icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

minusko
27. dec 2011

@esmemia a mrška ti už mešká?

esmemia
27. dec 2011

@minusko No moja sama neviem,lebo ja som mavala cykly okolo tych 30 az 35 dni,len v tedy som mavala ovulaciu na 17-18 DC a LF tych 14-15 dni,no a tento mesiac som mala uz ovulaciu na 13DC a akurat dnes mam uz 15 den LF,takze by som mala dostat dnes a zatial nic

minusko
27. dec 2011

@esmemia a si si ista s tou ovulaciou? Nemohla byť neskor? Noo veľmi som zvedava ako to nakoniec bude. Ale mne tento mesiac prišla MS tiež nejako divne. V sobotu ked sme dovečerali,išla som na toaletu a na papieri bola kvapka krvi a na intimke tmavy vytok. Tak som si povedala že sice skoro (29DC) ale nevadi. Dala som si tampon a večer pred spanim som si ho bola vymeniť a nič. Čisto biely. Tak som si ho nedala. V nedeľu tiež nič a včera večer zasa trošku a až dnes sa rozbehla. No divne.

esmemia
27. dec 2011

@minusko No podla ovulacnych testov musela byt ten 13 alebo 14 lebo podla testov som uz na 15 DC mala testovaciu ciarku sice tmavu,ale bola slabsia ako kontrolna,no zas ak to mam brat podla pocitov,tak bolesti praveho vajecnika som citila prave na 15 a 16 DC,takze sama neviem....ja som strasne zvedava co z toho bude a ak bude MS tak aka bude,posledne MS mavam strasne slabe :D a kratke

esmemia
27. dec 2011

@minusko moja ak sa chces pozriet na ovulacne testy,tak su na strane 500 :D

minusko
27. dec 2011

@esmemia a testuješ už dlho? Ja som testovala len raz a stale som mala krasne hrube čierky. Tak som im prestala veriť a už sa len sledujem. Tak ak by si mala ovulku neskor,tak na mršku je ešte čas a teoreticky aj na pozitivny testík 😅

minusko
27. dec 2011

@esmemia a nebol najsilnejši ten ovu test na 15DC? Nevidim to tam dobre.

esmemia
27. dec 2011

@minusko z tych co je tam je najsilnejsi,len ja som v nedelu 11 decembra bola 12 Dc a mala som plodny hlienik,ale len v ten den a tak som si urobila len jeden test,lebo mi to bolo diven,ze tak skoro podla mojich cyklov som ocakavala ovulaciu az v ten tyzden v piatok 16 decembra cize 17 Dc,ak som potom viac netestovala,ze budem testovat od stredy az do ovulacie a tak som v stredu urobila to bol ten testik druhy na 15 DC a ten bol vyrazny,ale testovacia nebola taka silna ako by mala byt na pozitivny test,cize automaticky uz bolo po ovulke,lebo dalsie ovu testy uz boli slabe,cize v tie dni co som netestovala to je pondelok utorok som asi zmeskala vrchol,ktory by bol zachyteny pozitivnym testom a musela byt aj ovulacia,ale ako som pisala,bolesti som mala na 15 a 16 DC tak neviem a ak bola neskor ovulka,tak mam teoreticky este dva dni k dobru aby som vedela na com som :D...no ja si aj tak sale myslim.ze dostanem a len to skratka hapruje cele presne tak aako mi prisla skor ovulka co som necakala,tak sa mi aj MS oneskori ,ale pride :D

minusko
27. dec 2011

@esmemia Tak uvidime ako budeš ďalej s teplotkou. Ja to zajtra,teda už dnes dufam nakuknem. Ale teraz už bežím moja spať lebo mala je okolo pol 8 hore. Tak ti prajem dobru nocku a rano minimalne 37,1 😀

esmemia
27. dec 2011

@minusko idem aj ja ,no bodaj by aspon tak,by som skakala asi dva metre do vysky :D dobru nocku prajem pa

mukesina
28. dec 2011

ahojte koceny, tak uz som sadostala ku netu. Cestu lietadlom som prezila 😀 😀 . Co mate noveho? Neskor Vas docitam.
DNes som bola u gyndy, takze sme v 7 tydni, fazulke uz bije krasne srdiecko. Bol to krasny pohlad 😉 😉 .
Mame tu nove tehulky?
@monika2712 moni k vcerajsim narodeninkam ti prajem vsetko len to naj lepsie 😉

asemilka
28. dec 2011

@mukesina este si to zmen aj v pase 😉 🙂

alyce
28. dec 2011

@mukesina ahoj moja, tak ti gratulujem, ja som sa nakoniec priznala, ze som tiez tehu 🙂 My sme naraz necakali MS ani sme ju nedostali, len som sa to bala povedat, aby som to nezakrikla... Ako sa citis? Byva ti zle?

