokedy sa podarilo aj viackrat za ovulku, ale tak tiez som myslela ze to pojde hned ked to tak vyslo minule.. nuz, co sa da robit, musime byt trpezlive..

@esmemia moja no na teba som zvedava zajtra.. uz nas nenatahuj tolko 😀

esmemia
27. dec 2011

@monika2712 ja za to nemozem :D

minusko
27. dec 2011

@esmemia mne sa ten grafik páči.To som teda aj ja zvedava. Možno budeš z tých žien,ktorým test ukaže až neskor.

esmemia
27. dec 2011

@minusko uff no bodaj by,zajtra miniem ten posledny co mam z anglicka a mozno si skocim kupit tu do lekarne testy bud mamatest,alebo rapid :D