Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@esmemia a si si ista s tou ovulaciou? Nemohla byť neskor? Noo veľmi som zvedava ako to nakoniec bude. Ale mne tento mesiac prišla MS tiež nejako divne. V sobotu ked sme dovečerali,išla som na toaletu a na papieri bola kvapka krvi a na intimke tmavy vytok. Tak som si povedala že sice skoro (29DC) ale nevadi. Dala som si tampon a večer pred spanim som si ho bola vymeniť a nič. Čisto biely. Tak som si ho nedala. V nedeľu tiež nič a včera večer zasa trošku a až dnes sa rozbehla. No divne.
@minusko No podla ovulacnych testov musela byt ten 13 alebo 14 lebo podla testov som uz na 15 DC mala testovaciu ciarku sice tmavu,ale bola slabsia ako kontrolna,no zas ak to mam brat podla pocitov,tak bolesti praveho vajecnika som citila prave na 15 a 16 DC,takze sama neviem....ja som strasne zvedava co z toho bude a ak bude MS tak aka bude,posledne MS mavam strasne slabe :D a kratke
@minusko z tych co je tam je najsilnejsi,len ja som v nedelu 11 decembra bola 12 Dc a mala som plodny hlienik,ale len v ten den a tak som si urobila len jeden test,lebo mi to bolo diven,ze tak skoro podla mojich cyklov som ocakavala ovulaciu az v ten tyzden v piatok 16 decembra cize 17 Dc,ak som potom viac netestovala,ze budem testovat od stredy az do ovulacie a tak som v stredu urobila to bol ten testik druhy na 15 DC a ten bol vyrazny,ale testovacia nebola taka silna ako by mala byt na pozitivny test,cize automaticky uz bolo po ovulke,lebo dalsie ovu testy uz boli slabe,cize v tie dni co som netestovala to je pondelok utorok som asi zmeskala vrchol,ktory by bol zachyteny pozitivnym testom a musela byt aj ovulacia,ale ako som pisala,bolesti som mala na 15 a 16 DC tak neviem a ak bola neskor ovulka,tak mam teoreticky este dva dni k dobru aby som vedela na com som :D...no ja si aj tak sale myslim.ze dostanem a len to skratka hapruje cele presne tak aako mi prisla skor ovulka co som necakala,tak sa mi aj MS oneskori ,ale pride :D
ahojte koceny, tak uz som sadostala ku netu. Cestu lietadlom som prezila 😀 😀 . Co mate noveho? Neskor Vas docitam.
DNes som bola u gyndy, takze sme v 7 tydni, fazulke uz bije krasne srdiecko. Bol to krasny pohlad 😉 😉 .
Mame tu nove tehulky?
@monika2712 moni k vcerajsim narodeninkam ti prajem vsetko len to naj lepsie 😉
@monika2712 dodatocne ti prajem vsetko najlepsie k tvojim vcerajsim narodeninam 🙂 hlavne zdravia, milujuceho muzicka a rovno dvojicky v 30-ke 😉 neboj, 30 je len cislo a mozes si povedat, ze touto okruhlicou sa pre teba zacina krajsie obdobie tvojho zivota 🙂
no trvalo mi zase hodnu chvilu si vas docitat 😅 tak sme dosli od svokry, vianoce take nijake 😒 bez kapustnice a typickych slovenskych rozpravok a filmov to nie su vianoce 😒 tak snad na buduci rok 😉
mam pocit, ze nam tento mesiac otehotnela asi polovica bab 😕 a este stale sa to neskoncilo, vsak @esmemia 😉 ved tu skoro nikto nezostane na rok 2012 😕
a nasla som si jednu striu na prsiach vcera... 😠

@esmemia a mrška ti už mešká?