alyce
28. dec 2011

@asemilka ahoj a ty sa ako citis?

orchis
28. dec 2011

@monika2712 dodatocne ti prajem vsetko najlepsie k tvojim vcerajsim narodeninam 🙂 hlavne zdravia, milujuceho muzicka a rovno dvojicky v 30-ke 😉 neboj, 30 je len cislo a mozes si povedat, ze touto okruhlicou sa pre teba zacina krajsie obdobie tvojho zivota 🙂

asemilka
28. dec 2011

@alyce hladno sa citim 😀 a na wc beham stale 🙂

alyce
28. dec 2011

@asemilka ja stresujem, zajtra idem k doktorke. Nejako mi prestava byt zle od zaludka, bojim sa... Este predvcerom som grckala a vcera mi uz bolo ok a dnes nic...

orchis
28. dec 2011

no trvalo mi zase hodnu chvilu si vas docitat 😅 tak sme dosli od svokry, vianoce take nijake 😒 bez kapustnice a typickych slovenskych rozpravok a filmov to nie su vianoce 😒 tak snad na buduci rok 😉
mam pocit, ze nam tento mesiac otehotnela asi polovica bab 😕 a este stale sa to neskoncilo, vsak @esmemia 😉 ved tu skoro nikto nezostane na rok 2012 😕

alyce
28. dec 2011

@orchis ahoj, tak co boli zabky a slimaky na veceru? Neboj o chvilu si v tom aj ty. Len aby som ja z tehuliek nevypadla, zajtra ma caka sono..

linuska1
28. dec 2011

@orchis veru.. december bol nejaky zazracny..🙂) verim ze aj esmemia da graf s peknou teplotkou..🙂)

asemilka
28. dec 2011

@alyce mozno si uz telo zvyklo na hormony.. alebo ty si si nasla system, ako papat, aby ti nebolo zle 🙂

asemilka
28. dec 2011

a nasla som si jednu striu na prsiach vcera... 😠

alyce
28. dec 2011

@asemilka no neviem moja, na to, aby si telo zvyklo je este skoro. Dufam, ze to nevesti to najhorsie. Zajtra rano budem mat sono a verdikt... Aj ked prsia ma este stale bolia...

linuska1
28. dec 2011

@asemilka ja som pri malej popraskala ze az... hlavne brucho.. aj ked som si ho natierala...

asemilka
28. dec 2011

@alyce podla mna si si len nasla nejaky system... neboj 🙂
@linuska1 ja som si myslela, ze sa mozem natierat a strie budu... len som si nemyslela, ze budu tak skoro... 😒

linuska1
28. dec 2011

@asemilka aj na to si clovek zvykne.🙂)))

orchis
28. dec 2011

@alyce neboj, co by si vypadla 😉 vsetko bude dobre 🙂 zjavne je december skutocne zazracny mesiac a teda fazulky sa budu drzat svojich mamin zubami nechtami 😉
neboli ani zabky ani slimaciky, len taka klasicka vecera, ale kazde jedlo minimalne 4chodove, isla som puknut 😀

orchis
28. dec 2011

@alyce ako uz baby casto spominali, ze kazde tehotenstvo je ine a kazde telo je ine, niektore su "chore" cele tehotenstvo a ine pomaly ani nevedia, ze su tehotne 😉 nemysli na zle veci, budete v poriadku 😉

alyce
28. dec 2011

@orchis no dufam, ze mas pravdu. A co je to klasicka vecera? Pokial to spravne chapem, tak tvoj partner je francuz a aj svokra tym padom... Tak co ste jedli?

asemilka
28. dec 2011

@linuska1 ine mi neostava 😀